reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

lenkaa87 ja te suplementy wlasnie planuje tak koniec marca, poczatek kwietnia zaczac brac tak systematycznie bo jakby w lipcu były starania to chce zeby juz te suplementy działały:) Niby powinno sie min 6-8 tyg przed staraniami zaczac je brac, ale najlepiej działaja po 3 miesiącach-wtedy są efekty :) Wiec ja wole zrobić wszystko żeby zwiekszyc szanse :) Aczkolwiek teraz chyba zaczne brac juz Wit C ze wzgledu na Hashimoto , no i magnez bo mnie skurcze łapią :szok: w zyciu nie miałam ich, no prócz ciąży .Ja kupowałam bransoletke jakas Power Balance czy cus takiego, pisałam już o niej jakies pare miesiecy temu ze ja nie wierze w jakies cudowne bransoletki ale o dziwo czułam sie lepiej nosząc ją- niewiem, moze efekt placebo :) Wiem ze bursztyn tez jonizuje ujemnie na dziewczynke, wiec teraz sie bede starac jeszcze o noszenie bransoletki z bursztynu:) Echh czekam z niecierpliwoscia na starania :) I nie powiem- strasznie się boję

Matik ten plusik bardzo ładnie widoczny:) Bądźmy dobrej mysli :) Mi w 3 miesiacu ciazy dopiero sie pokazały dwie krechy grube :)
Gdzies znalazlam przed wczoraj taki artykuł że beta z dziewczynka szybciej przyrasta i szybciej test ciazowy wychodzi pozytywny, a z chłopcem wolniej przyrasta i testy wychodzą dużo później. Ciekawe komu się sprawdziło to ? Mi tak

Ostatnia edycja:
reklama
Matik ja kreske widze na jednym ze zdjec bez problemu. A wogole jak on okresla bete z tamtego dnia to i tak juz nie wazna w zasadzie bo teraz napewno jet juz inna. ech co ci tu doradzic:(

dzięki, wiesz mi jak byłam z chłopcem w ciąży to przyrastała bardzo szybko w górnej granicy ;-)

no tak tylko ja wczoraj przestałam brać progesteron i tak naprawdę jeżeli coś się dzieje to sama sobie zaszkodzę w ten sposób na pewno

mam brać ten progesteron czy nie , sama nie wiem co robić

matik no pewnie ze widac bez przygladania sie !! :tak:

piranha wklejam Ci jeszcze tu ;) zobacz jak wrocisz ;-)

20140213313.jpg20140213314.jpg20140213315.jpg Zwariuje !!!!!!

Załączniki

• 20140213313.jpg
    20140213313.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 20140213314.jpg
    20140213314.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 20140213315.jpg
    20140213315.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 53
Matik, aż mi serducho podskoczyło. Widać krechę! Widać! Widać! Wytłumacz mi jak chłop krowie na rowie - oni w laboratorium zrobili taki test jakiś paskowy i na tej podstawie stwierdzili, że jest mniej niż 25? A teraz dopiero ilościowy robią? Bierz progesteron. Tempka jest ciągle w górze. Bądźmy dobrej myśli.

Matik to czyli to kolejna bujda :) z tą beta i szybkościa wychodzenia testu :) Nie mnie jednak trzymam kciuki żeby Ci sie udało :) Coś na pewno jest, bo ja ten plusik tez widze bez problemu :)

Nuska , nie wariuj , tylko zachodź w ciąże , ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Matik , ależ zagwozdka ! ale kreski widać ....ciekawe jaka ta beta bedzie...&&&&&&&&&&&&&

Niuśka ten ostatni wygląda dobrze :tak: to do dzieła

Złamałam się i wzięłam znowu progesteron , sama nie wiem, może jutro skoczę jeszcze raz na to badanie hcg i poczekam do tych wyników??
nie wiem czy dobrze robię , mam nadzieję , że Pirania mi pomoże podjąć decyzję

macy ja sie staram wlasnie a tu znowu psikus ! :dry:

matik a masz tam mozliwosc zrobienia hcg w innym laboratorium ? krecha sciemniala ewidentnie, juz nie widac jej pod swiatlo tylko wyraznie golym okiem, kurcze Ty nawet nie wiesz jak ja mocno zaciskam za Ciebie kciuki !! :blink:

reklama
to jedyne laboratorium , które zrobi tak szybko :wściekła/y:
oni zrobili w jakimś roztworze i się nie zabarwił ten roztwór :confused::confused: dlatego chyb, stwierdził, że jest poniżej 25ml
i tak pielęgniara myślała, że ja jest m już z dobry miesiąc po terminie a jak mąż powiedział, że nie to się zdziwiła:confused::confused:
widać oni tak nie wariują czy jak, na forach rozpisują się tak samo ja my :tak:

A nie wiem czy wiecie , zapomniałam Wam powiedzieć, ze są gotowe zestawy witamin na dziewczynkę i na chłopca :-):-)

Do góry