reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Vivienka ten artykul w ktorym pisalo o tej nadczynnosci ze moze dawac pozytywny test ciazowy, to nie napisane bylo-ze zawsze daje .... tylko ze moze dawac pozytywny test, dlatego u Ciebie nie wyszedl:) Pewnie nie jest duzo takich przypadkow, ale jednak sa, co nie znaczy ze u kazdego to wyjdzie. Mozna popatrzec na necie na artykuly

aljul ilosc tych suplementow jest powalajaca jesli chodzi o kupno , dopiero kupowalam Wapn a juz nie mam, wlasnie sie biore do zamawiania tego ktore polecacie.

A powiedzcie - ile miety trzeba wypijac dziennie? i co Ona daje .
Mam kolezanke ktora cale zycie miete pije, gumy zuje mietowe nałogowo i ma synka :)

Airfix a co do tarczycy to ja mam niedoczynność i mi lekarz mówiła że najtrudniej jest przy tym co ja mam zajść a już z donoszeniem nie powinno być problemu

Airfix mieta obniza testosteron :-) Ja pije Zamiast czarnej herbaty 4 dziennie a mojemu m. Poniewaz nie lubi parze na wieczor z dwoch torebek w pol litrowym kubku:-D

Gorgusia to brzmi pozytywnie :D A ja sie tak nastawilam, cykl sierpien lub wrzesien musi byc moj :)

Justi a ja wlasnie lubie miete, a na opakowaniu pisze 1 torebka dziennie wiec dlatego spytalam czy czasem jakiejs okreslonej dawki dziewczynkowej nie ma :) Ja herbate czarna dawno odrzucilam, chyba za nim u mnie problemy z tarczyca zdiagnozowali, bo mialam wrazenie ze cisnienie mi podnosi i tak jakos ciezko mi w klatce bylo od tamtej pory pije owocowe- glownie zurawina hibiskus, albo malinowe :)

a hibiskus nie jest mysle zakazany w staraniach dziewczynkowych?

Gorgusia
ale sliczny brzusio:-) a Ty co fitnesstudio w chacie masz :-)

dzieki za gratulki wszystkim

ana na kiedy wychodzi Ci termin, jeszcze w tym roku????

Macy
bylismy na medicusie, fajny film... Jeszcze pare dni laby u mamusi i wracamy do domku:sorry2:

kiedy Piranja byla tu ostatnio? Pisala mi smska ze nie wyrabia czasowo......

reklama
Do góry