anufifi
tęsknię...
No właśnie tak nas duzo , że ja nie moge spamiętać
KICIA a może teraz się udało stad te bolace piersi ??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki jutro o 11:10 mam wizyte u ginekologa ;-) ale się denerwuje oby wszystko było dobrze...
czesc dziewczyny
super!!
mozna by zrobic jakas liste starajacych sie i napisac o jaka plec sie staramy, pozniej bedziemy dopisywac czy sie udalo. ktos chetny do zrobienia?
Z ta lista to moze do jakiegos moderatora trzeba sie zglosic?
jestem za...mozemy coś takiego zrobic...albo moze jakis wątek zamkniety? czy nie?
mnie strasznieeeeeeeee bola piersi, mam mocno nabrzmiale dawno az tak nie mialam...
na weekend ma przyjsc @.
Cycochy to i mnie bola ale mnie na 100% na @
ale w ciązy jak bylam tez bolaly mocno
pozdrawiam
Czarodziejko nasza moze zaczarujesz cosik i jakies słoneczko sie pokaze A gdzie to sie było hmm? Slicznie wygladasz w tym stroju.A po co tam byłas? ze sie tak zapytam na wycieczce czy jak;-) Nie pospalaś dziś...ale pomyśl sobie ,ze u Was piątki juz wychodza a my poki co na jedynkach się zatrzymalysmyponiedziałkowe
spokojengo dnia kobietki