reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Poczytałam:-)
Bershka takiej to dobrze:-) to 5 stycznia luz:-) farciara:-)
Medio widocznie Karolek stwierdził, że święta bez śniegu mu się nie widzą i poczeka do nowego roku;-):-)
Anufifi no to kochana czekam z niecierpliwością na wyniki przytulanka:-)
Jarzębinko my jakoś też co roku obiecujemy sobie, że chociaż Wigilię spędzimy w domku ale , ni da rydy:-) połowa świąt u moich rodziców i połowa u teściów, a że mieszkają nad morzem więc drogi też zawsze trochę jest.W tym roku jak co roku:-) w święta znowu kursujemy:-)
Kicia cieszę się bardzo,że badania wyszły dobrze i zobaczyłaś swoją fasloinkę:-)a rodzinka, nawet się chyba nie spodziewa jaki super prezent dostaną pod choinkę:-)
wiesz co kochana, myślę,że ta lista niech lata tu na forum co jakiś czas wklejana , wtedy będzie każda na bieżąco:-)
Czarodziejko ja dzis szalony dzionek miałam, w pracy istna manjana, a potem przygotowania,ale zbliżamy się ku końcowi:-)
Margaritko wróciłam z pracy i od razu pojechałam po resztę zakupów i do mojej mamity, pomóc jej w przygotowaniach, niestety po wyniki dziś nie zdążyłam bo panie u nas w szpitalu skróciły sobie czas pracy, mam nadzieję, że jutro chociaż rano będą i wyniki odbiorę, mam nadzieję, że choć trochę z nich zrozumię:-)ale najbardziej chciałabym żeby wszystko było ok
wiesz co kochana, zawsze myślałam ,że to Ty jesteś na tej miniaturce:-)a to Twoje szkraby kochane:-)buźka:-)
Kiki ale mnie wystraszyłaś z tymi bakteriami:-( pisz co się dzieję, skąd to cholerstwo się wzieło?! będzie dobrze buzia:tak:
Sylwia super,że połóweczka wróciła:-), nie ma jak to święta razem:-) cieszcie się sobą, to super uczucie, jak się jakiś czas nie widzi:-)
Asus ja dziś u mojej mamity ,też się napracowałyśmy, była makówka, rybki, ciacha jutro reszta:-)
Madzia Wszystkiego najlepszego kochana:-) a córcia może czeka na nowy rok:-) sobie myśli po co w starym jak mogę przywitać nowy:tak::-) u mnie z netem też będzie krucho , więc chyba odezwę się....uuuu po świętach:szok:
Aga fajnie, że jesteś:tak::-)

ja kochane moje uciekam, postaram się jutro odezwać, dziś już padam
Dla wszystkich dziewczynki WESOŁYCH ŚWIĄT !!:-)

____________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba
.

reklama
hej dziewczynki:-)

Załączniki

• mediumjzcpr95648043c6598d7f32722.jpg
    mediumjzcpr95648043c6598d7f32722.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 25
  • choinki_www_gify_liq_pl (25).gif
    choinki_www_gify_liq_pl (25).gif
    7,4 KB · Wyświetleń: 81
Hej dziewczynki,
Kicia sluzik jakis jest ale bez szaleństwa:no:...dlatego kochane ja sie nie nastawiam nic a nic ze się mogło udać ....no niestety....ale nic tam...czas teraz szybko zleci bo świeta potem nowy rok wiec jakos przezyje ;-);-);-)

Gdyby mi sie juz dzisiaj nie udało wejść to życzę Wam kochane wszystkiego najlepszego , spełnienia marzen o fasolkach , zdrowia i błogosławieństwa Bożego w każdy dzień ....

Buziaki

Jasnej gwiazdki na niebie,
Jasnych ludzi w krąg siebie,
Uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha w nadchodzące świeta

radosnych, rodzinnych świat Narodzenia Pana
oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej

życzy Kasia :tak:

Dziewczyny weszłam tylko na chwilę życzyć Wam Wesołych świąt i spadam do łóżeczka bo mam 39 gorączki. Przed chwilą był lekarz więc wysłałam męża po antybiotyk i mam nadzieję że dojdę do siebie bo czuję się fatalnie.

reklama
Karpicka..barscycka,kapecke wódecki,co by smakowały wszyśkie potrawecki.Mroziku,sniezyku,miłości po zmrocku ,samego dobrego w święta no i w Nowym Rocku:)))

Buziaczki Dziewczynki i pozdrowionka;-):-)

Do góry