reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
vivienka - dziękuję, że pytasz :) pewnie, że mały rozrabiaka się rozpycha... kopie mnie tak swoimi dużymi stopami, że aż mnie mięśnie bolą ;p najbardziej wojuje między 22-24... mam badzieje, że po porodzie nie będzie najbardziej aktywny o tej godzinie :p

Piękne te drzewa kwiaty super

Z innego forum dziewczyna przesłała fajny filmik do tego mikroskopu owulacyjnego i już wszystko wiem :)
Są to oznaki stanu przed owulacyjnego nawet można zdjęcia telefonem zrobić szok
Nie wiem czy dobrze widać No to od rana ta ślina się suszy ;) Zobacz załącznik 619073

Kiraa trzymam kciuki za ciąże. Moja koleżanka przy ciąży bliźniaczej miała 4krotny przyrost bety, dobrze policzyłam, że u ciebie beta przyrosła 5 razy :)? Nie pamiętam wartości z pierwszego pobierania, ale było chyba około 25 jednostek..? ...Pirahna to złota babeczka :)

Aljul pamiętam cały czas że pytałaś o moje suplementy - jutro spiszę nazwy, ale są to leki które kupowałam na szybko przed wyjazdem w aptece. Następne będę zamawiała jak dziewczyny na allegro. Jak dieta :)?

Ania_g21 dziękuję :-) Byłam pewna,że już wszyscy o mnie zapomnieli...miło,że nie:happy:

Macy cholerka....za dużo myślisz:-p Myśmy się wiele razy przeprowadzali. Raz jak byłam z brzuchem
małym, to z Pl do Walii, z brzuchem tuż przed porodem, z dzieckiem 4 miesięcznym i z Marcelkiem 2 miesięcznym
i daliśmy radę, choć liczyliśmy głownie na siebie...Nie kombinuj, tylko bierzcie się do roboty, a życie samo napisze
scenariusz;-) A tak powaznie....kciuki za Was trzymam! Oby w końcu nastał TEN właściwy moment i nic
nie stało na przeszkodzie:-)
A moje dziewczyny świata poza Marcelkiem nie widzą. Brat jest najlepszy i najukochańszy. Bratu oddaje się najlepszy
kawałek jedzenia, z bratem się dzielą wszystkimi zabawkami i nigdy, ale to nigdy go nie odepchną, choćby je łobuz tłukł po głowie.
Młodsza miała mały problem na początku, bo nie rozumiała,że on nie rozumie wiele i było jej smutno, ale już wszystko wie i jest git.
Nelly chce braciszka, bo jak twierdzi siostrę ukochaną już ma i innej nie chce, a Nika mówi,że woli dziewczynkę, bo wtedy
kupimy jej różowy wózeczek:szok::-D Ogólnie serce rośnie jak widzę moją trójeczkę :happy: Poszukam jutro fotek, to coś wrzucę, ok?

Maran-atha pracujemy z mężem na przemiennie. Ja bardziej na noce (od 14 do 24), ale teraz mam już pół etatu, więc tylko poniedziałki i wtorki. Mąż zajmuje się wtedy dziećmi i jeśli moja mama akurat jest, to nam pomaga. Dalej mieszkamy w uk i tak już zostanie, bo jednak tu zapuściliśmy korzenie. Nelly była ostatnio z babcią w Pl, więc teraz kolej na młodszą córę...Niech one jeżdżą, żeby wiedziały o Polsce, a my...no cóż..nie ciągnie nas:-p Ja osobiście każdemu polecam tak liczna gromadkę, bo choć czasem nie wyrabiam, to jest to całe moje życie i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Kochający mąż i gromadka dzieci...takie życie ma dla mnie największy sens:-)

Matik bardzo dziękuję:-)

reklama
Magda to podobnie jak u nas, my tez mieszkamy w IR juz bedzie 8 lat i tak pewnie zostanie... w Pl bylam ostatnio 3 lata temu... dziadkow sciagamy 1-2 razy do roku, teraz chcemy poleciec na 2 tyg bo siostra mojego meza radzi..., tu dziewczynki sie urodzily tu do szkoly chodza i chodzic beda dalej wiec i nas juz do Pl nie ciagnie... no i mnie sie marzy jeszcze synek do pelni rodziny...
Pozdrawiam Cie serdecznie

Do góry