lenkaa87 ja te suplementy wlasnie planuje tak koniec marca, poczatek kwietnia zaczac brac tak systematycznie bo jakby w lipcu były starania to chce zeby juz te suplementy działały Niby powinno sie min 6-8 tyg przed staraniami zaczac je brac, ale najlepiej działaja po 3 miesiącach-wtedy są efekty Wiec ja wole zrobić wszystko żeby zwiekszyc szanse Aczkolwiek teraz chyba zaczne brac juz Wit C ze wzgledu na Hashimoto , no i magnez bo mnie skurcze łapią w zyciu nie miałam ich, no prócz ciąży .Ja kupowałam bransoletke jakas Power Balance czy cus takiego, pisałam już o niej jakies pare miesiecy temu ze ja nie wierze w jakies cudowne bransoletki ale o dziwo czułam sie lepiej nosząc ją- niewiem, moze efekt placebo Wiem ze bursztyn tez jonizuje ujemnie na dziewczynke, wiec teraz sie bede starac jeszcze o noszenie bransoletki z bursztynu Echh czekam z niecierpliwoscia na starania I nie powiem- strasznie się boję
Matik ten plusik bardzo ładnie widoczny Bądźmy dobrej mysli Mi w 3 miesiacu ciazy dopiero sie pokazały dwie krechy grube
Gdzies znalazlam przed wczoraj taki artykuł że beta z dziewczynka szybciej przyrasta i szybciej test ciazowy wychodzi pozytywny, a z chłopcem wolniej przyrasta i testy wychodzą dużo później. Ciekawe komu się sprawdziło to ? Mi tak
Matik ten plusik bardzo ładnie widoczny Bądźmy dobrej mysli Mi w 3 miesiacu ciazy dopiero sie pokazały dwie krechy grube
Gdzies znalazlam przed wczoraj taki artykuł że beta z dziewczynka szybciej przyrasta i szybciej test ciazowy wychodzi pozytywny, a z chłopcem wolniej przyrasta i testy wychodzą dużo później. Ciekawe komu się sprawdziło to ? Mi tak
Ostatnia edycja: