reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie chciało mi postów pisac... :-(
Co to ma byc????:-(
Kifsi przykro mi :-( trzymaj sie

Piranha ja,gdzieś okolo 6-7 marca mam dopiero isc do gina? Bete powtarzać jeszcze?

Snutno mi....:-(

Kiraa zdrówka kochana :-*

Ostatnia edycja:
reklama
zakręcona, jeśli chcesz od razu zobaczyć zarodek z bijącym serduszkiem (zobaczysz jakie to wzruszenie nie do opisania :-)) to idź wtedy (poszłabym 7 marca, to będzie 7t2d), bety już bym nie powtarzała, u Ciebie wszystko jest i będzie w porządku :tak:

Matik, najgorsza jest niepewność, dobrze, że na dzisiejszym USG wszystko się wyjaśni.

macy hahah no ejjjjj !! :-D

lilly Slonce moje !!! Jak mi strasznie przykro :-:)-( mialo byc dobrze a wyszlo tak do bani....jak to, dlaczego ??? :-:)-( Co teraz ??? zostawiaja Cie w szpitalu ? Jestem z Toba, pamietaj :** !!!!

anias tak sobie pomyslalam, i ze mnie tez czasem wisi :-p pamietam nawet ze ostatnio zastanawialam sie jak to tak moze zwisac :-p a czemu Twoj M. mialby sie nie zgodzic na badanko nasienia kochana ??

anufifi Mozemy to szybko zmienic !! Chcesz mnie odwiedzic :-):-D ?? Zapraszam na kawe z babeczkami jagodowymi :-)!!

piranha no wlasnie dzis sie dowiedzialam ze Guajazyl jest tak ochydny ze nie wiem czy na prawde nie skonczy sie to pawiem :wściekła/y: ide zaraz go zakupic, o 16.00 zasikam test i dam Ci znac co i jak, mogloby sie cos ruszyc juz wreszcie nie :sorry2:? a czy myslisz, ze ogolnie ziolka w polaczeniu z Estrofemem dadza Nam dobry rezultat bez stymulacji ? :blink:

kifsi dopiero teraz doczytalam - strasznie mi przykro kochana :( och trzy zle wiadomosci w przeciagu ostatniego tygodnia...chyba za duzo juz :-(

Ostatnia edycja:
Laski anglojezyczne mam szybkie pytanko... Doszla moja vit b50 i jest cos takiego mfd, czy mfg i data 5/2014, to waznosc do spozycia?????

Nuuuśka, ja nie mam aż tak przykrych wspomnień z picia Guajazylu, piłam smaczniejsze rzeczy co prawda ale nie było wielkiej tragedii ;-) Będziemy próbować omijać stymulację, jakoś też chcę jej uniknąć w Twoim przypadku.

Kiraa, mfg, mfd = manufacturing date, to jest data produkcji ...czyżby to była witamina z przyszłości? :-D

NIE LUBIE !!!
Lilly Kifsi TULĘ WAS KOCHANE !!! TULĘ MOCNO !!!
Obydwie jesteście silne babeczki...w końcu musi być dobrze,może już niedługo...ja niedawno to przechodziłam i miałam cichą nadzieję że limit złych wieści na ten rok jest wyczerpany !!! Co się dzieje !!!???
Kifsi zabieg ??? Nie zaczniesz ronić sama ???
Lilly a Ciebie wypuścili ? Czy trzymają w szpitalu?
Trzymajcie się babeczki....cóż więcej mogę napisać ...jestem z Wami całym serduchem !!!

Cześć dziewczyny.
lilly strasznie mi przykro:-(tulę mocno.
Dorcia wyobrażam sobie co możesz czuć, czekasz i czekasz a tu ta beta tak powoli spada. Ale dobrze dziewczyny mówią ważne że spada. Ja też czekam, czekam i czekam na rozwiążnie. Wiem że nie powinnam narzekać ale jednak to czekanie 9 miesięcy ciągle sie przedłuża, teraz każda godzina wlecze się jak tydzień. No i oczywiście kazdy przychylny z tymi swoimi teoriami dlaczego jeszcze nie rodzę -masakra jakaś, dobijają. pozdrawiam
Matik to wreszcie jak to u ciebie jest z tą betą, przepraszam ale pogubiłam się-może coś przeoczyłam, masz już wynik ilościowy?
Pozdrawiam i witam reszte dziewczyn i nowe forumowiczki.

reklama
Kifsi bardzo mi przykro :-(. Kurcze dziewczyny nie tak miało być... jakoś tak dużo złych wieści ostatnio
Ewelin trzymam kciuki za szybki poród, końcówka zawsze się dłuży, a myślałam że to chłopcy tylko takie leniuszki i przenoszeni

Do góry