reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gdusia haha przekichane to malo powiedziane :wściekła/y: czasem zaluje ze nie jestem taka wredna, bezuczuciowa sucz..:-D latwiej by bylo w niektorych sytuacjach.

małe liski no wlasnie, i nie bede odbierac !

ilaczek w ogole to ja Ci powiem ze pelny szacun !! czytalam na grupie i smialam sie jak doszlam do lodu :-D od razu mialam przed oczami oczy niebieskie :-) Ale ja wierze ze te Twoje staranka beda owocne, zobaczysz :*

Aschlee witaj choc my to sie znamy juz :)

reklama
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby i preparaty na wzmocnienie włosów - strasznie mi wypadają i są jakieś podniszczone - nawet fryzjerka zwróciła mi na to uwagę i chciała polecić szampon ;-)...który można u niej kupić, ale ja wolę coś sprawdzonego. Pomóżcie bo niedługo całkiem zgubię włosy:-)

Ostatnia edycja:
Hejooo
Odebrałam dzisiaj wyniki może któraś pomoże mi zinterpretowac?
Moje wyniki takie : FSH 5,15 , LH 5,14 , Estradiol 20.91

Maz wyjechal mi do Wilna na targi, Olisiowi nie chce sie spac wiec dzisiaj robie mu dzien ze moze pojsc pozniej spac.Pospi rano dłużej i mamusi da ;)
Iliaczku zaraz lece poczytac staranka zaciskam kciuki&&&&.
Ana szacun za wytrwałośc przed zrobieniem testu. Ja bym nie wytrzymała i poganała do sklepu.
Nuska pewnie ze nie odbieraj telefonów.
Klaudusia widze ze juz nie długo finał i bedziesz tuliła swoja kruszynke.
Ide obejrzec Xfactor i licze na wasza pomoc przy wynkach.:sorry:

Anai g- cały czas żyje w niepewności oczywiście. aż taka twarda to nie jestem:-) ale z jedenej strony boje się nawet zatestować, ponieważ ostatnim razem długo się nie nacieszyłam II kreseczkami, ja też oglądam X faktor:) na badaniach się nie znam więc nie pomoge:no:

Ana - wiem, że to nie było pytanie do mnie ale pozwolę sobie odpowiedzieć ;P u mnie kalendarz chiński zupełnie się nie sprawdził... za to kalendarz księżycowy w 100% :)

Mar-chew- dziękuje za odpowiedz:) u mnie jak by Coś było to chiński mi chłopca wróży:( a księżycowy - chyba dziewczynke:) owu miałąm 16 .04 o 7.30-8 rano

Ja tez x faktora ogladam i orzechy jem. Dziewczyny jak mi sie chce zrec!! Tak bo jedzeniem tego nazwac nie mozna....nie moge sie opanowac, ale oczywiscie nie jem tyle ile mam apetytu....:szok:
no i cale dnie spie... Po prostu szok:eek: nie mam sil na nic.....

nuska
odpocznij i daj swojemu organizmowi odpoczac... Buzka

Dziekuje za mile przywitanie:tak:

Maran-atha powiem szczerze marzylam o synusiu ale po moich przejsciach ( dwa razy poronilam,za pierwszym razem ciaza trojacza za drugim pojedyncza)plec jest mi obojetna.Byle Dzidzia byla zdrowa

Nuuska no tak my juz sie znamy :tak:
Ja bym nie odbierala telefonow sluzbowych po pracy przeciez nalezy Ci sie odpoczynek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry