reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Anetko
kciuki zacisniete :-)
dziewczynki rozowe chcialam zapytac jak udaje sie wam w praktyce to utrzymywanie pH po serduszku.... Moze ktos wkleic jakie ma wartosci....jak to wyglada w praktyce u innych chcialabym zobaczyc, zakreciu moze cos podrzucisz albo ktuusss inny
bo mi tak trudno uznyslowic sobie sytuacje, kiedy powiedzmy przed mamy 4,5, 10 min po powiedzmy ok 6,0 i jak potem dodajemy rephresha .... No i jak to wyglada u was? Moze ja jakos zle mierze.....o pH po. Moze nabieram na patyczek same zolnierzyki, ze mi tak wysokie wychodzi.... Hm nie wiem
piranju
czyli co 0+6/8? Hm...
mojej jajnikiOBA sie juz melduja, testy owu zaczynaja sie sciemniac delikatnie, a owu wypadnie pewno w pon/ wt... Jak ja sie znow wceluje w ten czas ?
Milla
jesli bierzesz vit b, to ona wydluzac moze FL
kciuki zacisniete :-)
dziewczynki rozowe chcialam zapytac jak udaje sie wam w praktyce to utrzymywanie pH po serduszku.... Moze ktos wkleic jakie ma wartosci....jak to wyglada w praktyce u innych chcialabym zobaczyc, zakreciu moze cos podrzucisz albo ktuusss inny
bo mi tak trudno uznyslowic sobie sytuacje, kiedy powiedzmy przed mamy 4,5, 10 min po powiedzmy ok 6,0 i jak potem dodajemy rephresha .... No i jak to wyglada u was? Moze ja jakos zle mierze.....o pH po. Moze nabieram na patyczek same zolnierzyki, ze mi tak wysokie wychodzi.... Hm nie wiem
piranju
czyli co 0+6/8? Hm...
mojej jajnikiOBA sie juz melduja, testy owu zaczynaja sie sciemniac delikatnie, a owu wypadnie pewno w pon/ wt... Jak ja sie znow wceluje w ten czas ?
Milla
jesli bierzesz vit b, to ona wydluzac moze FL
zakrecona
Anetko to kciuki za owocna noc Ja tez bym juz nie zakwaszala Czeka Cie dlugaaa noc ;-) ja ustawialam budzik co 30 min wrazie jakby mi sue oko przymklo
Kiraaja nabieram na palec dosyc gleboko ;-) tez po 5-10 min mam okolo 6 to wtedy rephresh i później juz 4,5-5
Kiraaja nabieram na palec dosyc gleboko ;-) tez po 5-10 min mam okolo 6 to wtedy rephresh i później juz 4,5-5
amerie witaj
kiraa pewno ze nie mozemy sie poddawac !! co to to nie ! Jestem i bede Waszym osobistym motywatorem :-)az do skutku i pozygania !! :-)
A kto zakosil Pascalka ???? Ze jak to ??
milla hah a Ty kochana jestes pewna ze u Ciebie nikt nie zamieszkal ???? ;-) robilas tesciora ??
kiraa pewno ze nie mozemy sie poddawac !! co to to nie ! Jestem i bede Waszym osobistym motywatorem :-)az do skutku i pozygania !! :-)
A kto zakosil Pascalka ???? Ze jak to ??
milla hah a Ty kochana jestes pewna ze u Ciebie nikt nie zamieszkal ???? ;-) robilas tesciora ??
kiraa oooo ja Cie widze widze !!! Moj osobisty, prywatny Pascalek z zakreconym loczkiem przejetym od zakretki i niebieskimi oczkami ! Chyba musze go odbic !
dorcia pamietaj - co Nas nie zabije to Nas wzmocni ! wiem, ze fajnie sie mowi, ale kurcze musimy wierzyc ze bedzie dobrze - bo i tak bedzie ! Zasniad zostal wyekmitowany caly na pewno, i nigdzie nie bedzie przerzutow i w ogole to ja Ci mowie, ze jeszcze razem bedziemy sie cieszyc z cośkow w brzuszkach ! Zobaczysz
I w ogole - zajebiaszczy tort ! Az mi slinka pociekla - talenta masz nic dodac nic ujac :* :-)
dorcia pamietaj - co Nas nie zabije to Nas wzmocni ! wiem, ze fajnie sie mowi, ale kurcze musimy wierzyc ze bedzie dobrze - bo i tak bedzie ! Zasniad zostal wyekmitowany caly na pewno, i nigdzie nie bedzie przerzutow i w ogole to ja Ci mowie, ze jeszcze razem bedziemy sie cieszyc z cośkow w brzuszkach ! Zobaczysz
I w ogole - zajebiaszczy tort ! Az mi slinka pociekla - talenta masz nic dodac nic ujac :* :-)
maggie2205
Fan(ka)
Dobry wieczór kochane,
Elmo jak się czujesz ? niedługo będziesz rodzić szok !!! tylko czekaj jeszcze na mnie ;-)
Nuuuśka, Kiraa, Zakręcona trzymam za Was kciuki i za ten cykl !!!
Dorcia całuski kochana!!!
Jej a ja mam stresa, boję się zabiegu, narkozy bólu, słowem wszystkiego ...
Dobrej nocy !!!
Elmo jak się czujesz ? niedługo będziesz rodzić szok !!! tylko czekaj jeszcze na mnie ;-)
Nuuuśka, Kiraa, Zakręcona trzymam za Was kciuki i za ten cykl !!!
Dorcia całuski kochana!!!
Jej a ja mam stresa, boję się zabiegu, narkozy bólu, słowem wszystkiego ...
Dobrej nocy !!!
reklama
małe liski
Dorcia ściskam za ciebie kciuki - to cholerstwo wykurzysz z siebie, a na jego miejscu za jakiś czas pojawi się piękna fasolka. Musi być dobrze - i będzie dobrze, bo nie ma innej opcji!!! Po tym co piszesz wnioskuje, że silna z ciebie dziewczyna i jest pod wrażeniem tego co napisałaś, że jutro będzie lepiej, że walczysz dalej. Z takim nastawieniem doczekasz się pięknego dzidziusia! Czekamy na info po wizycie u gin
Podziel się: