reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc Aniołki :))))
No byłam na pazurkach i choc zdjecia mąz nie zrobil to wygladaja tak :
kursy-manicure-4.jpg

Malo tego...nie wiem czy uwierzycie ale akryl i French robil mi mężczyzna..ale taki zajebioszczy.....
opierdzielil mnie tylko ze skorki wycinam:baffled: bo nie wolno, nalezy je zsuwac a nie wycinac...tak sie z nim usmialam taki wporzo ze myslalam ze siedze i gadam ze swoim starym Ziomalem :)))):-D:-D:-D
Wycackal mi pazurki ze ho ho i jeszcze plaszcz zapioł bym sobie ich nie naruszyla...a na gwizadke dal lakier:-D:-D:-D:-D:-D
Kurna koles robi paznokcie, projektuje strony www i pisze rozne artykuly...kuźwa no
zeby tak moj potrafil paznokcie robic :)))))
Anufifi- my juz gadalysmy siec nic wiecej nie pisze
Margeritta twoje obrazeczki tez miodzio :)))
Beti trzymam kciukersy o wporząsiu badania!!!!
A gdzie Agnieszka12?

jestem kochane moje na chwilkę i zaraz uciekam lulu
Margarittko kochana, ja Ciebie zdradzam:zawstydzona/y: jak bym mogła:no:;-):-) tak rybka robię pazurki, dziś właśnie miałam klientkę, robiłam rączki i stopki, wzorek wyszedł super:tak::-) wiesz kiedyś sama sobie nawet co tydzień zmieniałam:-)ale jak mi się moje zaczęły robić jak bibułki to odpuściłam:-D:-)teraz raz na msc jeden wzorek i koniec:-)
echhh a jak ja czekam na ten 10 :happy2: buziole:-)
Czarodziejko pazurki są śliczne:tak::-), aż dziwne prawda, że facet potrafi takie rzeczy robić:-) badania, część jutro będę wiedzieć koło 14, a część pojechała do Zielonej Góry, także chyba będą po nowym roku jutro się dowiem dokładnie.Mam nadzieję, że są ok
Anufifijak tam nerwy kochana?
Aniumiłego wieczorku życzę:-)
a ja sobie idę, jutro do pracy, dobrze że tylko jutro a środa już wolna:-):-)
kolorowych skarby do jutra odezwę się po pracy:-)
buzia:-)

Beti dzieki kochana ...podjelam ostateczne decyzje i wyluzowałam ....jak sie nie uda to moze w kolejnym cyklu ...w koncu z takim towarzystwem jak tu teraz jest to sama przyjemnosc planowac....:)
:-)...ja chyba tez bede lulu zaraz szła....ale jesze was tu podpatrze bo ja widze ze tu jakis spadek formy mamy

Laseczki co tam?

wczoraj wieczor cos wygrzebałam i nawet sie ciągło ale on mówi ze dzisiaj na usg nie widzi śluzu ...ja mam wrazenie ze on sie dopiero teraz zaczyna ..ten płodny...a ty do kiedy serduchowałaś?...bo ja sie zaczynam wahac czy dzisiaj nie powinnam w tej sytuacji

do 15dc
ale u mnie do dzisiaj nie ma śluzu wiec się mną nie sugeruj
ja i tak bym spróbowała na Twoim miejscu jeszcze dzisiaj :happy2:

reklama
dziewczynki jestem jestem, podczytuje Was co jakiś czas żeby potem niemieć zaległości;-) ale wiecej to chyba popisze po swietach bo teraz mam młyn, ja z anuffi na gg to musowo cały czas w kontakcie jestesmy;-):tak::-D
margerita czuje sie juz troszku lepiej, zależy od dnia... ale i tak wszystko da sie przezyc jak wiem dla KOGO TO ROBIE:tak::-D:-)

DOBRANOC DZIEWUSZKI
pozdrawiam kazdą z osobna;-):-):tak:

Do góry