reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Napisalam i wcielo mi bo siec zniknela :crazy:

Piranju
czy fakt ze nie widzial plynu w zatoce, a wychodzimy my obie bynajmnie :cool:z zalozenia ze owu byla :happy: moze swiadczyc o tym ze owu byla wczesniej tzn blizej serduszka mego jedynego :rofl2: czy nie ma to znaczenia?
Udusilabym tego gina, mylic ma sie prawo kazdy, ale mowic, cytat OWULACJI NA 100% NIE BYLO I NIE BEDZIE!
......
co za.....

czyli zalatwiam recepty na feramre i estrofem, ja znam ze estrofem bierze sie po femarze czyli od powiedzmy 8 dc do owu...

reklama
Kiraa, tak jak piszesz, Femara np. 3-7 dc a Estrofem np. 8-12 dc, tyle że Ty nie chcesz z uwagi na planowanie dziewczynki podnosić poziomu estrogenu w FF, skoro Twoje endo jest grube to ja bym nie brała Estrofemu w FF, tym bardziej, że Femara nie wpływa na grubość endo i nie upośledza go jak CLO. Myśle, że gdyby owulka była szybciej to gin widziałby już ciałko żółte, skoro ciałka nie było jeszcze widać to zapewne była z pn na wt niestety ...ale może ciałko było ale gin go nie zauważył? :-) U Nuuuśki ginka zobaczyła na USG płyn w rejonie jelit (Nuuuśka, dobrze pamiętam? :-D) więc zdążył już tam spłynąć a może gin tam nie szukał a obejrzał tylko zatokę Douglasa? :-)

Piranju
no tak w cyklu szczesliwym z moim lobuzem , co teraz obok spi :-) bralam estrofem :-)

dobra wiec tylko femare:happy:

gin patrzyl tylko w zatoke czy nie ma plynu, nigdzie indziej. Jajnikow nie ogladal pod katem cialka zoltego. Nigdy obojetnie w ktorym dpo i obojetnie jakim cyklu igdy mi nic o cialku nie mowi, chyba slaby sprzet....

Kiraa, to gin stwierdza, że nie było owulki i nie szuka ciałka żółtego? :szok: No to w takim razie są szanse, że owulka mogła być wcześniej :tak::-D

Piranju
ju mi nic nie mow o nim.. Nie mam niestety szans pojsc gdzies indziej, bo moje godziny pracy na to nie pozwalaja, to raz a dwa, wszedzie indziej pojda ploty ze staram sie o dziecko, co byloby niekorzystne w mojej sytuacji, jemu ufam ze nikomu nie powie.... A to wazniejsze niestety niz ujrzenie cialka zoltego :confused2::cool2: chore, nie... Ae prawdziwe,,,,

Ostatnia edycja:
Pirania jeszcze do niedzieli różnie może być, więc nie zapeszajmy :cool2:oby oby tak bym chciała

Kira no to faktycznie nic nie wiadomo , program Ci wyznaczył owulkę a Dr nic nie widzi :rofl2:

Kiraa, rozumiem, lepszy taki gin jak żaden ...choć to przez gina nie wypaliło w tym cyklu O+12.

Matik, no to już nie zapeszam ;-) i czekam na fotkę 2 tłustych kresek :-)

U nas wiosna, 11°C na termometrze, słoneczko świeci a ja wyłapuję z niego endorfinki :-)

Piranhiu domyślam się że na tym zdjęciu jest Kaja - śliczna dziewczynka i faktycznie bardzo podobna do Krzysia...znowu się rozmarzyłam jak wyglądałaby moja:-)
Piranhiu wczoraj pytałam dziewczyn czy to możliwe że można wydalić torbiel - koleżanka ma 1 dnia@ bardzo obfite miesiączki i ostatnio podczas pobytu w WC zauważyła że wydaliła z siebie coś beżowego wielkości kurzego jajka, wzięła to do ręki i to się rozmazywało, m-c wcześniej miała USG i lekarz nic nie widział a po tej sytuacji stwierdził że wydaliła torbiel - czy to możliwe? Słyszałaś może od kogoś lub czytałaś o podobnej sytuacji??

Matik od początku jak się tu zarejestrowałam to miałam jakieś przeczucie że niebawem Ci się uda...no i mam nadzieję że się tak stało. Czasami mam jakieś takie przeczucia co do niektórych...szkoda że co do swojej osoby zawsze wychodzi mi inaczej niż przeczuwam.

Będąc w ciąży 2-krotnie tuż przed badaniem USG śniłam że będę miała córkę i te sny były tak realne że bałam się obudzić....

Hejka

Matik ja też czekam na Twoje II tłuściutkie kreseczki:-)

Zakręcona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo pozdrowionka dla mamusi, starszej siostry Michałka Zuzi i oczywiście Michałka:-D

Kiraa nie ukrywam się tylko image zmieniałam ;-)

Piranha Kaja cudna sama słodycz:-D:-D:-D nie dziwię się że mniam, mniam

U mnie ok. W czwartek M przyjeżdża i pewnie @ więc bedą goście na walentynki(chociaz M i @ niezbyt się lubia) :-D
Miłego weekendziku.
Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kochane
u nas na słońcu termometr pokazywał 20 stopni!! idzie wiosna :-)

Matik, tempka śliczna, test na pewno pokaże dwie tłuściutkie kreseczki

Zakręcona tempka pięknie w górze, chuchamy i dmuchamy!!

krystianmartin, to Ty na zdjęciu?? kolejna ślicznotka!!

Piraniu, Kajusia jest przesłodka, sam miód!!

Kiraa, to się masz kochana z tym ginem... ale fakt, lepszy ten niż żaden.

kciuki zaciśnięte za wszystkie staraczki i uściski i fluidki ślę:tak::-)

idę ogarnąć trochę dom, bo dziś wyjątkowo nie jestem senna i mam siłę i chęci na cokolwiek :-)a wieczorem idziemy do znajomych i chyba będę im musiała zdradzić info o bobasku, bo nie mam pomysłu na wyjaśnienie tego, że nie napiję się drinka...

Do góry