reklama
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Hej weszłam zobaczyć co tam u Was, ale i tak nie ogarnę. Nie wchodze na bb bo się steruje starankami. W tym m-cu na pewno nie zaciązyłam więc będę probowała dalej.
Zakręcia czyli nadal nie wiesz jaka płeć dzieciątka??
Aljul wywnioskowałam z Twojego posta że synek chory. Także zdrówka.
Marchew macica "rozgrzewa" się przed porodem. Jak nie ustapi to może nospa pomoże??
Mam mega ważne pytanie. MOże PIRANHA mi pomoże lub któraś z Was. Mam z mężem konflikt serologiczny. Po pierwszym porodzie dostałam zastrzyk, a po drugim już nie. I tak się zastanawiam czy nie dostałam bo syn ma taka samą grupę krwii co ja i nie wytworzyłam przeciwciał?? Nie mam pojęcia jestem całkowicie zielona. Ale co będzie jak zajdę w 3 ciążę?? Boję się o bejbika czy wszystko byłoby oki... poradźcie może któras z Was ma podobnie ale jest mądrzejsza i wie o co kaman. Mi się wydaje, że powinnam dostac też zastrzyk po drugim porodzie.
Zakręcia czyli nadal nie wiesz jaka płeć dzieciątka??
Aljul wywnioskowałam z Twojego posta że synek chory. Także zdrówka.
Marchew macica "rozgrzewa" się przed porodem. Jak nie ustapi to może nospa pomoże??
Mam mega ważne pytanie. MOże PIRANHA mi pomoże lub któraś z Was. Mam z mężem konflikt serologiczny. Po pierwszym porodzie dostałam zastrzyk, a po drugim już nie. I tak się zastanawiam czy nie dostałam bo syn ma taka samą grupę krwii co ja i nie wytworzyłam przeciwciał?? Nie mam pojęcia jestem całkowicie zielona. Ale co będzie jak zajdę w 3 ciążę?? Boję się o bejbika czy wszystko byłoby oki... poradźcie może któras z Was ma podobnie ale jest mądrzejsza i wie o co kaman. Mi się wydaje, że powinnam dostac też zastrzyk po drugim porodzie.
Mar-chew
Fanka BB :)
Milla - dokładnie tak jak piszesz - synek ma taką samą grupę krwi więc konfliktu nie było...
zakrecia dzionek minal w miare spokojnie, choc cale popoludnie babralismy sie z Ł przy kwiatkach ale posadzone teraz tylko trzeba naniesc pare poprawek ze tak powiem, i bede dla Was cykac foty ogolnie jestem zadowolona choc Ł. mi troche nawalil z doniczkami bo zle wymierzyl aaaaale damy rade ;-)
A co do Twoich ruchow, hah no przecie Nasza zlosnica musi w koncu zaczac porzadnie dawac o sobie znac :-)
aljul ciesze sie strasznie ze synus juz w domku !! biedaczek, jak sobie radzi ? przeszkadza mu bardzo ta raczka ?
milla hej kochana, a wpisac Cie na liste staraczkowa ? bo wywolywalam Cie juz pare razy z pytaniem tym wlasnie
ilaczek w takim razie przeniose Cie juz na lipiec, a jak bedziesz wiedziala kiedy mniej wiecej wypadnie Ci @ to mi daj znac oki ?
małe liski kochana ja Cie moge wpisac, ale na liste lipcowa, bo na liscie nie zaznaczam terminow staran tylko terminy spodziewanej @ wiec jesli znasz juz jakas prawdopodobna date to poprosze Co do kondycji, pewnie ze warto !! bez porownania zmienilo sie jego samopoczucie i nastawienie do samego siebie kiedy zaczal cos robic. Czuje sie inaczej, jest na pewno o wiele sprawniejszy fizycznie, ale chyba najwazniejsze ze jest szczesliwy jak piszesz - hormony szczescia sie spisuja na medal
macy ja wiem o kwocie okolo 6tysiecy, ale jaka byla na prawde tego nie wiem, samorzad Naszej klasy wystosowal juz pismo z prosba o wyjasnienie, bo mamy prawo wiedziec co dalej...dzis okazalo sie, ze ponoc jakies ksiazki dla dzieci na zakonczenie roku sa kupione ale ile nie wiadomo, wiec nie wiadomo tez jak to w ogole bedzie wygladalo...no kosmos.
Dziewczynki poniewaz zrobilam juz liste staraczowa na lipiec, te ktore zaczynaja staranka w czerwcu moga juz podawac daty lipcowych przyblizonych oczywiscie @ Tyczy sie Lilly, Justi i anias
W ogole to Nasza lista peka w szwach !! trzeba zaczac dzialac !
Starających się : 10
Oczekujących na staranka : 11
MAJ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 24.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )
CZERWIEC 2014 :
Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
LIPIEC 2014 :
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Fiołek... ( lipiec 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )
A co do Twoich ruchow, hah no przecie Nasza zlosnica musi w koncu zaczac porzadnie dawac o sobie znac :-)
aljul ciesze sie strasznie ze synus juz w domku !! biedaczek, jak sobie radzi ? przeszkadza mu bardzo ta raczka ?
milla hej kochana, a wpisac Cie na liste staraczkowa ? bo wywolywalam Cie juz pare razy z pytaniem tym wlasnie
ilaczek w takim razie przeniose Cie juz na lipiec, a jak bedziesz wiedziala kiedy mniej wiecej wypadnie Ci @ to mi daj znac oki ?
małe liski kochana ja Cie moge wpisac, ale na liste lipcowa, bo na liscie nie zaznaczam terminow staran tylko terminy spodziewanej @ wiec jesli znasz juz jakas prawdopodobna date to poprosze Co do kondycji, pewnie ze warto !! bez porownania zmienilo sie jego samopoczucie i nastawienie do samego siebie kiedy zaczal cos robic. Czuje sie inaczej, jest na pewno o wiele sprawniejszy fizycznie, ale chyba najwazniejsze ze jest szczesliwy jak piszesz - hormony szczescia sie spisuja na medal
macy ja wiem o kwocie okolo 6tysiecy, ale jaka byla na prawde tego nie wiem, samorzad Naszej klasy wystosowal juz pismo z prosba o wyjasnienie, bo mamy prawo wiedziec co dalej...dzis okazalo sie, ze ponoc jakies ksiazki dla dzieci na zakonczenie roku sa kupione ale ile nie wiadomo, wiec nie wiadomo tez jak to w ogole bedzie wygladalo...no kosmos.
Dziewczynki poniewaz zrobilam juz liste staraczowa na lipiec, te ktore zaczynaja staranka w czerwcu moga juz podawac daty lipcowych przyblizonych oczywiscie @ Tyczy sie Lilly, Justi i anias
W ogole to Nasza lista peka w szwach !! trzeba zaczac dzialac !
Starających się : 10
Oczekujących na staranka : 11
MAJ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 24.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )
CZERWIEC 2014 :
Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
LIPIEC 2014 :
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Fiołek... ( lipiec 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )
Ostatnia edycja:
Milla dziękuję. Synek miał został wczoraj popchnięty przez kolegę podczas gry w piłkę na przerwie i tak niefortunnie upadł że złamał rączkę.
Nuuusiu rączka troszkę pobolewa ale myślę że za kilka dni będzie lepiej. Na razie boi się żeby nie musieli mu składać tej rączki operacyjnie choć lekarz starał się uspokajać że raczej nie powinno być takiej potrzeby
kate ja też się zastanawiam jak dam radę z tą dietą
Nuuusiu rączka troszkę pobolewa ale myślę że za kilka dni będzie lepiej. Na razie boi się żeby nie musieli mu składać tej rączki operacyjnie choć lekarz starał się uspokajać że raczej nie powinno być takiej potrzeby
kate ja też się zastanawiam jak dam radę z tą dietą
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Roszpunka ja czytałam o stevii coś też kiedyś jako o słodziku,
Zdrówka dla synka !
Marchew może to te skurcze braxtona - hicksa chyba tak to się nazywa ?
Airfix no teraz taka pogoda że masa wirusów w przedszkolu ... u kolezanek zaś rumień panuje
Aljul na pewno z ręką synka wszystko będzie dobrze
Zdrówka dla synka !
Marchew może to te skurcze braxtona - hicksa chyba tak to się nazywa ?
Airfix no teraz taka pogoda że masa wirusów w przedszkolu ... u kolezanek zaś rumień panuje
Aljul na pewno z ręką synka wszystko będzie dobrze
Ostatnia edycja:
Podziel się: