Dzień dobry Kochane
okropna pogoda dzisiaj u mnie od rana, pada, zimno, zupełnie inaczej niż bylo jeszcze wczoraj.
Nusia ale super pomysl z tą grupą, tak jak mówisz ten wątek jest naszym głównym i tu jesteśmy, ale czasami przydałoby się mieć ciut więcej prywatności. i dokładnie, taką encyklopedię mieć w jednym miejscu, super
Oczy niebieskie, ale slodziak!! jeszcze raz gratulacje kochana!!
zakrętko, zdrowiej!! czosnek, syropek z cebuli, miód, trzymam kciuki, żeby pomogły domowe sposoby
Piraniu tak podczytałam te informacje, które podałaś czarnej perle odnośnie poziomu progesteronu. Pewnie, że mam nadzieję, że u mnie okaże się wszystko ok. Ale choroba, dlaczego jedno, że normy są zaniżone, że nawet jak jest za niski na utrzymanie ciąży to jest w normie,a drugie, dlaczego lekarze sami z siebie nie zlecają badań przed ciążą, grrr... że dziewczyny same muszą w internecie znajdować co powinno się zrobić, co nie i szukać informacji
Kiraa udanego wypoczynku!! owocnego
Dorcia to kciuki za znalezienie szybko pracy &&&& i żeby była dobra, na dobrych warunkach i z ludzkimi przełożonymi!!
I nie bój się bety, będzie piękne i okrąglutkie zero!! spada i tego się trzymamy
Matik, ja Cię widzę na liście Nuśkowej za to siebie nie widzę
może to tak, że same siebie nie widzimy
wszystkim chorutkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!
a ja zaraz biorę się za smażenie mielonych, przydałoby się jakiś obiad zjeść