reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NUUSKA super pomysl:-) wieczorem wlacze kompa,to wrzuce co mam przy planowaniu dziewczynki

Oczy niebieskie sliczny synuś:-) ucaluj Bartusia :-* to dobrze ze porod ekspresowy i ze czujesz sie dobrze

Ja troszkę odzyskalam moc Pomogła mi krowka i sen Cukier chyba mi sie ustabilizowal Ogólnie juz lepiej ale herbaty dalej pije

Milej niedzieli:-)

reklama
piranha ja pamietam odnosnie grupy jak juz kiedys pisalas wlasnie, ale mysle, ze mozemy uznac, ze jak bedziesz miala chwilke to zajrzysz, ale wiekszosc rzeczy i tak pewnie bedziemy omawiac tutaj, chodzilo mi glownie o to, zeby gdzies pogrupowac informacje jakie mamy dzieki Tobie, tak aby kazda z Nas miala do nich latwy dostep bez przeszukiwania calego naszego watku bo sama wiem ile kiedys mi to zajelo :-D:-D
Takze Ty sie kochana nigdzie nie wybieraj, siedz tu a ja sadze ze jak ktoras z Nas bedzie miala problem nie cierpiacy zwloki, to po prostu zajrzysz ale my sie coraz madrzejsze dzieki Tobie robimy wiec mam nadzieje ze tych problemow bedzie coraz mniej :-):-) !! :****

Dotarl Ł. z testem zaraz ide zasikac :-)

oooo i mysle, ze moze Tobie bylby wygodniej gdyby np na grupie byl jeden temat dotyczacy testow owu, gdzie bedziemy wklejac swoje zdjecia, po to zebys mogla je zobaczyc bez odszukiwania ich na poprzednich stronach :happy: co myslisz kochana ?

Dziewczyny ja przyznam szczerze, że nie jestem za grupą zamkniętą, mi tutaj dobrze i bardzo się ciesze jak wciąż dołączają nowe osoby, przez to ten wątek tak fajnie się rozwija i wciąż tętni życiem:tak:

marchew zrobilam wlasnie jeden taki temat :-)

mamuśkamimi kochana ale mnie tez jest dobrze tutaj, chodzi o to, ze wiekszosc z Nas np nie wkleja tu zdjec, bo nie chce by widzieli je wszyscy, albo i zdarza sie ze usowamy je po chwili kiedy jeszcze nie kazdy zdazyl je zobaczyc.
Poza tym uwazam, ze wiedze jaka mamy warto przelac w jedno miejsce i zostawic po to, by nowe dziewczyny ktore beda dolaczac na stale mialy skad czerpac informacje, a i Nam przyda sie miejsce gdzie zawsze mozna wrocic kiedy sie czegos zapomni i gdzie do kazdego tematu bedzie blisko :happy:

Dziewczyny mi się ta grupa zamknięta podoba, zwłaszcza że są pewne tematy które czasami wstyd poruszać na forum ogólnym, tak samo jak chcemy powklejać zdjęcia czy cokolwiek i o tą prywate zwłaszcza chodzi
Oczy niebieskie śliczny synuś gratulacje !!! Wiesz mój też był taki że non stop wisial i wisiał na mnie, nie mogłam sie umyć przebrać, ciężko było ale z czasem to mu minęło. Potem jak był troszkę większy zaczęłam dawać smoczka i pomagało. Bo lubił czuć tą bliskośc a mnie traktował często i jako smoczek :-)

Dzień dobry Kochane
okropna pogoda dzisiaj u mnie od rana, pada, zimno, zupełnie inaczej niż bylo jeszcze wczoraj.

