reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran
a ja dzis szaleje, zaprosilam M, jeszcze nie wie dokad, a to jest live cooking trepanyaki .... Juz sie ciesze :-):-)

reklama
nuska - jesteś nadal szupłą kobietą!
kira - super :) sama bym się zaprosiła na taką uczte :)
a ja nadal szaleję zakupowo... ciuszki, zabawki... a przecież jeszcze muszę kupić rzeczy bardziej konkretne...

Kiraa fajnie macie na tym wyjeździe... ja ostatnio bylam na 1 dniowym wyjezdzie z moim ślubnym w ubiegłym roku, ale to bez noclegu, a dziewczynki zostaly z Babcia I Dziadkiem bo byli u nas na kilka dni to sie sami wyrwaliśmy ;) Maja dziadkowa jest na maxa a Ala to wnusia babci ;) a tak, żeby razem gdzies tylko we dwójke to jeszcze nim dzieci sie pojawiły, ostatni raz po ślubie - podróż poslubna do Pragi I polskie gory stołowe ;)

Marchewka
ja jak byłam w pierwszej ciązy z Alą a nie znałam jeszcze płci to już w 3 miesiacu kupiłam pierwsze ciuszki, oczywiście niebieskie ciuszki bo dla mnie bylo oczywiste, ze to chłopiec bedzie TOBIASZ hehehe w 22 tygodniu ciązy okazało sie, ze to nie Tobiasz a Alicja ;) oczywiście ubierałam w te niebieskie bo ja lubie niebieski kolor I zielony ;) niektórzy myśleli, że to chlopiec jest bo ona duża była urodziła zie 4260g I 54cm, najwieksza na sali ;)

Ostatnia edycja:
Marchewciu
szalej dziewczyno, na zdrowie, sama bym poszalala :sorry2: w stylu pink:cool2:

maran
my mamy skarb pod tytulem Moja Mama... Mieszka daleko od nas, a maly ja ubostwia, i jest z nia od malego, moja mama tylko czeka az my gdzies wyjedziemy, zeby miec jedynego wnusia choc na pare dni na swoja wylacznosc :-)

No moi rodzice też za wnuczkami szaleją bo póki co to narazie ich jedyni wnukowie, moi bracia jakoś sie nie garną do powiekszania rodzin, starszy mój brat ma 35lat, młodszy 28 no a najmłodszy jeszcze studiuje, wiec jemu można odpuscić bo nie ma mieszkania ani pracy, jeszcze młody jest 22 lata ma, ale reszta to chyba z wygodnictwa ;) teraz lecimy do Pl na 2 tygodnie w maju to babcia z dziadkiem juz szaleja, dzadek buduje hustawki, piaskownice itp. Babcia pod folia zasiała rzodkiewak salate by wnuczki swoimi nowalijkami karmic ;) zakochani sa w dziewczynkach na maska, dla nas (ich dzieci) tacy nie byli hehehehe... ;)

reklama
Do góry