reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
nuska - jesteś nadal szupłą kobietą!
kira - super
sama bym się zaprosiła na taką uczte
a ja nadal szaleję zakupowo... ciuszki, zabawki... a przecież jeszcze muszę kupić rzeczy bardziej konkretne...
kira - super
a ja nadal szaleję zakupowo... ciuszki, zabawki... a przecież jeszcze muszę kupić rzeczy bardziej konkretne...
maran-atha
Kiraa fajnie macie na tym wyjeździe... ja ostatnio bylam na 1 dniowym wyjezdzie z moim ślubnym w ubiegłym roku, ale to bez noclegu, a dziewczynki zostaly z Babcia I Dziadkiem bo byli u nas na kilka dni to sie sami wyrwaliśmy
Maja dziadkowa jest na maxa a Ala to wnusia babci
a tak, żeby razem gdzies tylko we dwójke to jeszcze nim dzieci sie pojawiły, ostatni raz po ślubie - podróż poslubna do Pragi I polskie gory stołowe 
Marchewka ja jak byłam w pierwszej ciązy z Alą a nie znałam jeszcze płci to już w 3 miesiacu kupiłam pierwsze ciuszki, oczywiście niebieskie ciuszki bo dla mnie bylo oczywiste, ze to chłopiec bedzie TOBIASZ hehehe w 22 tygodniu ciązy okazało sie, ze to nie Tobiasz a Alicja
oczywiście ubierałam w te niebieskie bo ja lubie niebieski kolor I zielony
niektórzy myśleli, że to chlopiec jest bo ona duża była urodziła zie 4260g I 54cm, najwieksza na sali 
Marchewka ja jak byłam w pierwszej ciązy z Alą a nie znałam jeszcze płci to już w 3 miesiacu kupiłam pierwsze ciuszki, oczywiście niebieskie ciuszki bo dla mnie bylo oczywiste, ze to chłopiec bedzie TOBIASZ hehehe w 22 tygodniu ciązy okazało sie, ze to nie Tobiasz a Alicja
Ostatnia edycja:
Kiraa
Marchewciu
szalej dziewczyno, na zdrowie, sama bym poszalala
w stylu pink
maran
my mamy skarb pod tytulem Moja Mama... Mieszka daleko od nas, a maly ja ubostwia, i jest z nia od malego, moja mama tylko czeka az my gdzies wyjedziemy, zeby miec jedynego wnusia choc na pare dni na swoja wylacznosc :-)
szalej dziewczyno, na zdrowie, sama bym poszalala

maran
my mamy skarb pod tytulem Moja Mama... Mieszka daleko od nas, a maly ja ubostwia, i jest z nia od malego, moja mama tylko czeka az my gdzies wyjedziemy, zeby miec jedynego wnusia choc na pare dni na swoja wylacznosc :-)
Matik2012
Grań Canaria
Właśnie zrobiłam dzieciom krupnik bo chyba z 2 lata nie jedliśmy
Właśnie zrobiłam dzieciom krupnik bo chyba z 2 lata nie jedliśmy
maran-atha
No moi rodzice też za wnuczkami szaleją bo póki co to narazie ich jedyni wnukowie, moi bracia jakoś sie nie garną do powiekszania rodzin, starszy mój brat ma 35lat, młodszy 28 no a najmłodszy jeszcze studiuje, wiec jemu można odpuscić bo nie ma mieszkania ani pracy, jeszcze młody jest 22 lata ma, ale reszta to chyba z wygodnictwa
teraz lecimy do Pl na 2 tygodnie w maju to babcia z dziadkiem juz szaleja, dzadek buduje hustawki, piaskownice itp. Babcia pod folia zasiała rzodkiewak salate by wnuczki swoimi nowalijkami karmic
zakochani sa w dziewczynkach na maska, dla nas (ich dzieci) tacy nie byli hehehehe... 
Matik2012
Czekamy czekamy
reklama
Podziel się: