reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
vivienka - dziękuję, że pytasz
pewnie, że mały rozrabiaka się rozpycha... kopie mnie tak swoimi dużymi stopami, że aż mnie mięśnie bolą ;p najbardziej wojuje między 22-24... mam badzieje, że po porodzie nie będzie najbardziej aktywny o tej godzinie 
Matik2012
Piękne te drzewa kwiaty super
Z innego forum dziewczyna przesłała fajny filmik do tego mikroskopu owulacyjnego i już wszystko wiem
Są to oznaki stanu przed owulacyjnego nawet można zdjęcia telefonem zrobić szok
Nie wiem czy dobrze widać No to od rana ta ślina się suszy
Zobacz załącznik 619073
Z innego forum dziewczyna przesłała fajny filmik do tego mikroskopu owulacyjnego i już wszystko wiem
Są to oznaki stanu przed owulacyjnego nawet można zdjęcia telefonem zrobić szok
Nie wiem czy dobrze widać No to od rana ta ślina się suszy
małe liski
Kiraa trzymam kciuki za ciąże. Moja koleżanka przy ciąży bliźniaczej miała 4krotny przyrost bety, dobrze policzyłam, że u ciebie beta przyrosła 5 razy
? Nie pamiętam wartości z pierwszego pobierania, ale było chyba około 25 jednostek..? ...Pirahna to złota babeczka 
Aljul pamiętam cały czas że pytałaś o moje suplementy - jutro spiszę nazwy, ale są to leki które kupowałam na szybko przed wyjazdem w aptece. Następne będę zamawiała jak dziewczyny na allegro. Jak dieta
?
Aljul pamiętam cały czas że pytałaś o moje suplementy - jutro spiszę nazwy, ale są to leki które kupowałam na szybko przed wyjazdem w aptece. Następne będę zamawiała jak dziewczyny na allegro. Jak dieta
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ania_g21 dziękuję :-) Byłam pewna,że już wszyscy o mnie zapomnieli...miło,że nie
Macy cholerka....za dużo myślisz
Myśmy się wiele razy przeprowadzali. Raz jak byłam z brzuchem
małym, to z Pl do Walii, z brzuchem tuż przed porodem, z dzieckiem 4 miesięcznym i z Marcelkiem 2 miesięcznym
i daliśmy radę, choć liczyliśmy głownie na siebie...Nie kombinuj, tylko bierzcie się do roboty, a życie samo napisze
scenariusz;-) A tak powaznie....kciuki za Was trzymam! Oby w końcu nastał TEN właściwy moment i nic
nie stało na przeszkodzie:-)
A moje dziewczyny świata poza Marcelkiem nie widzą. Brat jest najlepszy i najukochańszy. Bratu oddaje się najlepszy
kawałek jedzenia, z bratem się dzielą wszystkimi zabawkami i nigdy, ale to nigdy go nie odepchną, choćby je łobuz tłukł po głowie.
Młodsza miała mały problem na początku, bo nie rozumiała,że on nie rozumie wiele i było jej smutno, ale już wszystko wie i jest git.
Nelly chce braciszka, bo jak twierdzi siostrę ukochaną już ma i innej nie chce, a Nika mówi,że woli dziewczynkę, bo wtedy
kupimy jej różowy wózeczek
Ogólnie serce rośnie jak widzę moją trójeczkę
Poszukam jutro fotek, to coś wrzucę, ok?

Macy cholerka....za dużo myślisz

małym, to z Pl do Walii, z brzuchem tuż przed porodem, z dzieckiem 4 miesięcznym i z Marcelkiem 2 miesięcznym
i daliśmy radę, choć liczyliśmy głownie na siebie...Nie kombinuj, tylko bierzcie się do roboty, a życie samo napisze
scenariusz;-) A tak powaznie....kciuki za Was trzymam! Oby w końcu nastał TEN właściwy moment i nic
nie stało na przeszkodzie:-)
A moje dziewczyny świata poza Marcelkiem nie widzą. Brat jest najlepszy i najukochańszy. Bratu oddaje się najlepszy
kawałek jedzenia, z bratem się dzielą wszystkimi zabawkami i nigdy, ale to nigdy go nie odepchną, choćby je łobuz tłukł po głowie.
Młodsza miała mały problem na początku, bo nie rozumiała,że on nie rozumie wiele i było jej smutno, ale już wszystko wie i jest git.
Nelly chce braciszka, bo jak twierdzi siostrę ukochaną już ma i innej nie chce, a Nika mówi,że woli dziewczynkę, bo wtedy
kupimy jej różowy wózeczek

maran-atha
Magda jak czytam o Twoich dzieciach to napelnia mnie to nadzieja i optymizmem... a kto sie zajmuje maluchami jak jestescie w pracy? Dalej mieszkacie w UK?
Matik2012
Bardzo miło czyta się o szczęśliwej rodzinne gratuluję
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Maran-atha pracujemy z mężem na przemiennie. Ja bardziej na noce (od 14 do 24), ale teraz mam już pół etatu, więc tylko poniedziałki i wtorki. Mąż zajmuje się wtedy dziećmi i jeśli moja mama akurat jest, to nam pomaga. Dalej mieszkamy w uk i tak już zostanie, bo jednak tu zapuściliśmy korzenie. Nelly była ostatnio z babcią w Pl, więc teraz kolej na młodszą córę...Niech one jeżdżą, żeby wiedziały o Polsce, a my...no cóż..nie ciągnie nas
Ja osobiście każdemu polecam tak liczna gromadkę, bo choć czasem nie wyrabiam, to jest to całe moje życie i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Kochający mąż i gromadka dzieci...takie życie ma dla mnie największy sens:-)
Matik bardzo dziękuję:-)

Matik bardzo dziękuję:-)
reklama
maran-atha
Magda to podobnie jak u nas, my tez mieszkamy w IR juz bedzie 8 lat i tak pewnie zostanie... w Pl bylam ostatnio 3 lata temu... dziadkow sciagamy 1-2 razy do roku, teraz chcemy poleciec na 2 tyg bo siostra mojego meza radzi..., tu dziewczynki sie urodzily tu do szkoly chodza i chodzic beda dalej wiec i nas juz do Pl nie ciagnie... no i mnie sie marzy jeszcze synek do pelni rodziny...
Pozdrawiam Cie serdecznie
Pozdrawiam Cie serdecznie
Podziel się: