Pirahniu przeczytałyśmy ost ten sam post na in-gender, o dziewczynie której nie potwierdziła się płeć zgodnie z jej marzeniami i otwarcie napisała, że myśli o oddaniu dziecka do adopcji. Straszne, ale myślę, że może ochłonie, emocje opadną i dzieciątko z nimi zostanie.
Ja też z czystej ciekawości (pomijając że marzę oczywiście o córci) pytam o statystyki bo bardzo mnie ciekawi to wszystko o czym tutaj na forum u was przeczytałam, z takiego naukowego też punktu widzenia (zboczenie zawodowe może
) - dieta zmiana ph, przeczytałam od deski do deski badania do których linki tutaj wklejałyście i nawet też tak pomyślałam, że skoro w jednym z badań wyszło, że dieta nabiałowo-magnezowa plus odstęp 3-4 dniowy od owu poskutkowały w 80% urodzeniem dziewczynek u badanych kobiet, to dokładając do tego jeszcze zmianę ph za pomocą irygacji, żelów, to pewnie zwiększa się prawdopodobieństwo do około 90%
?! to niesamowite. Powinni przeprowadzać więcej takich badań dokładając, kontrolując te czynniki o których tutaj piszemy: hormony, irygacje które pomagają zmniejszyć ph...Ciekawa jest jakie wtedy otrzymaliby prawdopodobieństwo
Badania badaniami - na pewno staramy się z m. o trzecie dzieciątko i to na pierwszym miejscu, jakiej płci by nie było, ale przy was tutaj odpływam w swoich marzeniach
rozumiecie mnie, prawda ?
To teraz napisz proszę bo mnie zaciekawiłaś, że zwróciłaś uwagę na mój wykres i spadek temp - mi tak temperatura spada w trakcie pierwszych dni okresu - nie spada przed @ tylko w 1wszym,2im dniu miesiączki. W pierwszej części cyklu temperatura utrzymuje się u mnie na poziomie 36,4/36,5, po owu wskakuje na poziom 36,8, w ciążach powyżej 37. Myślisz, że świadczą o czymś te temperatury z I części cyklu - mam zbadać estrogeny, tak? Jakbyś mogła mi napisać co powinnam zbadać jeśli chodzi o hormony - planowałam w tym cyklu około 22 dc zbadać progesteron. A w następnym cyklu zbadałabym estrogeny, testosteron(?), LH..coś jeszcze? Od gin mam skierowanie na ogólną morfolgię, glukozę, tsh, wit D...
Lilly ja też krasnal i to taki prawdziwy krasnal z brzuszkiem
Anufifi świetny pomysł z tym pieskiem - Nusia powinnaś pomyśleć nad tym
. Ja nadal jestem w lekkim szoku, że tak lekarz może skomentować próby zajścia w ciąże, "to było nie na miejscu" to jest chyba w przypadku tej lekarki lekko powiedziane