reklama
Zakrecona super ze swieta udane U mnie niestety nie mama musiala wszystko popsuć...ehss U mnie brzuszek tez byl taki malutki, dopiero kolo 5-tego miesiaca bylo troche widac bardziej a moja kuzynka miala tak maly brzuch ,ze tydzien przed porodem ja znajomi widzieli i nawet nie zauwazyli ze w ciazy jest a potem suprise - urodził się Kubuś
Zakrecia a poczytaj opinie o Bio-Oil, troche to drogie i mala butelka, ale chwalą sobie. Ja kupowalam w Rossmanie taka oliwke dla kobiet w ciazy na rozstepy..moze to by bylo tez dobre
lenkaa szkoda by było, kurcze coś pechowy dzis dzień, ja ostatnie cykle wszystkie 31 dni, owu w 18dc, a dzis raptem 29dc i plamienie ktore sie rozkreca, czyli cykl 28dni :/ znow sie coś przesuneło. Chyba mnie stres wczorajszy załatwił
Zakrecia a poczytaj opinie o Bio-Oil, troche to drogie i mala butelka, ale chwalą sobie. Ja kupowalam w Rossmanie taka oliwke dla kobiet w ciazy na rozstepy..moze to by bylo tez dobre
lenkaa szkoda by było, kurcze coś pechowy dzis dzień, ja ostatnie cykle wszystkie 31 dni, owu w 18dc, a dzis raptem 29dc i plamienie ktore sie rozkreca, czyli cykl 28dni :/ znow sie coś przesuneło. Chyba mnie stres wczorajszy załatwił
Airfix dobrze,że u mnie to spontan więc niczego nie bedzie szkoda gdyby sie nie udalo teraz to wprowadze suplementy przynajmniej , diete a jakos tak jak dotarlo ze to może ciąża to chyba sie wystraszylam trochę czy aby moj synek bedzie mial 2latka w lipcu nie jest za maly ma taka sytuacje ...
so_happy
Fanka BB :)
witam
U nas święta bardzo fajnie, spokojnie przeleciały,
pogoda cudna,
zakrecona ja polecam kremy z tej serii, sa niedrogie a skuteczne
Perfecta Mama - Perfecta - DAX COSMETICS - Katalog produktów
lenka pomiedzy moimi chłopcami jest 19 miesięcy róznicy
i wcale straszy nie był za mały na to że młodszy brat się pojawił
U nas święta bardzo fajnie, spokojnie przeleciały,
pogoda cudna,
zakrecona ja polecam kremy z tej serii, sa niedrogie a skuteczne
Perfecta Mama - Perfecta - DAX COSMETICS - Katalog produktów
lenka pomiedzy moimi chłopcami jest 19 miesięcy róznicy
i wcale straszy nie był za mały na to że młodszy brat się pojawił
Ostatnia edycja:
zakrecona
Elmo2
Hej.
Padam na pysk po tych całych świetach...
Juz sie nie moge doczekac jak jutro wyprawie Zuze do przedszkola a meza do pracy
Zaręcona ja polecam cala serie przeciw rozstepom z Babydream: oliwka, balsam i mleczko do kąpieli. Skład jest bezpieczny i cenowo spoko. No i mam zero rozstepów.
Padam na pysk po tych całych świetach...
Juz sie nie moge doczekac jak jutro wyprawie Zuze do przedszkola a meza do pracy
Zaręcona ja polecam cala serie przeciw rozstepom z Babydream: oliwka, balsam i mleczko do kąpieli. Skład jest bezpieczny i cenowo spoko. No i mam zero rozstepów.
Co do rozstępów to mysle ze to sprawa genów jesli mamy tendencje to nawet najlepsze kremy nie pomogą...ja stosowalam sharmaceris bardzo wydajny nie klejacy super i zero rozstepow ale czy to jego sprawka ciezko powiedziec chyba jakos 37zl .kupie w.nastepnej ciazy
Co do wieku a raczej różnicy miedzy dziecmi to chyba już sobie wkrecam różne rzeczy zobaczymy jutro czy sie plamienie rozkreci ...
Co do wieku a raczej różnicy miedzy dziecmi to chyba już sobie wkrecam różne rzeczy zobaczymy jutro czy sie plamienie rozkreci ...
dobry wieczorek
Elmo Ja też padam na pyszczek ehh lepiej bym tego nie ujęła, a jutro do pracy ehh
bąbel zostaje jutro z mężem , bo spryciarz wzioł sobie wolne ...
mam ogromne wyrzuty sumienia, bo o ile diete na obiad dziewczynkowa trzymaliśmy to niestety nie obyło się bez kawy i ciasta,ale wiecie co wam powiem mam wstręt do kawy i mój m. też powiedział, że go żołądek boli i poza tym myślał, że jak po 3 tyg wypije kawe to będzie WOW,ale było jedno wielkie rozczarowanie :-)
i bogu dzięki
od jutra ścisła dieta powraca
a na kolacje właśnie pije jogurcik naturalny oczywiście
kochane wyłtumaczcie mi proszę jak mam zrobić byscie widziały mój wykres z temp. ?? a nie tylko link :O swoją drogą temp mam conajmniej dziwna :|
dziś tylko tyle - przepraszam ,że nie odniosę się do waszych postów, ale padam idę na Tv, a później spać , bo jutro pobudka o 5:30
spokojnej nocki dziewczyny
Elmo Ja też padam na pyszczek ehh lepiej bym tego nie ujęła, a jutro do pracy ehh
bąbel zostaje jutro z mężem , bo spryciarz wzioł sobie wolne ...
mam ogromne wyrzuty sumienia, bo o ile diete na obiad dziewczynkowa trzymaliśmy to niestety nie obyło się bez kawy i ciasta,ale wiecie co wam powiem mam wstręt do kawy i mój m. też powiedział, że go żołądek boli i poza tym myślał, że jak po 3 tyg wypije kawe to będzie WOW,ale było jedno wielkie rozczarowanie :-)
i bogu dzięki
od jutra ścisła dieta powraca
a na kolacje właśnie pije jogurcik naturalny oczywiście
kochane wyłtumaczcie mi proszę jak mam zrobić byscie widziały mój wykres z temp. ?? a nie tylko link :O swoją drogą temp mam conajmniej dziwna :|
dziś tylko tyle - przepraszam ,że nie odniosę się do waszych postów, ale padam idę na Tv, a później spać , bo jutro pobudka o 5:30
spokojnej nocki dziewczyny
Kiraa
Dobry wieczorek
i po swietach.... ;-)
Mi minely na mdlosciach i o to chodzi, pawia jeszcze nie puscilam. Pije herbaty imbirowe i dodatkowo imbir daje jest ok.... No nie jest tragicznie. Jesc tez mi sie chce ale nic slodkiego;-)
zakreciu
bio oil polecam. Uzywalam i mysle ze efekty dobre. Tylko kupowac w ross.manie, a w zadnym wypadku nie kupowac na gro.uponie, gru.perze itd, bo to sa wszystko podrobki...
milego wieczorku kochane, ja narazie na L4
i po swietach.... ;-)
Mi minely na mdlosciach i o to chodzi, pawia jeszcze nie puscilam. Pije herbaty imbirowe i dodatkowo imbir daje jest ok.... No nie jest tragicznie. Jesc tez mi sie chce ale nic slodkiego;-)
zakreciu
bio oil polecam. Uzywalam i mysle ze efekty dobre. Tylko kupowac w ross.manie, a w zadnym wypadku nie kupowac na gro.uponie, gru.perze itd, bo to sa wszystko podrobki...
milego wieczorku kochane, ja narazie na L4
reklama
Witam po Świętach
u nas spokojnie, objazdowo, ale już w domku
Próbowałam trochę z rephreshem, chciałam sprawdzić jak na mnie działa, ale bez rewelacji... trochę coś tam obniżył, ale nadal kolor na pasku bardziej żółto zielony niż żółty. Dziewczyny, wy próbnie używałyście wszystkich 3 aplikatorów co 2 dni czy tylko 1 dla sprawdzenia? bo się zastawiam czy teraz zrobić kilka dni przerwy i spróbować z replesem czy kontynuować rephresh
i mnie czeka zamówienie kolejnej partii testów owu, wcześniej zamawiałam na all, ale może faktycznie na ebayu lepiej?
Airfiz - czy ten użytkownik ma więcej takich aukcji czy tylko 1? Jakoś nie mogę się ogarnąć na tym ebayu
Życzę miłego dzionka i tygodnia :*
u nas spokojnie, objazdowo, ale już w domku
Próbowałam trochę z rephreshem, chciałam sprawdzić jak na mnie działa, ale bez rewelacji... trochę coś tam obniżył, ale nadal kolor na pasku bardziej żółto zielony niż żółty. Dziewczyny, wy próbnie używałyście wszystkich 3 aplikatorów co 2 dni czy tylko 1 dla sprawdzenia? bo się zastawiam czy teraz zrobić kilka dni przerwy i spróbować z replesem czy kontynuować rephresh
i mnie czeka zamówienie kolejnej partii testów owu, wcześniej zamawiałam na all, ale może faktycznie na ebayu lepiej?
Airfiz - czy ten użytkownik ma więcej takich aukcji czy tylko 1? Jakoś nie mogę się ogarnąć na tym ebayu
Życzę miłego dzionka i tygodnia :*
Podziel się: