reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie Piraniu pozwoliłam sobie ciebie zacytować : :*
jak imprezka urodzinowa się udała ?? pogode mieliście??

chciałam jeszcze was zapytać ponieważ 3 dc wypadł mi dziś tj w neidziele i laboratoria zamknięte , a do szpitala nie pojechaliśmy nie wiem nawet czy tam jest czynne w każdym razie chciałam zapytać czy mogę w tym cyklu zrobić tylko progesteron, i - prolaktynę, a kolejnym cyklu LH, FSH, estriadol , TSH ? czy ma to jakieś znaczenie, że część badań jest w jednym część w innym cyklu ??

no i jak to jest z tymi minerałami robić ? nie robić, a jeśli tak to w którym dniu cyklu ??
czerwiec tuż tuż coraz więcej pytań i niepewności w mojej głowie ;)

Zakrecona nie wiem jak tam Niunia reaguje na słodkości :) Ja bym zjadła chwilę przed wizyta i miała też na wszelki wypadek naszykowane w torebce żeby podczas badania zjeść :) heh
imiona bardzo ładne :) mi osobiście bardziej się podoba Zuzia choć obserwując Zuzie z przedszkola - placów zabaw to mają swoje charakterki dziewczyny :) a Gabrysi żadnej nie znam - chyba jest rzadziej spotykane ,a to ma też swoje plusy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Staraczki dziewczynkowe,zapraszam :-) inka z magnezem na mleku,placek drożdżowy z truskawkami słodzonym słodzikiem,no i oczywiście świeca z propolisu ;-)

Załączniki

• 1399835918323.jpg
    1399835918323.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 30
Piraniu, chodzi Ci o to, żeby sprawdzić ten Dhea? tylko ja dwa tygodnie nie brałam, zaczęłam dzisiaj znowu, od większej dawki.
na estradiol chyba dobrze wpłynął, stąd taki wysoki estradiol w fazie owulacyjnej.
czy mówisz, żeby znowu w 3 dc sprawdzić estradiol i testosteron? ja myślę, że i tak jest najważniejszy ten w fazie owulacyjnej. u mnie była ewidentna różnica.
ja miałam phmetr Hanna.
jakby te testy szły tydzień to by zdążyły:-) są na allegro też 25mlU, takie niebieskie z napisami lh, ale nie wiem czy można im zaufać???
czy któraś może je stosowała?
25szt + 5 test ciążowy TESTY OWULACYJNE OWULACYJNY (4192532205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ilaczek mialam te testy i nigdy nie wychodzily takie jak te zielone.... tak myslalam sobie o Tobie, moze jak Ci sie zepsul ph metr to musisz go ponownie skalibrowac... i bedzie dzialal ponownie... i wiesz co moze do pre seed dalas za duzo sody i bylo ph wyzsze niz 9.9 i wykonczylo plemniki i sie nie udalo... bo jak ph metr sie zepsul to w sumie nie wiadomo jakie ph mial pre seed z soda...

Justi jeśli cola light to bezkofeinowa - na pewno dostaniesz ją w Piotrze i Pawle, ma złotą etykietę. Pocieszę cię - ja też kazałam mojemu m. pić mięte żeby obniżyć właśnie testosteron
Nusia co za skok :))
Zakręcona nie jeden cukierek a pięć :) wiesz jak kobietki są łakome na słodycze - jeden nie wystarczy :) powodzenia jutro, trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wymarzoną informacje

Ostatnia edycja:
Maran spróbuję jutro jeszcze raz skalibrować ten mój phmetr, może zadziała:-)
a pre seeda jak tuningowałam:-) to miałam jeszcze paski Merck to badania nasienia. te o wyższym zakresie, jeszcze ich kilka mam. ph żelu było w zakresie 8-8,5 ph.więc nie wiem, szczerze, to tylko raz udało mi się zajść za pierwszym razem w ciążę, którą poroniłam, a tak jak starałam się o dziewczynki to zawsze 2-3 cykle zanim wyszło. więc nie wiem jaka jest tego przyczyna?
tak po prostu musiało być.a dopatrywać można się wszystkiego:)

Ilaczek no pewnie, ze nie ma co analizowac i sie dopatrywac nie wiadmo czego... tak tylko sobie pomyslalam jak pisalas o tym phmetrze ;) ale skalibruj jeszcze raz swoj moze bedzie dobrze... no i my znowu prawie w tym samym dniu cyklu ;)

Justi,masz racje,bedzie sie dzialo hihi :-D

Ana,u mnie jakis czas temu pojawil sie taki duszacy kaszel,cale noce nieprzespane,no i okazalo sie,ze to od alergii.moze powinnas isc do innego lekarza po skierowanie.albo prywatnie sie wybrac. szkoda dziecka.

Zakrecia,powiedz malutkiej ze ma pokazac co tam kryje,bo e ciocie chca zobaczyc ;-)

Piranho,ja biore teraz 100 witaminy b6 plus b complex.moze powinnam odstawic,skoro wydluza ff? Ok,to dzis zaaplikuje troche sylku na noc,bo ciut poszalelismy,ale zwykle odmawiam sobie przyjemnosci ;-)

Moj tez pije miete,i wlasnie pyta co w takim razie ma pic... ale pije niewiele,ze 2 herbaty dziennie.

Ja tylko na moment,
Zakręciu, trzymam kciuki, żeby Malutka w końcu się odważyła i pokazała co nie co;)
Miłego dzionka i tygodnia Wszystkim :*

reklama
Zakręcona - &&&&&&&&&&&&&& jestem ciekawa czy robiłaś jakieś domowe sposoby na płeć, a jeśli tak to z jakim rezultatem?????

Do góry