reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzin dybry kobietki.Miśka ma wolny jeszcze caly tydzien to sobie siedzimy w ciepelku:tak: Niki spi.Wydaje sie ,ze wszystko jest ok.anufifi masz dwoch super synków i nie mozesz załamywac się po nieudanej "probie".Próby sa po to,zeby je powtarzac ;-) Ja moge sobie tylko wyobrazić jak to jest miec synka...chociaz powiem Ci po cichu,ze nie jest to łatwe do wyobrazenia:tak: A im wiecej czytam o tym wszytskim tym mniej wiem ..ehh.. wierze tylko,ze Ty która posiadasz juz taaaaką wiedze na swoj temat dopiesz swego :tak: c i e r p l i w o ś c i .Czarodziejko nasza:-) widocznie maly potrzebuje snu.Moj szanowny mówi zawsze,ze "...jak ma spac to bedzie spala..." zeby nie uspiac małej na siłe- i to działa:tak: Udanego spacerku.kiki jak sie ma sprawa z papierem?;-):-D fajnie,ze masz sie dobrze, oby tak dalej.Kicia normalnei bezobjawowa ciaza:tak: Ja tak miałam przy obywdóch dziewczynkach:-p Tyle,ze humorki to ja miałam ojjj..:-DCiekawe co z Medio no :confused: Beciaaa gdzie jestes babo jedna.
Spokojnego dnia kochane.

Margaritta

I jak Ty kobitko te 2 dziewczynki "zrobilas" :)
Ja tez chce.....Wlasnie sie staram o 1sze, i po cichu chce zeby to byla dziewczynka:)

lolitka jak juz tu kiedyś wspomniałam chodzi własnie o to,ze nic "szczegolnego" nie robiłam:zawstydzona/y: Nie znałam ani tempki, ani sluzu,ani zadnych takich... po prostu... jakoś są:tak: ale jak to Twoje pierwsze dziecię to chyba bez roznicy;-) Ale jak sie jest cierpliwym i zna sie pewne zagadnienia to sa spore szanse podobno:tak: powodzenia.Ja sie zastanawiam teraz co to musi bys za cud , zeby synek wyszedł:-D

Margaritta tylko ze to moja 5 próba a najgorsze to ze z każda kolejną wiem mniej i sypie sie coś nowego....i z kazdym kolejnym mam nadzieje ze znalazłam problem i sie uda to wychodzi kolejny dlatego sie troche podłamałam , ale juz jestem w formie:tak::tak::tak:. Biore leki czekam na @ i modlę sie zeby było ok .

lolitka jak juz tu kiedyś wspomniałam chodzi własnie o to,ze nic "szczegolnego" nie robiłam:zawstydzona/y: Nie znałam ani tempki, ani sluzu,ani zadnych takich... po prostu... jakoś są:tak: ale jak to Twoje pierwsze dziecię to chyba bez roznicy;-) Ale jak sie jest cierpliwym i zna sie pewne zagadnienia to sa spore szanse podobno:tak: powodzenia.Ja sie zastanawiam teraz co to musi bys za cud , zeby synek wyszedł:-D

margaritta hehe, ja tez sie zastanawiam co to za cud musi byc, bo staraliśmy sie o chlopczyka, i prawdopodobnie bedzie druga girl :tak:

Cześć Dziewczyny!!!

przepraszam że zadko się udzielam:zawstydzona/y:, ale jakoś tak przez te świeta niebyło czasu męzulek mnie na kompa nie chciał puścic:-D
ale przyznaje że Was podczytywalam bo bym nienadrobiła tego:-D
Medio jak tam kochana? juz po, czy jeszcze Karolek nie chce wyjśc....
Anuffi my to na bieżaco w kontakcie;-) więc trzymaj się tego co mowiłysmy, wkońcu sie uda;-)musi....
Kicia a to masz fajnie że nic Ci sie niedzieje ja tak od tygodnia mam mdłości, jak widze mieso wogole jedzenie to mnie naciąga..... z Olim też tak miałam, a najgorsze jest to że jestem co chwila głodna a na jedzenie niemoge patrzeć, beee.... hm... a zeby było mało to jeszcze w nocy to juz dwa razy wstaje zeby coś zjesc bo niemoge spac tak mi w brzuchu burczy ale podobno tak jest do 3miesiaca potem już łozysko jest całkowicie rozwinięte i ma w zapasie jedzenie dla maluszka więc jeszcze miesiac mysle.....
a dziewczyny Wy tez tak miałyscie że w nocy wam sie jesc chcialo?
i mam jeszcze jedno pytanie do Tych co maja już dwojke tej samej płci, oby dwie ciaze były takie same czy rózniły sie?
bo ja dziś mojej prabaci mówie ze wszystko mi sie dzieje dokładnie tak samo jak była w ciązy z Olim a ona no to ja Ci już mówie że na 100% bedzie synek:rofl2:
a ona mi tez przy Olim mowiła ze bedzie chłopczyk i się jej sprawdzilo, wiec coraz bardziej jestem przy tym że bedzie my mięc Alanka....;-)

Berhka ale nas trzymasz w niepewności.... dawaj jakieś wieśći?

buziaki skarby..........:-):-):-)

reklama
Do góry