Witam sie srodowo
i zycze milego dzionka:-)
Jakos nie moge spac, po 3 sie obudzilam i stwierdzilam po gdzinie ze wstane i was podczytam na kompie :-)
biore sie za czytanie
uffffff ale naprodukowlayscie stron
Ilaczek jak tam dzisiaj Zosia sie czuje,goraczka spadla? Nie wiem czy pomoge ale na przyszlosc na pewno się ta informacja przyda na naturalne zbicie goraczki jest dobre chlodzenie lydek kompresem.
Co do suplementow, dodam w takim razie dla siebie jeszcze jeszcze ta l-karnityne,a na co ona pomaga? Z tego co ja wiem pomaga spalac tluszcz,o to chodzi? Witamine B biore tylko po owulacji i tylko w tym cyklu.Zrobie jak Elmo albo Oczy niebieskie i odłożę w nastepnym cyklu.
Z jakiej formy wzięłaś tego tribulusa?
Ja popisalam sobie na opakowaniach od tabletek ile trzeba z każdego brac.Dobry pomysl z tym pudełeczkiem zaraz zobacze na Ebayu czy maja cos w podobie.
Ilaczek- Maran jakie macie plany jeżeli chodzi o dzionek staran.Tzn ile dni od owulki będziecie chcialy się starc?Planujecie isc na monitoring żeby zbliżyć się do owulki?
Piranha powiedz czy można by było zrobic tak ze serduszkowanie było by w dzien pozytywnego testu owu i od tego momentu aplikowałabym 2-3 razy dziennie pre-seed wymieszane z soda zamiast tylko sody na palcu?Jakos nie swojo się czuje z ta soda na palcu, boje się ze może za gleboko włożę dotkne szyjki
a chyba z tym pre seed z soda wymieszanym bylalbym po bezpieczniejszej stronie,co ty na to?
Nuska widzisz kazda z nas ci mówiła ze na pewno kiedys znajdziesz tego jedynego odpowiedniego doktorka i STRZAL w 10. Teraz to już tylko może być lepiej.
Anias ciesze się ze trafiliście z badaniem meza w 10. Teraz przynajmniej wiecie gdzie celowac żeby się udalo. A ze faceci tak reaguja nie dziwi mnie wcale,kochana wkoncu to jest meskie ego, jak może być cos takiego ze facet ma problemy z żołnierzami (ich myslenie..) ale Glowa do gory dobrze ze po ochłonięciu jednak doszliście do porozumienia .
Elmo w takim razie trzymam kciuki żeby zdrowko szefowi dopisalo
Piranha dziekuje ci slonce za wytłumaczenie;-).
1.Proszę powiedz jak to jest z plemnikami i suplementami… Diete i suplementy można brac od 6tyg do 6 miesiecy, ale skoro u mężczyzn pelna spermatogeneza trwa 3 miesiace to znaczy ze trzeba by bylo staranka zeczac po 3 miesiacach od rozpoczęcia diety i suplementow zeby się tam wszytsko pozmienialo,tak czy nie?
2. Prawda ze witamina D tez podnosi testosteron?
3. Przy diecie zasadowej chodzi o to by podwyzszyc ogolne ph w organizmie zeby meskie plemniki mialy lepsze warunki tak?
4.Jak to jest z pomiarami temperatury,stala pora i wczesniejszym wtawaniem. Stala godzine pomiarowa mam o 8,ale dzis wstalam o 4, dodaje wowczas 0,40 stopnia do wyniku?
5. Czy sluz plodny tez sie bedzie zmienial po diecie i suplemetach.W tym cyklu mam tak samo jak w tym co zafasolkowala corcia,w dniu owu badz blisko owu mialam i mam sluz kremowy ktory sprzyja niestey poczeciu dziewczynki.A na okolo 5,4,3 i dwa dni przed owu byl prawie przezroczyty i bardzo ciagnacy
Gorgusia ale super ze synus rosnie jak na drozdzach, macie już imie dla nowego członka rodzinki wybrane?
Maranh jak tam gardelo dzis?? To widze ze liste mamy taka samo dluga. Widze ze ty tez Alka Selzer będziesz pila, a ja wysalam ze soda tez może być, zamoiwlas już go.Ja próbowałam miesiąc temu zamowic ale w Europie jest to niemozliwe. Ja jak pokazałam M. polke z suplementami to powiedział ze oszalałam. A na koniec powiedział ze przeciez synek miał być tani w utrzymaniu a tu jeszcze jak go nie ma trzeba tyle kasy wydawac.
Ach nie wiem czy mi się tylko wydaje ale chyba dietka dziewczynkowa jest stosunkowo tansza jeżeli chodzi o koszty anizeli chlopczykowa. Wczoraj i w poniedziałek bylam na zakupach i powiem wam ze najdrożej to wychodzi mieso (szynki,mieso wolowe). Nabial jest chyba tanszy co?
Znalazlam w necie ksiazke z dieta od Tamary z ingrandera yupiiiiii taka sama jak byla wklejana pare dni temu dziewczynkowa
Fajne przepisy sa i odrazu podane sa wartosci ile sodu,potasu,magnezu i wapnia jest w posilku
Dziasiaj robie ciasto z Marchewka i cukinie.Ciekawa jestem czy bedzie smaczne :-):-)
Ach wlasnie pisałyście wczesniej (nie pamiętam dokladnie kto pisal,ale chodzilo o Plec i podobieństwo do rodzicow i prawdopodobieństwo kolejnych plci u dziecka) biorac pod uwage ze corcia jest wypisz wymaluj jak tatus w takim razie drugi powinien być i tak synek, haha czyli tylko troszku musze szczesciu dopomóc