reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień Dobry
Anufifi przychodzę na kawke tak jak sie umawialysmy :))))
...wiesz zeby nie bylo... :)))
sluchajcie ja tu do Was pisze a moj spioch nadal spi..zaraz 10 uderzy a on spi i nie ma zamiaru wstac :))
Od jakiego czasu zauwazylam ze moje dziecko to juz sie takie duze robi...spi juz jak "stary" i jest grzeczniejszy..bardziej rozumny...choc to nadal jeszcze nasz mały kaskader :))))
Dobra pipki
WPADAC nA CAFFE:-D:-D
images

Bershka- kochana Koniecznie daj znać :))))
Buziaki dla Ciebie
A u nas pieknie i slonecznie choc mroźno.
wypiję kawkę i mykam z mlodym na dwor :)
Buźki

Anufifi kochana dziekuje dobrze!
nie mam mdlosci, przynajmniej narazie takze fajnie!! moze sie obejde w tej ciazy...
no i nie mam tez humorkow ciazowych z czego bardzo sie ciesze bo z Olim mnie to meczylo!
narazie jest git!

a powiedz mi plan na przyszly miesiac? gin ma ci podac ten zastrzyk na pekniecie pechcerzyka?

Kompletnie nie mam planu....Narazie czekam na @ , apotem pójde do niego zeby sprawdzic jak tam ten mój jajnik bo sie troche douczyłam i to co widac na usg to torbiel nie koniecznie nie pękniety pęcherzyk , bedzie wiadomo dopiero jak sie pojawie po @ .
Czytałam rózen fora i wiem tylko tyle na ta chwile ze musze to sprawdzic po @ bo zawsze chodziłam około owulki i mozliwe ze lakarze odczytywali to jako pęcherzyk a to był torbiel ...aaaaa nic juz nie wiem

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny przy poniedzialku,bereshka jak zrobisz test,daj znac opdrazu,trzymam kciuki...kicia to fajnie ze nie masz mdlosci ze jest ok..to zapraszam na soczek.popijemy soczku pojemy owocow a cala reszte zapraszam na kawke.anufifi ja tez jaj w listopadzie bylam u lekarza powiedzial ze mam cyste..dali mi skierowanie do szpitala,poszlam zbadali mnie a tam zero cysty byli zdziwieni tez takie to bylo pokrecone u mnie..moze kochana masz ta cyste i dlatego tak sie dzieje to niech ci ja usuna i bedzie oki...wiecie co u medio..urodzila juz karolka czy jeszcze?

reklama
ja sobie teraz kiki poprostu poczekam cierpliwie na @ i zaraz po niej pójde do gina i zobaczymy co dalej ...nic juz nie zamierzam planowac bo nic mi z tego nie wychodzi ;-), ale mam nadzieje ze w końcu bede miec normalny cykl :tak::tak:

Do góry