reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Życzenia na Boże Narodzenie!! ,,,dla was wszytkich kochane i waszych bliskich!!

______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓____

Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,
Lecz kare konie nie chciały czekać.
Porwały sanie, mkną pod gwiazdami
A ja zostałam sama z życzeniami.
Ale gdy tylko okno otworzysz,
W świeżym płateczku życzenia złożę,
W gwiazdce co spada choć nie wiem skąd
Życzyć Ci będę "Wesołych Świat"!!!

________________$$
________________$$
______________$$__$$
____________$$______$$
__________$$____$$____$$
_________$$_____$$_____$$
________$$____$$$$$$____$$
________$$____$$$$$$____$$
________$$___$$::(:$$___$$
_________$$__$$:)):$$__$$
__________$$___:II:___$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
_________§§ $$$$$$$$$$ §§
§§§§§§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§§§§§§
_§§§§§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§§§§§
___§§§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§§§
_____§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§
___§§§§§§§§§§ $$$$$$ §§§§§§§§§§
_§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ ?§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§
_________§§§§§§§§§§§§§§
___________§§§§§§§§§§
_____________§§§§§§
_______________§§§
________________§

Boże Narodzenie

Pusty rynek. Nad dachami
Gwiazda. Świeci każdy dom.
W zamyśleniu, uliczkami,
Idę, tuląc świętość Swiąt.

Wielobarwne w oknach błyski
I zabawek kusi czar.
Radość dzieci, śpiew kołyski,
Trwa kruchego szczęścia dar.

Więc opuszczam mury miasta,
Idę polom białym rada
Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta:
Jak jest wielki cichy świat!

Gwiazdy niby łyżwy krzeszą
Śnieżne iskry, cudów blask.
Kolęd dźwięki niech Cię wskrzeszą
Czasie pełen Bożych Lask!

____________< ♥♥♥ >____________
_____________¯¯\/¯¯____________
_______________█________________
______________XXX_______________
______________XXX_______________
__________O__X(█)X__O___________
__________█_XXXXXXX_█___________
__________XXXXX(▒)XXXX__________
______O__XXXXXXXXXXXXX__O_______
______█_XX(▒)XXXXXXXXXX_█_______
______XXXXXXXXXX(█)XXXXXXX_______
__O__XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX__O___
__█_XXX(█)XXXX(▒)XXXXXXXXXX_█___
__XXXXXXXXXXXXXXXXXXX(█)XXXXX___
__XX(▒)XXXXXX(█)XXXXXXXXX(▒)XX___
_____________XXXXX______________

Sanie.....

Po puchu białym,
co z nieba spadł
Pięknymi snami po brzeg wypełnione Przez puste miasto mkną złote sanie. Któż nie chciałby do nich wsiąść, Wtulić się w derkę utkaną ze snów Woźnicy krzyknąć „cwałem przed siebie" !!!!
Soplami zła przybrane mijać uliczki złotymi saniami przez cieni zaułki płozami miażdżąc smutne muldy.
Lecz nie zatrzyma sań stangret mądry On z kozła inny horyzont ma ....
Widzi, że chętnych jest cała masa, Wie, że koń dobry w zaprzęgu sam..
nie uciągnąłby z nimi sań.
Przez puste miasto mkną złote sanie...

Przepięknych Świąt Ci życzę mój drogi Przyjacielu.Spełnienia marzeń,moc prezentów nie tylko materialnych ale tych najważniejszych czyli duchowych.
Dużo miłości,nadziei,zdrowia,radosnych chwil w gronie rodziny,sympatycznej atmosfery przy stole i cudownej kolorowej choinki pachnącej lasem i pieczonymi piernikami....

Aby Swieta Bozego Narodzenia byly bliskoscia i spokojem....a Nowy Rok - Dobrym Czasem.....zyczy kiki z rodzina.

reklama
Hej dziewczyny ....ja jestem ,a le bede krótko...przywiozłam dzisiaj mame do siebie bo nie mam nadal opiekunki ...mama sie martwi czy da sobie tutaj rade bo wiadomo w domu ma wszystko znane wie jak stawaic noge i co i jak ...mmam nadzieje ze wszystko bedzie ok....

