reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ładnie ...próbowałam Wam nadrobić ...chyba nie dam rady !!!

Mamawcześniaka OGROMNE GRATULACJE !!!

Witaj maluszku na tym pokręconym świecie !!! Ile ważył synuś? Ile mierzył ?
Starszy braciszek pewnie zachwycony maleństwem !!??
Jak będziesz mogła to skrobnij nam parę słówek !!!
ROŚNIJCIE ZDROWO !!!

Matik
tulę kochana .... mam nadzieję że coś źle przeczytałam !!! TULĘ MOCNO !!!

Kirra Ty babciu nasza ...gdzie jesteś ? My tu czekamy !!!

Nuuśka
Ty wiesz...prawda ?????????????????

Elmo
ależ masz cudownego synusia !!! Wyjątkowo słodki maluszek !!! BUZIAKI DLA DZIECIACZKÓW

Maggie , Lilly , Gorgusia, Piranha co u Was ?

Dla całej reszty BB fanek ......... duże buziaki ......i nieustające pozytywne myśli i cała kupa kciuków !!!

Lecę czytać dalej ...może ogarnę ...co ???

reklama
Nuuusiu nie spotkałam się kochana z kleszczami na tujach a kupowałam w różnych miejscach - począwszy od supermarketów na Allegro kończąc (ale wtedy to była większa ilość). Nie przepraszaj kochana bo dla mnie to zrozumiałe że martwisz się o dobro wszystkich domowników i nie powiem że po Twoim pytaniu nie zastanawiam się czy takiego czegoś nie można przywlec do domu na tych krzaczkach - u mnie nic takiego nie miało miejsca.

ilaczek zrobione :D zobacz, od razu lepiej wyglada jak kolejna siusiakowa wyzej :-)

piranha oki to tak zrobimy :tak:

Dorcia no pewnie ze wiem !! a co u Ciebie kochana, dalej na 12h jestes ?? :zawstydzona/y:wracaj tu do Nas !

aljul przyszlo mi to do glowy, bo teoretycznie kleszcze rowniez zyja na iglakach, wiec zaczelam sie zastanawiac jak to sie ma do iglaczkow kupowanych w marketach ale jak piszesz, ze Ci sie nie zdarzylo to kupie bez strachu :happy:

Dziewczyny mam tych paprotek całkiem sporo na tym mikroskopie hmm co to ma być :tak:a na początku cyklu powinnam mieć kropeczki a nie paprotki hmm to znaczy, ze dużo mam estrogenu?
to dobrze czy źle ??
dziewczynkowo czy nie?

buziaki , ale powiem Wam, ze te 2 czy 3 drinki to mi dziś cały dzień dają w kość :-D
mąż się śmieje , ze malutko mi nalał i , że to dobrze bo mało musi mi wlać :-D:-D

Dorcia , ponawiam pytanie bo widze , że ty teraz tak z doskoku czytasz : jak się czujesz po tych nowych anty..?? bol glowy jest czy minął?

Matik , co szykujesz chłopakom na urodzinki jutro ?

Nuśka , &&&&& za ten cykl jak zawsze :)

Kiraaa , jak tam z betką ?

Dzięki za pamięć :tak:
tak, tak ale mnie zaskoczyłaś , że Wiesz o urodzinkach :-D:-D zapomniałam, ze jest w sygnaturze :-)
Tak, właśnie będziemy jechać coś kupić a urodzinową imprezę dla gości za ok 2 tyg bo teraz wszyscy koledzy wyjeżdżają , tak to hiszpanie tu robią w okresie świątecznym wyjazd z domku .

No i mają tu fajną tradycję, że w dniu urodzin dokładnie w godzinę narodzin śpiewają swoje sto lat nie ważne czy to 24 czy 3 w nocy:tak: słychać nie raz śpiewanie w nocy:-D
a moi urodzili się o 14,35 więc już wszystko tak szykujemy

a tu taki ciekawy artykuł wspomagający
Odżywianie, a metody naturalnego planowania rodziny i płodność.

Elle pewnie kochana ze przepisuje :)))))

Az milo sie patrzy :D

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 16

KWIECIEŃ 2014 :

mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 19.04 ( 11 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )