reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mam cykle co 28dni i zawsze od pierwszego dnia miesiaczki liczylam 14 dzien w ten dzien kochalismy sie..ani dzien przed ani po tylko ten 14.a tym razem kocham sie przed 14 tego 14 po 14 i nic juz sam,a nie wiem czy to wiek czy co?

anufifi mam cykle co 28dni i zawsze od pierwszego dnia miesiaczki liczylam 14 dzien w ten dzien kochalismy sie..ani dzien przed ani po tylko ten 14.a tym razem kocham sie przed 14 tego 14 po 14 i nic juz sam,a nie wiem czy to wiek czy co?..kinga85-dziekuje slicznie.kinga85-dzieki slicznie tez mam cicha nadzieje

hej wam
kicia agnieszka gratuluje WAm

u mnie nici,,plodne juz byly,,tzn teraz sa,,maz w sobote wraca,,co za pech
a wogole to my pokloceni,,wiec same wiecie,,,

pozdrawiammm

reklama
wtedy 2 dni przed owulka mialam sluz ale nie calkiem rozciagliwy a tego 14 co mial byc szczyt plodnosci tak jak by ten sluz zanikl calkowicie.a obecnie czuje caly czas mokrosc mam uczucie jak bym ciagle dostala miesiaczke i co ide do toalety to nic.obecna miesiaczke mam miec jutroale ostatnio tez mialam 30 dni a nie 28 wiec w czwartek tez wchodzi w rachube bo to bedzie 30 dni

Do góry