reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka jakbyś była bez chłopa dłuuugi czas to musiałabyś "sama ze sobą" i pewnie by Ci się to podobało....możesz spróbować ...Ł się na pewno ucieszy !!!
Ja uważam że lepszy kurak śmierdzący a piszczący...chyba że kociak nie zauważy że się głos kurakowi wyczerpał ?

reklama
lilly, nie masz się czym martwić skoro pizza piekła się 20 minut w piekarniku, poza tym to salami w pizzach mrożonych to chyba faktycznie naciągane ;-)

Dorcia, dzięki kochana! :-* Faktycznie niezły zapas, widać na zdjęciu, że kot zadowolony z zakupu a to najważniejsze :-D

Nuuuśka, owulka jak najbardziej może zrobić psikusa i zaskoczyć Ciebie wcześniej po tych wszystkich tuningach suplementowych, które na pewno zmieniają układ hormonów, bądź czujna i na wszelki wypadek dokup może jeszcze jutro testy, jest w niedzielę czynna w Twojej okolicy jakaś apteka? Może uda Ci się zakupić 30-tki? Przesyłka z UK powinna niebawem dotrzeć ale lepiej nie ryzykować skoro kreska testowa tak wyraźna i pik może być lada moment, pisałaś, że masz dużo EWCM (tak? :-D) a do tego tempka wzrasta tak jakby był już produkowany przedowulacyjny progesteron, lepiej mieć się na baczności :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja znów wieczorową porą.

Po pierwsze widziałyście, że likwidują enpr? Szkoda :-( Założyłam konto na ovufriend, tak jak większość z was.

Piranhu, na zdjęciu to Kaja? Myślałam, że Krzyś hihi Oboje śliczni jak z obrazka:tak:

Nie wiem co miałam jeszcze pisać. W takim razie życzę dobrej nocki babeczki :happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,
ja tak na chwilkę. Bardzo boli mnie podbrzusze, tak jak przed @ ale dużo mocniej, aż mnie mdli, do @ jeszcze tydzień, co to może być za dziadostwo? Bo na pewno nic dobrego...:-( Brzuch i sutki mnie lekko pobolewały już od owulacji, może to jakieś zaburzenia hormonalne?

Ostatnia edycja:
Hello!

Nuuuśka, ciekawe jak dzisiejszy test. Szkoda, że likwidują ENPR, zapisz może swoje wykresy w postaci grafiki by nie przepadły? ....a może ENPR i żaden inne serwis nie będą Ci już potrzebne, za to będę mocno trzymać kciuki :-) W razie co polecam Fertility Friend (tyle że to anglojęzyczny serwis ale naprawdę nie stanowi to problemu), też robiłam tam wykresy równolegle z ENPR ....najbardziej będzie mi brakować tych opisów przypisanych do każdego dnia na ENPR i możliwości szybkiego porównania z poprzednimi wykresami.

Annette, a w którym dpo teraz jesteś? Mam nadzieję, że już przeszło, warto wziąć Nospę jeśli ból jest taki silny, ja miałam takie bóle na początku pierwszej ciąży (takie jak przed @ ale dużo silniejsze).

Matik
, jak tam test? Trzymam od rana mocno kciuki!

Ja dziś chyba odwiedzę z dziećmi szwagra i jego nowe akwarium 1000l :-D

Dzien dooobeeeerreekkkkkk:-)

ale mi dobrze, jak sie wyspalam, jestem w pizamce i patrze na nasze morze :-) ahhhhhh

matik, zakrecia
meldowac sie

piranju to kiedy mam isc na krew....

krystian
slicznie wygladasz:happy:

Milego dzionka wszystkim, ja dzis caly dzien w spa i koniec :-)

Piranho, wczoraj był 21 dc, trochę wcześnie. Sutki mnie zaczęły boleć w 3 dniu po owulacji, trochę za wcześnie. W obu ciążach mnie bolały ale dopiero ok 3-4 dni przed @. Dziś trochę lepiej ale nadal pobolewa. Co o tym myślisz?

Dorcia ja nie wiedziałam że salami to surowe mięso:shocked2:
Bo tak wiem że mięso surowe czy tam gdzie jest jajko surowe to w ciąży sie nie je
A impreza udana godzina 2.30 poszłam spac a teraz goście poszli do kościoła a ja troszke ogarnąc po śniadaniu i szykowac obiad będe.Lecz jak bym tutaj nie zajrzała to bym była chora:-D:-D

reklama
piranha kochana wlasnie dojrzalam ze zamykaja enpr.pl ale z ich strony przekierowali mnie na Zaloguj się, uzupełnij wykres, zapisz obserwacje. - 28dni.pl stronk wyglada prawie tak samo jak enpr tylko ze platna ale to juz trudno.
Musimy z Ł. jechac zaraz do banku, bo wczoraj chcial wyplacic 1000zł i normalnie kasy mu nie wyplacilo a z konta ujelo :eek: jedziemy do filii do CH gdzie bylismy wczoraj to dokupie 5 testow ale innej marki, w Rossmanie widzialam wczoraj opakowanie 5sztuk za 25zł to juz lepiej niz te pepino - 1test za 9zł :eek: ale nie wiem jakiej byly czulosci, w aptece raczej nie kupie, wczoraj w tesco mieli tylko 20 wiec to mnie nie ratuje.
Kochana mam prosbe, ja dzis przeniose na ta nowa stronke aktualny wykres i poprzedni, poprzednie bede nanosic systematycznie, ale czy Ty nie moglabys ich sobie tez gdzies zapisac w razie czegos ? Boje sie, ze jak wroce moga mi juz zamknac konto i nie zdaze a to byloby najgorsze co mogloby byc :zawstydzona/y: Wysle Ci login i haslo w PW.

Szczerze, na tym forum 28dni nie umiem sie polapac co i jak, a na ovufriend kiedys mialam konto ale usunelam i teraz nie chca mi pozwolic na zaloznie bo pojawia sie informacja ze nadal je mam ? Masakra nie wiem co poczac :|

Ostatnia edycja:
Do góry