rano było serduchoo a test druga kreche pokazywał widoczną ale nie taka jak kontrolna wiec niby negatywny ale mysle ze owulka bedzie da dniach ....Juz to na ten cykl odpuszczam bo nie ma co przegiąc ...co ma byc to będzie ...modle się żeby sie udało :-)

Buziaki kochane ...napewno jeszcze tu dzzisiaj zaglądne

Witam wszystkie jak widać (po nieobecności)zapracowane staraczki :-)

Medio to super że w tej nerwowej końcówce ciąży masz przy sobie mamę , na pewno będzie Ci łatwiej czekać i będziesz spokojniejsza o Krzysia kiedy już wylądujesz w szpitalu . A jak długo zostaje Twoja mama ? Tylko nie zapomnij że my (a już ja w szczególności ) czekamy na informacje co u Ciebie i kiedy na świat przyjdzie kolejne dziecię tego forum :tak::-)

Jestem już wykończona tymi przygotowaniami . Dziś jeszcze czekają na mnie śledzie i sałatka , jutro ...................jak tak dalej pójdzie to w święta nie będę mieć siły żeby to skonsumować ;-) A na jakim etapie Wy jesteście ?

Witam wszystkie jak widać (po nieobecności)zapracowane staraczki :-)

Medio to super że w tej nerwowej końcówce ciąży masz przy sobie mamę , na pewno będzie Ci łatwiej czekać i będziesz spokojniejsza o Krzysia kiedy już wylądujesz w szpitalu . A jak długo zostaje Twoja mama ? Tylko nie zapomnij że my (a już ja w szczególności ) czekamy na informacje co u Ciebie i kiedy na świat przyjdzie kolejne dziecię tego forum :tak::-)

Jestem już wykończona tymi przygotowaniami . Dziś jeszcze czekają na mnie śledzie i sałatka , jutro ...................jak tak dalej pójdzie to w święta nie będę mieć siły żeby to skonsumować ;-) A na jakim etapie Wy jesteście ?
Napewno dam znać co i jak:-), choc nadal cisza.:tak:
To Ty rzeczywiście musisz byc zmęczona, moja mama cały dzień w kuchni, ja ta się krzatam, podjadam i obijam trochę.
Odpocznij trochę jak się da. Trzymaj sie cieplutko.:happy: Pozdrawiam i tulę Cię Serduszko.;-)

witam

pewnie zajęte przygotowaniem wigilii :tak:

ja w tym roku uciekam z rodzinką do mamy, zrobiłam tylko rybę w galarecie ;-)

widziałyście tą rodzinę dzisiaj w w Faktach na tvn-ie która dostała dom od Caritas ? Rodzina 9 osobowa w tym 7 córek :szok::rofl2: niektórzy to mają trafa :crazy: bez żadnych obliczeń zapewne :-D:-D:-D

Zycze Wam dziewczyny Zdrowych Wesołych Świąt :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, ja na chwilkę tylko i uciekam do spania.:-D:-D:-D
Anufifi trzymam kciuki;-)!
Ja dopiero poznaję smak porażki, to mój pierwszy cykl i to nie udany. Postanowiłam jutro kupić testy owulacyjne, może one choć wskażą kiedy i czy w ogole jest owulacja.
Jutro pewnie nie będę miała czasu napisać, poza tym jadę do rodzinki, a tam z internetem krucho więc pojawię się jak tylko będę mogła.
Serduchowanie planuję mniej więcej na 30 stycznia, boję się posuwać dalej, bo jak mówicie, na córkę trzeba być cierpliwym i wytrwałym.
Chcę Wam złożyć życzenia Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.

hej!!!

Czarodziejka to owulka byla pewnie nocy/rano. ale byly by jaja jakbys zaszla :) za to niunia murowana ;-)
a czemu wogole czekacie do kwietnia?

Anufifi dzis juz nie serdu**** bo mozesz "przedobrzyc" :tak:
a jak tam pojawil sie jakis sluzik??

Kiki nie martw sie lekarstwo napewno pomoze.

Aga jak tam czujesz sie juz w dwupaku??

Ania jak ksiezniczka?

co tam dziewczynki wogole? jak dzialania?

dla naszych ciezarowek duzo zdrowka i cierpliwosci na finiszu :-)

Jezu jaka mam chetke kupic juz cos rozowego!! az mnie korci normalnie , jak robie jakies zakupy dla malego :-D

pozdrawiam

reklama
Do góry