reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczynki:-)
u mnie samopoczucie na razie ok.:) nie mam testu ...... chyba poczekam (zresztą nie mam wyjścia):-D
wczoraj jak kichłam wieczorem to mi lewy jajnik chciał eksplodować, nie wiem dlaczego, tak zakuł że myślałam ze zejde z tego świata:-)

reklama
Hej dziewczyny podczytuje Was codziennie ale jakoś nie mam weny pisać ogólnie jakaś jestem nie do życia a jeszcze dziś ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kira gratulacje serduszka i trzymam kciuki żeby już dalej było bez problemów:-):-):-):-):-)
Zakręcona a Tobie również gratki za zdrową dzidzie :-):-)pisać komuś łatwo że zdrowie najważniejsze a nie płeć tak tak zdrowie najważniejsze ale jak lekarz mówi że zdrowa dzidzia to chcemy wiedzieć już natychmiast co będzie i nie dziwie sie Tobie że chcesz wiedzieć.Ja bym nie wytrzymała i poszła do innego.A tak na marginesie to dziewczynki są bardzo wstydliwe i nie chcą sie pokazać więc napewno to DZIEWUSZKA:-):-):-)
Ana87podziwiam ciebie że potrafisz wytrzymać ;-);-);-)

hej dziewczyny
ja tylko na krótko zyczyc wam milej soboty. I przesylam wam mnóstwo promieni słonecznych u mnie juz 23 Stopnie i turkusowe niebo.My juz w drodze na urodzinki.

ilaczku daj znac jak tam dzisiejsze staranka ♡♡♡♡♡

buziaki dla was!!!!

Ana trzymam kciuki oby @ nie przyszła, ale jestem przekonana że to ciąża :-)
Ilaczek kciuki za starania i chłopaczka
Klaudia szok u Ciebie już końcówka, jeszcze troszke musisz dać rady
U nas też leje
Wszystkim miłego dnia, podczytuję cały czas ale weny na pisanie brak, u nas też leje jak z cebra dzisiaj

cześć :-D

ilaczek
- jak staranka ? cały czas trzymam &&&&

Airfix - no to mamy przewalone z tymi naszymi synusiami ;-) w takim razie musimy się maksymalnie wspierać w dążeniu do realizacji naszych marzeń :-D

Nuuuśka - wiem, że ciężko zmienić swoje podejście do pracy - szczególnie jak chce się być w porządku w stosunku do pracodawcy, ale pomyśl, że pracodawca nie jest w porządku do Ciebie, więc dlaczego Ty masz być w stosunku do niego??? Skoro nie zapewnia godziwych warunków pracy (musisz zasadniczo ogarniać kilka etatów równocześnie), to nie miej skrupułów - najważniejsza jesteś Ty i Twoje zdrowie! Walcz o siebie Kochana!!! :tak:

Klaudia - to już prawie końcówka ciąży u Ciebie :-) ale ten czas leci ...

Vivienka - udanej imprezki :-D

pozdrawiam z pochmurnego południa Polski !

dzięki Kochane:-D
dzisiejsze staranka opisałam na grupie w starankach chłopaczkowych, a z jakim efektem to się okaże czy będzie i jaki będzie:-D

my dzisiaj też imprezujemy wieczorem, mojego męża siostra obchodzi 30stkę, ja dołączam jeszcze tort mojej Emi i trochę pogrillujemy, jak deszcz nie bedzie padać.a rano padało.

miłego weekendu życzę.

kiraa nie kochana,ja w tym cyklu odpoczywam od lekarzy i suplementow, mam dzwonic do mojego gina w polowie maja, kiedy naprawia histeroskop.

katriina masz swieta racje !!!! :*** Dziekuje za to co napisalas :tak:

posprzatalam juz domek, pranie zrobione, poprasowane co bylo do prasowania, teraz czekam az Ł. wroci z pracy a Olcia od tesciow :happy:

reklama
Dziewczyny jak to bedzie z tymi guzkami w piersi, po wzieciu bromergonu one same sie wchlona czy jak? one sa dosc duze.

Ilaczku staranka wygladaja super, a kiedy u ciebie owu po skoku tempki czy przed? czekamy na owulke, emocje sa nie? trzymamy z bartusiem kciuki.
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry