reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa słońce nie ma problemu podziele sie z Toba 2 miejscem :-*
a co Cie tak męczą w pracy?
To prawda Nuuska to silna i cudowna kobieta :-*
Ooo jaki ladny nr strony rozpoczęłam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka z rana

Zakrętka jak zawsze &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kiraa wczoraj jeszcze był pozytyw o 9 rano a o 17 juz zbladła kreska. Nie miałam ani śluzu płodnego , szyjka nisko, tempka nie skoczyła więc tak naprawdę nie wiem co to było:szok:. ja w tym cyklu spróbuję wziąć Acard od dzisiaj a 2 dni przed owu dupka. I tak nie nastawiam się na ten cykl więc mogę poeksperymentować. Już w ogóle nie myslę o płci:-D. Biorę koenzym q10 200mg, wit E 400, zioła Ojca sroki3, bromergon, B100, kwas foliowy, cynk, jem len mielony i bedę pić Guajazyl:-D. Mój M przyjeżdża w piątek. Mam nadzieję na owu w sobotę albo w poniedziałek..

Miłego dnia

Krystianmartin owulka na pewno w sobotę będzie...wątpisz w to ? Już tak dużo zrobiłaś że musi być tak jak sobie zaplanowałaś !!! I JUŻ !!!

Zakręcona
...oj oj oj !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! Dobrze że śmiechu nigdy za wiele czy to na chłopca czy na dziewuszkę !

Matik czekam z niecierpliwością na dzisiejszą tempkę !!!

Daria dobrze że już do domku malutki wychodzi...chyba umęczyć może takie dowożenie mleczka-prawda ??? Mówisz że chciałabyś żeby był jeszcze w brzuszku....a pamiętam jak jeździłaś na rowerze i nie chciałaś słuchać jak Ci mówiłyśmy żebyś na siebie uważała...pamiętam co nam wtedy pisałaś. Może uda Ci się zrobić kilka fotek dla BB ciotek bo naprawdę ślicznego masz synusia !!!

Dla Was wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dzisiaj jadę rozwieźć CV...nazywa się to "poszukiwaniem pracy" Trzymacie kciuki !? Prawda ???

Dorcia dzięki. Ale z tym planowaniem...... A Ty kiedy idziesz na wizytę kontrolną? Mi lekarz mówił, że po pierwszym cyklu od zabiegu możemy się starać. Ja wyniki dostałam po 2 tygodniach. Powodzenia.. poszukiwanie pracy.... mnie to czeka w lipcu tylko nie w Polsce:tak:.

Matik &&&&&&&&&&&&&&&

Witam sie i ja.... :-)

Nuuuśka he he no to super... to mamy blisko do siebie.... :tak:

Piranha super ten tekst co wkleilas... tak badania p/c kardiolipidowe mialam podwyzszone ale miescily sie na gornej granicy... odnosnie toczna i beta 2 glikoproteinie nie robilam tych badan... zaczelam brac aspiryn i p/c spadly i sa ponizej 2... czyli myslisz zeby zrobic jeszcze raz p/c kardiolipidowe, toczen i beta 2 glikoproteinie - tych nie mialam robionych...

zakrecona no tak, moze w koncu ruszy ja sumienie ze zle zrobila w tym cyklu i ze moze to wlasnie troche przez Nia stalo sie jak sie stalo bo co innego wiedziec cokolwiek a my nie wiedzialysmy zupełnie nic, no moze poza tym ze owulka jednak bedzie.

kiraa slonce bo tak ma byc trzeba sie motywowac nawet samemu bo bym chyba zwariowala !! A Was zawsze bede wspierac bo ktos musi krzyczec na opamietanie nie ???????? Ja wierze po prostu ze bedzie dobrze, kurcze skoro pierwsze lepsze panienki z meliny maja gromady czesto niechcianych dzieci to Nam sie nie uda ??!! A pewnie ze sie uda, zobaczysz :*** A jak u Ciebie sytuacja ?

Dorcia no pewno ze trzymam kciuki !!! A w co uderzasz ?? W jakies konkretne firmy ?

Olusia :-) a ja wczoraj pytalam o anry czemu teraz bierzesz ale albo nie odpisalas, albo ja nie doczytalam przepraszam :zawstydzona/y:

piranha doktorek wypisal recepte na 2 opakowania estrofemu wiec smigne za rog do apteki wykupic :-) no i jak do jutra @ sie nie pojawi, to jutro badam tsh.

anias2 przykro mi ale moze nie wszystko stracone..

Nuuuśka faktycznie nie odpisalam... moja lekarka stwierdzila ze pomiedzy procedurami musi byc 3 miesiace przerwy... jeden miesiac nie bralam nic a 2 mam brac anty... a potem od nowa stymulacja do In vitro....

Witam,

Dziekuje Wam kochane za slowa otuchy.:*

Nusiu to poczekaj juz na mnie z ta @;)
Ja juz tuz tuz. Ile dni maja Twoje cykle?

Dorcia trzymam mocno kciuki bardzo bardzo mocno!

reklama
Witam Dziewczynki!

Ilaczku z alergią jakoś sobie radzę, pod warunkiem, że nie jem zakazanych produktów, które zawierają białko i popijam wapń. Najprawdopodobniej alergia utrzyma się do porodu :-(
Żegnajcie kefirki, jajeczka, serki białe itp buuuu
Daria, zobacz pozytywy tej sytuacji, mały urodził się z dobrą wagą, jest zdrowy to najważniejsze, nie musisz już dźwigać arbuza przed sobą dzień i noc i możesz już myśleć o planowaniu córeczki :-) Czekamy na fotki, ubranka nosicie na 50/56 czy już większe?

Do góry