To ja Wam powiem ze chyba jestem jakas nie bardzo - mnie Guajazyl smakuje
nie wiem o co Wam chodzi, calkiem smaczny, choc podchodzi tanim spirytusem i przed i po, kolor tez nie tegi ale nie jest zle ! Myslalam ze bedzie gorzej
piranha robilam test o 20.30 i ledwo widoczna krecha...no i jak to sie ma do krechy o 16.00 ? masz jakis pomysl ? czy jest mozliwe, ze u mnie te krechy wieczorne moga byc slabsze niz w ciagu dnia ? Bo to juz kolejny raz sie zdarza a nie pila tez mniej wiecej tyle samo. Powtorze tescior o 12.00 jak ustalilysmy i o 16.00 a po usg rozplanujemy serducha :-) bedzie dobrze - nie ma innej opcji !
lilly nie myslalam ze tak to sie skonczy.. :/ jestem z Toba myslami, pamietaj ze masz byc dzielna caly czas !! Skoro tak sie stalo, to moze po prostu musialo, ale teraz na pewno szybciutko dojdziesz do siebie i w nastepna ciaze zajdziesz juz szczesliwie i do samego konca sie to nie zmieni !!
Tule Cie mocno Slonce :*
Airfix o kurde !! to mieliscie fajnego lekarza powiem Ci
! Ale dlaczego myslisz ze sie nie uda z recepta refudowana ? Jak to sobie przeliczylam to nie wychodzi wcale cenowo najgorzej bo to piranha pisala ze to sie bierze bodajze od 2-8dc, czyli w sumie jedno opakowanie moze wystarczyc na 4 miesiace kuracji.
Ja musze powtorzyc TSH teraz znowu, za tydzien mam wreszcie wyczekana wizyte u endokrynologa, zobaczymy co powie, TSH z poczatlu lutego bylo bardzo ladne, 1,69 i to bez wziecia Euthyrox-u ale w tym miesiacu niestety mam wiecej nerwow, stresow i w ogole
kiraa jak za darmo ??
tak calkiem calkiem ??a nie przeterminowane to ??
W ogole wiecie co ?? Prawdopodobnie bede chodzic na pilates, albo yoge, albo zumbe !! Ja !! Ja bede chodzic
Ja przepraszam, ale zadyszki dostaje jak wchodze po schodach wiec poki co tego nie widze, ale co tam ! Zyje sie tylko raz a moze dzieki temu zajme glowe czyms innym a i posladom sie przyda !!
Ale jeszcze nie wiecie najwazniejszego - z kim bede chodzic.
Otoz...calym prowodyrem tegoż wydarzenia jest :
Moja tesciowa
AMEN.