reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macy dziękuję :zawstydzona/y: (całkiem zapomniałam że nie jestem tu inkognito ;)) praca jak praca, męcząca raczej nie jest, wiadomo jak jest dużo zleceń na raz to jest ciężko, plus nasz synuś też wymaga jeszcze troski....ale nie mogę narzekać. Robię to co kocham, jestem typowym przykładem że marzenia się spełniają jeśli się o nie walczy, przeszłam dłuuuuugą drogę by być w tym miejscu w którym jestem - i gdyby ktoś rok temu powiedział mi że będę szczęśliwą spełnioną kobietą to walnęłabym go patelnią w głowę :-) przez 12 ostatnich miesięcy świat wywalił mi się do góry nogami - ale pozytywnie - i z osoby która nie ma sił żyć i wstawać codzień stałam się szczęśliwą kobietą - więc nawet jak zdarzą się sytualcje nieprzyjemnie czy ciężkie - po prostu nie mam prawa narzekać :)

Dziękuję za przyjęcie, poszperam, bo miłoby było mieć parkę ;-)

Witajci:-)
Ja dzis do pracy...
Kiraanie zawsze mam po 30 min 4,5 :-) Ja przez pierwsza godzine tylko rephresh ale.nie tak mega gleboko a,później replens.i go raczej bliżej
Amerie witaj :-)
Piranhu teraz juz chyba będziesz mogla otworzyc moj wykres na enpr :-) wcześniej zle cos skopiowalam:-)
Milego dnia

Doberek
ale mnie jajcory bola pol nocy nie spalam:happy2:
zakreciu, to gratuluje, moze tez mi sie uda.....utrzymac pH zobaczymy

piranju
jestes jakos osiagalna? Bo moje smsy chyba nie dochodza do Ciebie.... Albo masz mnie dosc :baffled:

maggie
mocno mysle zeby bylo dobrze, sciskam

szukam tego wpisu jak dokladnie brac dupka przed owu...

Ostatnia edycja:
Małe liski zabieg w poniedziałek ale kciuki się przydadzą, dziękuję :) - prostowanie przegrody i wycinanie polipów w nosie
Kiraa trzymam kciuki za piękną owulke :-) a u Ciebie kochana ta prolaktyna wyszła w badaniach ?
Amerie śliczne zdjęcia robisz
Matik, Zakręcona miłego dnia
Dziewczyny na co ten duphaston przed owulacją bo nie doczytałam ?

Ostatnia edycja:
Amerie witaj-ja patrzyłam na chiński i u mnie się sparwdził, ale u innych dziewczyn nie zawsze się sprawdzał. Ale jeśli masz miec spokojna glowe to przeciez nie zaszkodzi dostosować sie i do chińskiego. Ale dziewczyny maja rację chyba on jest najmniej ważny w tym planowaniu.
elmo ja juz tak spuchłam na twarzy ze sama siebie nie poznaję. Mam nadzieje ze to znak zblizajacego sie porodu. A ostatnio sasiad mnie wkurzył powiedziąl ze ślicznie w tej ciązy wyglądam i ze albo bedzie brzydka dziewczyna albo chłopak. Normalnie zatkało mnie. miałam ochote mu walnąć z prawego.
macy siedze cicho bo teraz tylko siedzę i Was podczytuję. wyczekuję i wyczekuję a teraz oczywiście jak juz moge rodzić to skurcze osłabły. w poniedziałek ide do gina-zobacze co powie, ostatnio szyjka miała ok 2 cm. Po wizycie robie wielkie sprzątnie domu-może cos ruszy.a jak nie to będę odśnieżać.:-D;-)
Witam resztę dziewczyn.

reklama
Do góry