Nusia ale super pomysl z tą grupą, tak jak mówisz ten wątek jest naszym głównym i tu jesteśmy, ale czasami przydałoby się mieć ciut więcej prywatności. i dokładnie, taką encyklopedię mieć w jednym miejscu, super:)

Oczy niebieskie, ale slodziak!! jeszcze raz gratulacje kochana!!

zakrętko, zdrowiej!! czosnek, syropek z cebuli, miód, trzymam kciuki, żeby pomogły domowe sposoby

Piraniu tak podczytałam te informacje, które podałaś czarnej perle odnośnie poziomu progesteronu. Pewnie, że mam nadzieję, że u mnie okaże się wszystko ok. Ale choroba, dlaczego jedno, że normy są zaniżone, że nawet jak jest za niski na utrzymanie ciąży to jest w normie,a drugie, dlaczego lekarze sami z siebie nie zlecają badań przed ciążą, grrr... że dziewczyny same muszą w internecie znajdować co powinno się zrobić, co nie i szukać informacji

Kiraa udanego wypoczynku!! owocnego :)

Dorcia to kciuki za znalezienie szybko pracy &&&& i żeby była dobra, na dobrych warunkach i z ludzkimi przełożonymi!!
I nie bój się bety, będzie piękne i okrąglutkie zero!! spada i tego się trzymamy

Matik, ja Cię widzę na liście Nuśkowej za to siebie nie widzę :) może to tak, że same siebie nie widzimy

wszystkim chorutkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!
a ja zaraz biorę się za smażenie mielonych, przydałoby się jakiś obiad zjeść :)

witam
u nas choroby też poszły precz, dziewczynki cały weekend na podwórku, teraz zaczęło padać.
oczy niebieskie synek prześliczny!!! cudny!
Maran a te tempki podwyższone to przez Twoje przeziębienie?

ja mam jakiegoś dołka:-( diety i supli prawie 10 tygodni a ph mi poleciało w dół, mojemu eMowi też:-(kurde dietę trzymamy rygorystyczną, nie wiem w czym rzecz, czy to wina stresu??
a może któryś suplement szkodzi? sama już nie wiem. dzisiaj ładny śluz nawet sporo go było, przejrzysty, może nie do końca, ale rozciągliwy, a jego ph ok.5. u męża po miesiącu supli było 8,7 a teraz 7,5.
organizm chyba sam dąży do równowagi, że obniża ph, nie wiem jak sobie już to tłumaczyć. chyba muszę nie jeść mięsa?? ale co wtedy z testosteronem. strasznie mi przykro się zrobiło.
chyba tracę siły:-(

liluś no bo Ciebie rzeczywiscie nie ma :eek:a dlaczego Ciebie nie ma ?? matko moja ??? zapomnialam wpisac ???
Ja cie bardzo przepraszam !! Podaj mi prosze kochana kiedy zaczynasz sie starac ? :happy:

A co do grupy, to fajny pomysl, bo jak piszecie, czasem potrzeba wiecej prywatnosci, a tutaj kazdy moze wejsc i czytac co piszemy :sorry:

reklama
Dziewczyny, zaraz muszę z domu wyjść więc tak na szybko.

Nuuuśka, jeśli grupa zamknięta ma być tylko od prywatnych informacji, zdjęć i zrobienia podsumowania w planowaniu to jest to bardzo dobry pomysł :-) ...tylko, że tamta grupa też początkowo miała być w tym celu utworzona ;-) (prywatne informacje i zdjęcia, których nie chcemy zamieszczać na wątku ogólnym) a skończyło się na przeniesieniu tamtych dziewczyn na wątek zamknięty, stworzeniu się nowej grupy osób na wątku ogólnym (przez co niektóre dziewczyny z zamkniętego nie chciały wracać na ogólny bo nie czuły się już tam swojsko). Warto dać jednak temu szansę i pilnować by jednak grupa zamknięta była tylko podsumowaniem i możliwością do zamieszczenia prywatnych informacji i zdjęć (choć znając życie pewnie z czasem część osób zacznie pisać już tylko na wątku zamkniętym). Buziaki! :-)

ilaczek, dopiero teraz przeczytałam, nie zdążę już odpisać, napiszę jak tylko wrócę, nic się nie martw i głowa do góry, będzie dobrze.

Do góry