reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry :))

marchew haha mowisz ze im brzuch wiekszy tym my bardziej nierozgarniete ? to ja chyba tez sie pod tym musze podpisac, choc w ciazy nie jestem :-p

zakrecia musze troche odreagowac, nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego dluzszego weekendu, choc w piatek ide do pracy ale tylko od 11-14.

piranha a Tobie znowu wysiadl kochana komputer ?? gdzie TY ? :zawstydzona/y:

maran ale piekne tesciory :D ja obstawialabym ze pik byl albo dzisiejszej nocy, albo powinien byc nad ranem :tak: ciekawe jak u mnie bedzie, bo wczoraj zrobilam test w nadziei ze owu zaskoczy nas szybciej no ale drugiej krechy jeszcze nawet nie bylo widac :dry:

Elle a zaraz po Was ja jestem wiec musicie zaczac dobra passe w maju :-)

reklama
Hej hej,
Ilaczku jeśli Ci się uda zaplanować syneczka (a wiem, że tak będzie) to będziesz najlepiej przygotowaną staraczką chłopczykową na forum. No może oprócz Jonasa. Ale i tak pełen szacun za te badnia itp.
Jak tam owulka, nadeszła wieczorkiem?
Nuuśka - to Elmo kładła lód na gorejące klejnoty męża :-D

Maran dziekuje ci bardzo, pocieszylas mnie bo ja wlasnie dziewczynke bym chciala, a na tych wynikach nic a nic sie nie znam. Jeszcze chyba testosteron by sie przydało zrobic i tsh co nie?
Pirania gdzie jestes szefowo?
matik ale masz śmiesznych chlopakow.

witajcie... ja dzis miałam ciężką noc z Mają bo dopadła ja jakas jelitówka I zzwracała mi calą noc... wymeczyła sie strasznie a ja razem z nia... nawet po łyku wody ją rwało... teraz jest troszke lepiej bo pije wode małymi łyczkami I jeszcze jej nie pogoniło...
u mnie dziś bedzie owu bo już czuje brzuch, jeszcze nie taki typowy owulacyjny ból, ale jużn wiem, że sie zbliża... wiec ten test z 21 był najprawdopodobniej pikowy bo o 00:30 był nieco słabszy, rano był taki sam jak ten z 21szej wczoraj, ale to było z moczu po jakichs 4 h snu... wiec stezony bardziej niz normalnie...

miłego dnia bebeczki :) rodzinnej niedzieli wszystkim

Dzień dobry:-)

Maran
ładne teściory :)

Nuuska każdemu dobrze zrobi troche odpoczynku od pracy :)

Matik to niezłą miałaś wczoraj impreze :D to dzisiaj niech chłopcy biegaja koło mamusi :-)

Małe liski ja na naszą grupę wrzuciłam jak stosować replens i rephresh

Powiedzcie mi co pomoże na stan zapalny w ciąży? bo chyba sie coś przypaletało :wściekła/y: doustyny lacibios femina można łykać?

My mieliśmy dzisiaj jechac nad jezioro ale coś się chmurzy więc pewnie nic z tego A moj K teraz na rower z kolegą poszedł a ja mam czas dla Was:) Nie wyspałam się dzisiaj ...obudziłam się o 3 i kręciłam się a o 8 budził mnie mój kochany piesek :)

Miłej niedzieli

Maran dziekuje ci bardzo, pocieszylas mnie bo ja wlasnie dziewczynke bym chciala, a na tych wynikach nic a nic sie nie znam. Jeszcze chyba testosteron by sie przydało zrobic i tsh co nie?
Pirania gdzie jestes szefowo?
matik ale masz śmiesznych chlopakow.

ania_g testosteron warto zrobić by wiedziec czy bardziej na chłopca czy na dziewczynke jest no a TSH to hormony tearczycowe I wazne z tego wzgledu, ze jesli sa niedobory lub nadmiar to trzeba to wyrównywac lekami bo może byc problem z zajsciem w ciaze lub jej utrzymanie, dlatego warto zrobić

Witajcie niedzielnie,

Zakręciu
ja stosowałam maść clotrimazolum (można ją kupić w aptece bez recepty za ok 4zł) na zewnątrz i do wewnątrz + do mycia rumianek i tantum rosa> w ostrzejszym stanie zapalnym lekarz przepisywał czopki clotrimazolum.

Hej :)

ja na momencik , z małym pytaniem bo sunuś mi zepsuł lapka na którym miałam wszystkie notatki starań dziewczynkowych :tak:
różowe staraczki które suplementy mogę brać razem , a które osobno , mineło już troche czasu od zażywania i nie pamiętam :zawstydzona/y:

dzieki za pomoc

kira - gratuluje :-)

matik &&&&& za owocny cykl

maran- zdrówka dla małej

zkreciu - ja też polecam clotrimazolum i tantum rosa

miłej niedzieli

reklama
oczy niebieskie no przecie ze Elmo :-D co mnie sie z Toba skojarzylo to ja nie wiem :wściekła/y:kadzidelka i lod na klejnoty :-D

aljul pytalas kochana o szampon wzmacniajacy. Ja wiem, ze ponoc rewelacyjny jest szampon z czarnej rzepy, niezbyt zachecajaco pachnie, ale efekty ma wspaniale, bardzo wzmacnia wlosy, moja Babcia stosuje go od lat i powiem Ci, kobiecina ma prawie 80-tke, a wlosow co nie miara, do tego na prawde znakomitej jakosci mimo wieloletniego farbowania :tak: Koniecznie spróbuj :-)

maran matko...cos ostatnio mamy pecha na te jelitowki..:no:
Mam do Was pytanko w ogole. Moja Babcia jak zawsze troszke jest przewrazliwiona na punkcie Oli, ale powiedzialam ze sie poradze.
Jak wiecie Olcia ma za miesiac zielona szkole, no i Babcia zasugerowala preparat na kleszcze, nie wiem w jakiej to jest formie, czy szczepienia, czy doustnie, ale ponoc w tym roku jest jakas inna odmiana kleszczy, bardziej ze tak powiem wredna i zarazajaca dlatego moze warto Ole zabezpieczyc ? Co myslicie ? nie chce przesadzac, bo w razie czegos, na miejscu maja wlasnego lekarza, dostep do lekow, wlacznie z antybiotykami, z tym, ze nie wiem jak bedzie z samym ogladaniem dzieciaczkow po wypadzie do lasu. Stosowalyscie kiedys cos takiego ?

Do góry