Oczy niebieskie, spokojnie możesz krótkie body a na to pajacyk A na kiedy masz termin? Ja synka (urodzony w styczniu, w niedzielę ma 3 urodzinki ;-)) od początku ubierałam 2x długi rękaw, tzn. najpierw body z długim, żeby pielucha dobrze się trzymała i było coś "przy ciele", na nóżki skarpetki i na to wszystko pajacyk. I nigdy mi się nie przegrzewał, żadnych potówek, a w domu było cieplutko. Ja się zastanawiam na co postawić w kwietniu/maju? Chyba właśnie krótkie body+pajacyk albo zamiennie długie body + śpiochy. Przy synku śpiochy kompletnie mi się na początku nie przydały, dopiero jak lato przyszło...
A Beatka tak mi się spodobało, pomimo, że znam tylko jedną - znajomą rodziców pediatrę i to złota kobieta jest Mojej mamie się podoba, bo ona ma tak na drugie, a moja teściowa i szwagierka naoglądały się "Przepisu na życie" i zakochane w Beatce
Hej hej, właśnie patrzę, i wg mojego suwaczka jutro mam "studniówkę"
A Beatka tak mi się spodobało, pomimo, że znam tylko jedną - znajomą rodziców pediatrę i to złota kobieta jest Mojej mamie się podoba, bo ona ma tak na drugie, a moja teściowa i szwagierka naoglądały się "Przepisu na życie" i zakochane w Beatce
Hej hej, właśnie patrzę, i wg mojego suwaczka jutro mam "studniówkę"
Ostatnia edycja: