reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie

małe liski dziękuję za obszerną odpowiedź co do diety i suplementów i oczywiście za miłe słowa i wiarę że nam się uda z dziewczynką:-). Jestem pod wielkim wrażeniem dla Twojej osoby i czuję że bardzo dobrym i pomocny człowiek z Ciebie - dziękuję kochana że jesteś tutaj - może wspólnymi siłami uda się osiągnąć upragniony cel:-). Co do gitary to razem z synkiem robiliśmy ekologiczny instrument (gitarę) do szkoły i powiem Ci że zrobiła wrażenie na koleżankach, kolegach i pani mojego synka.
Dziś trochę poszaleliśmy na sklepach ze starszym synkiem i wybraliśmy się do fryzjera - fajnie obciął mu włoski i ułożył fryzurkę a ja tak popatrzyłam na niego z taką dumą (jak fajnie wygląda) i już się boję jak to będzie jak pojawi się jakaś miłość na horyzoncie....ach

Vivienka cieszę się że mogłam pomóc. Co do krzesełka to mieliśmy dla 1 synka stolik z nakładanym krzesełkiem, dla drugiego krzesełko CHICCO które kupiłam mi mama, ale ja rozglądałam się za czymś takim - bo też mam mało miejsca w domu i stół z krzesłami które można wykorzystać
FISHER PRICE KRZESEŁKO - NAKŁADKA LEW R4742-KURIER (4115498368) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kiruś co do lekarza to brak słów. Dobrze że pojechałaś do tego szpitala.

Pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Kiruniu, jejku, dopiero doczytalam o Twoich wczorajszych przygodach... Kochana, Ty leż, odpoczywaj i co najważniejsze nie denerwuj się i nie stresuj. Ważne, że beta przyrasta i tego się trzymajmy!! a co do tego "lekarza" nei chcę się wypowiadać, bo tak naprawdę żadnych cenzuralnych słów bym nie użyła, konował i człowiek, który absolutnie nie powinien być lekarzem. Jak w ogóle można mieć takie podejście, w ogóle kierować się w leczeniu swoim widzimisię i obrażaniem?!?! w głowie mi się to nie mieści... a jego tekst na do widzenia, mam nadzieję, że to Twoja ostatnia wizyta u niego i znajdziesz kogoś ludzkiego do poprowadzenia ciąży! buziaki Kochana i odpoczywaj!!

Nusia, ale śliczna tempka, kurcze kurcze, niech się trzyma &&&& a jak te bóle które miałaś i myślałaś że to żołądkówka? przeszło wszystko?

kifsi witaj Kochana, jak tam samopoczucie? jak wyniki histopat? wszystko u Ciebie ok?

dorciu a jak Twoja betka?

Ostatnia edycja:
Hej,
Vivienka oczko mojego Brtusia ok, to chyba mały Elmuś miał z nim problem.
Znowu nie wiem co u was, czytam po ostatniej stronie. Ale dzisiaj mimo ze mały uzalezniony od mamusi cyca wyrwałam się do fryzjera, boskie pół godziny...a mąż jeździł wózkiem w pobliżu haha.

aneczkamaj ... ironia..? daruj sobie.

lilly heh moje sensacje tak szybko jak sie pojawily tak szybko zniknely, choc powiem Ci ze w zyciu czegos takiego nie mialam. Juz obawialam sie na prawde ze to jelitowka, ale wczoraj juz goraczki nie bylo, moze rzeczywiscie cos zjadlam nie takiego,albo jakis wirus sie budzil tylko udalo sie go stlumic ? nie wiem ale matko jak sobie przypomne czwartek to wole szybko zapomniec :wściekła/y:
A co u Ciebie Slonko ?

W ogole jutro jedziemy do Wisly, mamy w planach wejsc rowniez na Barania Gore, a potem gdzies nad jeziorem zrobic grilla :happy2: oby tylko pogoda dopisala :happy2:

Ostatnia edycja:
hej hej :)

Zjemy sniadanko i ruszamy w droge, wiec zajrze wieczorkiem :happy2: Zapowiada sie sloneczny dzionek.

kiruś odpoczywaj :* a moj tescik jeszcze bedzie musial poczekac ;-)

Milego dzionka :*

Hejka!

Nuuuśka, jutro zatestuj 10-tką żebyśmy wiedziały co z dupkiem i Estrofemem, Twój wykres wygląda chyba najbardziej implantacyjnie z dotychczasowych. Jeśli doszło do implantacji to była ona w 8 dpo (chyba poprzednim razem też wtedy cośki się zagnieżdżały :-), to chyba sprawa indywidualna bo Kiraa i krystianmartin mają wcześnie implantacje a my chyba mamy standardowo ;-)). Żeby zobrazować odmienną sytuację w naszych cyklach (a owulkę miałyśmy w ten sam dzień i w podobnym przedziale czasowym :-D) to ja mam dziś już plamienia więc estrogen i progesteron są już niziutko. U nas niestety strasznie szaro i deszczowo, a chcieliśmy jechać do Arboretum w Wojsławicach.

Kiraa, jak u Ciebie kochana? Minęły te bóle? Sprawdzasz jutro betę albo idziesz na USG?

Nuska to milego dnia,u nas niestety pada deszcz. Ale zaraz do kosciola z palemka a potem do mojego brata bo mamy zaproszenie.
Zakrecona jak sie czujesz?
Anias chyba zniknela.
Wszystkim dziewczynom miłego dnia.

Powiedzcie jak zmierzyłam temperature pozniej niz zwykle to mam cos odjac, dodac ?

reklama
Miłego dnia wszystkim kobietką życzę :happy2:
Podczytuje Was regularnie :-pi mocno kibicuje &&&&&&&&&&&&&&
Piranho mieszkamy w tym samym regionie,do Wojsławic mam 15 minut autem i niestety u mnie taka sama pogoda jak u Ciebie:tak:a z tego co się orientuje w Wojsławicach sezon się rozpoczyna dopiero 27 kwietnia,więc raczej nic nie stracisz :happy2:

Do góry