reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Milla mamy chłopców w bardzo podobnym wieku - starszy ma 7l i 3 m-ce a młodszy 1r i 7 m-cy i też marzę o córci.
Amerie witaj.

reklama
Anetko
kciuki zacisniete :-)

dziewczynki rozowe chcialam zapytac jak udaje sie wam w praktyce to utrzymywanie pH po serduszku.... Moze ktos wkleic jakie ma wartosci....jak to wyglada w praktyce u innych chcialabym zobaczyc, zakreciu moze cos podrzucisz:cool: albo ktuusss inny :eek:
bo mi tak trudno uznyslowic sobie sytuacje, kiedy powiedzmy przed mamy 4,5, 10 min po powiedzmy ok 6,0 i jak potem dodajemy rephresha .... No i jak to wyglada u was? Moze ja jakos zle mierze.....o pH po. Moze nabieram na patyczek same zolnierzyki, ze mi tak wysokie wychodzi.... Hm nie wiem

piranju
czyli co 0+6/8? Hm...
mojej jajnikiOBA sie juz melduja, testy owu zaczynaja sie sciemniac delikatnie, a owu wypadnie pewno w pon/ wt... Jak ja sie znow wceluje w ten czas ? :cool:

Milla
jesli bierzesz vit b, to ona wydluzac moze FL

Anetko to kciuki za owocna noc Ja tez bym juz nie zakwaszala Czeka Cie dlugaaa noc ;-) ja ustawialam budzik co 30 min wrazie jakby mi sue oko przymklo
Kiraaja nabieram na palec dosyc gleboko ;-) tez po 5-10 min mam okolo 6 to wtedy rephresh i później juz 4,5-5

Zakreciu
czyli po 30 min ZAWSZE masz ok 4,5-5? Bo mi sie to nie udaje...:cool::cool: AReplens bierzesz? Bo Piranja mnie ostatnio pytala czy aplikuje gleboko czy przy ujsciu?

amerie witaj :)

kiraa pewno ze nie mozemy sie poddawac !! co to to nie ! Jestem i bede Waszym osobistym motywatorem :-)az do skutku i pozygania !! :-)
A kto zakosil Pascalka ???? Ze jak to ?? :wściekła/y:

milla hah a Ty kochana jestes pewna ze u Ciebie nikt nie zamieszkal ???? ;-) robilas tesciora ??

Anette powodzenia &&&&&&

Macy w srode bede wiedziec, narazie mam tylko skierowanie, zyje w napieciu :-) Ewelin jeszcze nie urodzila, czeka tak jak i ja. Dzieki za pamiec, pozdrawiam

kiraa oooo ja Cie :wściekła/y: widze widze !!! Moj osobisty, prywatny Pascalek z zakreconym loczkiem przejetym od zakretki i niebieskimi oczkami ! Chyba musze go odbic ! :cool2:

dorcia pamietaj - co Nas nie zabije to Nas wzmocni ! wiem, ze fajnie sie mowi, ale kurcze musimy wierzyc ze bedzie dobrze - bo i tak bedzie ! Zasniad zostal wyekmitowany caly na pewno, i nigdzie nie bedzie przerzutow i w ogole to ja Ci mowie, ze jeszcze razem bedziemy sie cieszyc z cośkow w brzuszkach ! Zobaczysz :tak:
I w ogole - zajebiaszczy tort ! Az mi slinka pociekla - talenta masz nic dodac nic ujac :* :-)

Dobry wieczór kochane,
Elmo jak się czujesz ? niedługo będziesz rodzić szok !!! tylko czekaj jeszcze na mnie ;-)
Nuuuśka, Kiraa, Zakręcona trzymam za Was kciuki i za ten cykl !!!
Dorcia całuski kochana!!!
Jej a ja mam stresa, boję się zabiegu, narkozy bólu, słowem wszystkiego ...
Dobrej nocy !!!

reklama
Dorcia ściskam za ciebie kciuki - to cholerstwo wykurzysz z siebie, a na jego miejscu za jakiś czas pojawi się piękna fasolka. Musi być dobrze - i będzie dobrze, bo nie ma innej opcji!!! Po tym co piszesz wnioskuje, że silna z ciebie dziewczyna i jest pod wrażeniem tego co napisałaś, że jutro będzie lepiej, że walczysz dalej. Z takim nastawieniem doczekasz się pięknego dzidziusia! Czekamy na info po wizycie u gin

Do góry