reklama
Vivienka
Fanka BB :)
kira wiedziałam!!!!!! GRATULUJE!!! mowilam ze urlopy sprzyjaja zafasolkowaniu ;-) teraz tylko czekam na usg i na ilosc fasolinek. Teraz musisz o was dbac
matik trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u lekarza.Daj koniecznie znac po :-)
nusia a wiec nic tylko nad morze wyjeżdżac i sie urlopowac
ale zresztą po co wam urlop po takim pięknym strzale w tym cyklu
Jak będziesz miała czas pstryknij fotki jak będziesz gotowa z kwiatkami:-)
piranho nie wiem czemu ale mam taki chory zwyczaj porownywania co inbe dzieci juz umieja a co umie moja ksiezniczka :-( wiem ze nie powinnam tak robic bo kazde dziecko ma swoje tempo.
Vivien jest na razie na fazie rolera... przewraca sie przez caly pokoj rolujac sie z brzuszka na plecki i odwrotnie.Pelza tez od jakiegos czasu ale jeszcze nie jest na tyle stabilna zeby samej siedziec.
marchew jak sie synus czuje? i jak sie mamusua czuje? rozpycha sie juz naky rozrabiaczek? :-)
mamuskamimi jak tam czujesz juz ruchy :-)
zakrecona kiedy teraz bedziesz podgladac fasolinke? Jak sie czujesz juz w II trymestrze ;-)

matik trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u lekarza.Daj koniecznie znac po :-)
nusia a wiec nic tylko nad morze wyjeżdżac i sie urlopowac

piranho nie wiem czemu ale mam taki chory zwyczaj porownywania co inbe dzieci juz umieja a co umie moja ksiezniczka :-( wiem ze nie powinnam tak robic bo kazde dziecko ma swoje tempo.
Vivien jest na razie na fazie rolera... przewraca sie przez caly pokoj rolujac sie z brzuszka na plecki i odwrotnie.Pelza tez od jakiegos czasu ale jeszcze nie jest na tyle stabilna zeby samej siedziec.
marchew jak sie synus czuje? i jak sie mamusua czuje? rozpycha sie juz naky rozrabiaczek? :-)
mamuskamimi jak tam czujesz juz ruchy :-)
zakrecona kiedy teraz bedziesz podgladac fasolinke? Jak sie czujesz juz w II trymestrze ;-)
Ostatnia edycja:
zakrecona
Elmo u mnie samopoczucie tak sobie Ogólnie czuje się dobrze, ale moja matka urozmaica mi życie...w ten weekend tak mnie rozbroiła że już się poddałam Ale szkoda gadać Najważniejsze jej taz moje zdorwie i dzidzi
Kate kurcze to nie dobrze że masz zle wyniki i źle się czujesz:-(duzo zdrówka
Piranha kolejna wizyta 24.04 a na prenatalne umówiłam się 17.04 coraz bardziej chciałabym już wiedzieć kto mieszka u mnie pod serduszkiem
Dorcia jak w pracy?
Kate kurcze to nie dobrze że masz zle wyniki i źle się czujesz:-(duzo zdrówka
Piranha kolejna wizyta 24.04 a na prenatalne umówiłam się 17.04 coraz bardziej chciałabym już wiedzieć kto mieszka u mnie pod serduszkiem
Dorcia jak w pracy?
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kira gratuluję ogromnie i spokojnej ciąży życzę :-)
Kate....Ty wiesz....przytulam i kciuki trzymam
Kate....Ty wiesz....przytulam i kciuki trzymam

macy
Kate, a kiedy będą jakieś konkretne działania? Możesz coś więcej o wynikach napisać? Nie chcę za bardzo ciągnąć za język...
Kiraa, !!! PIĘKNIE!!! Ależ się cieszę!
Magda_z_UK, u nas ciągle w zawieszeniu i chyba tak do emerytury będziemy, więc sama nie wiem, co robić. Jutro mąż ma rozmowę ze swoją byłą szefową, która może go znowu zatrudni w swoim unicie od sierpnia, więc coś byśmy wiedzieli. Najgorzej to przeprowadzać się z brzuchem albo takim miesięcznym noworodkiem, bo wiem, jak u nas to wygląda i wiem, że nikt mi nie pomoże. Dlatego i chciałabym i boję się. Mam też świadomość, że lata lecą i jeśli się decydować, to teraz a nie za pięć lat. No jednym słowem babie nie dogodzisz.
Ciekawa jestem, co tam u Was wyskoczy. ;-) Wrzuć proszę jakieś foteczki dziewczynek i Marcelka. Siostry kochające czy zazdrosne?
Kiraa, !!! PIĘKNIE!!! Ależ się cieszę!
Magda_z_UK, u nas ciągle w zawieszeniu i chyba tak do emerytury będziemy, więc sama nie wiem, co robić. Jutro mąż ma rozmowę ze swoją byłą szefową, która może go znowu zatrudni w swoim unicie od sierpnia, więc coś byśmy wiedzieli. Najgorzej to przeprowadzać się z brzuchem albo takim miesięcznym noworodkiem, bo wiem, jak u nas to wygląda i wiem, że nikt mi nie pomoże. Dlatego i chciałabym i boję się. Mam też świadomość, że lata lecą i jeśli się decydować, to teraz a nie za pięć lat. No jednym słowem babie nie dogodzisz.

reklama
so_happy
Kira Gratuluje jeszcze raz !!!!
Madzia Ty też wiesz ..
Nusla mam erytrocyty bardzo podniesione, białko w moczu i najprawdopodbniej anemie,
mam kolejne leki i za 3 dni powtórka z badań a w sobote wyniki z histopatologicznego
a ja tez nigdy nie słyszałam zeby w tujach kleszzce były, ale
dobrze ze mi przypomniałas musze psu cos na kleszzce kupić
zakręcona, dziekuje
aljul jeszcze bym fajnych pare drzew posadziła, jak masz coś fajnego to pisz,
Madzia Ty też wiesz ..
Nusla mam erytrocyty bardzo podniesione, białko w moczu i najprawdopodbniej anemie,
mam kolejne leki i za 3 dni powtórka z badań a w sobote wyniki z histopatologicznego
a ja tez nigdy nie słyszałam zeby w tujach kleszzce były, ale
dobrze ze mi przypomniałas musze psu cos na kleszzce kupić
zakręcona, dziekuje
aljul jeszcze bym fajnych pare drzew posadziła, jak masz coś fajnego to pisz,
Podziel się: