reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria ja nie mam doswiadczenia jesli chodzi o rehabilitacje dzieci ale znam wiele mam ktore chodzily z dzieciakami na cos takiego, min. moja siostra z synem. Trzeba poprostu pilnowac tematu i regularnie cwiczyc z dzieckiem i napewno bedzie dobrze.

reklama
Piranju
no w dol idzie... :baffled: Dlatego tez mam odpowiedni humor do tego spadku.... Rozmyslam co robic dalej... W pon wracam do pracy, tez bedzie tam morze stresu po tyg nieobecnosci.... Ah dolujace

zakreciu
wyluzowalam, ale widzisz niewiele to daje, mysle naprawde, ze jedynym wyjsciem bylaby u nie IVF....:baffled: Przeciez nie bede probowac do 50 tki, w pewnym momencie trzeba bedzie powiedziec stop i sie zabezpieczac.....mimo,ze boli. Mnie ta mysl, musze powoli do niej przywykac...

A jak Ty sie czujesz slonce?

elmus
fajnie ze sie odzywasz, corcie masz genialna :-)

daria
nie martw sie, taka terapia sklada sie zazwyczaj z 10 ciu posiedzen 1x w tygodniu, i z reguly to starcza

Buziaki dla wszystkich

Matikk

beta jest w krwi ciagle,i jest jej coraz wiecej, wiec kreska powinna byc coraz ciemniejsza, ALE ta ciemnosc kreski zalezy tez od zageszczenia moczu..... To tak na moje , moccccno kciukam slonko,mooocnoooo

matik - ja też tak miałam... wieczorem była silniejsza kreska niż następnego dnia rano... a całą noc nic nie piłam i trzymałam siuski :p trzymam kciuki aby ciąża się rozwijała i za 8 miesięcy abyś tuliła przesłodką dziewczynke!

kiraa kochana a nie chcesz sie zamienic tempkami wlasnie ? Bo mnie by bardziej dzis spadek pasowal a nie wzrost....chyba czeka Nas podwojnie pokrecony cykl :zawstydzona/y:

Tak mysle.a moze to wzrost progestetonu przed spadkiem ?

piranha bo ja tak rozmyslam i wpadlam jeszcze na to, ze dzis mialam na noc spodnie termiczne :-D:-D no i rzeczywiscie bylo mi cieplo, rano cale dupsko mokre :-D:-D

reklama
Do góry