Medio Boże drogi dzisiaj dopiero spojrzałam na suwaczek Twój / Karolka i zostało tylko 18 dni do terminu Kiedy to zleciało ? Wiedziałam że to już tuż tuż ale nie myślałam że aż tak ........... Jak się czujesz ? Jakieś przeczucia co do terminu ? A w którym tygodniu urodził się Krzyś ? Mówiłaś że 19 masz usg - ciekawe czy dotrwasz w dwupaku :-) Pisz co u Ciebie , jak się czujesz Teraz czekamy na Twój wielki dzień a już ja szczególnie - ściskam .
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czarodziejka Indie mmmm moje marzenie, czy to prawda, że większość z nich to wegeterianie?, takiego czerwonego mięska to oni nie jedzą z tego co wiem
Tak Beti to prawda ze nie jedzą miesa. A zwlaszcza w swietych miejscach zwanych Aśramami. My z męzem miesiąc bylismy u Sai BaBY to wielki duchowy nauczyciel.
W zalaczeniu wrzucam dwie fotki z tego pobytu
ide na kawusie :-)
Beti ide z Tobą....kawusia ze smietanką mniam
Witajcie, pierwszy raz udzielam się na tym wątku...
Chciałabym wiedziec, czy znacie jakies sposoby na to by począc chlopca..?:-)
Staranka za dwa tygodnie i chcialabym wiedziec
Witaj Agniesiak85 jesli chcesz najszybciej wiedziec kiedy masz owulkę to idz do gina na usg transwaginalne..czyli dopochwowe, lekarz powie ci kiedy owulka!!!! i wtedy w owulke serduszkujcie z mezulem
Jesli nie chcesz isc na monitoring (usg) to musisz prowadzic obserwacje cyklu (pomiary temp. i obserwacja śluzu).
Powodzenia
Fajnie ze do nas dołączyłas
Jesli nie chcesz isc na monitoring (usg) to musisz prowadzic obserwacje cyklu (pomiary temp. i obserwacja śluzu).
Powodzenia
Fajnie ze do nas dołączyłas
czarodziejko gdzie sie podziałaś? Brakuje mi jakiegoś Twojego oryginalnego obrazka I Twoich ciepłych postów oczywiscie
Margerittko wiec nie bylo mnie bo bylam u rodzicow na obiadku
ale jak poczytalam to az mi sie milo zrobilo ze mylicie o mnie
Buziaki Wy moje kumpele
ale jak poczytalam to az mi sie milo zrobilo ze mylicie o mnie
Buziaki Wy moje kumpele
Witam niedzielnie))
Oczywiscie witam i nowe staraczki;-)
Widze ze zaczyna sie robic rownowaga.. w tych co chca chlopca i w tych co chca dziewczynki;-)
Sylwia masz rację fajnie ze mamy rownowage w tych dziewczynkach co chcą coreczki io w tych co chcą chlopcow
Kurcze dziewczyny potem stwoerzymy liste mamus tym ktorym sie udalo
na ten pomysl wpadla juz wczesniej Ania ktora wlasnie Aniczke urodzila, swoją upragnioną corcie
Kurcze dziewczyny potem stwoerzymy liste mamus tym ktorym sie udalo
na ten pomysl wpadla juz wczesniej Ania ktora wlasnie Aniczke urodzila, swoją upragnioną corcie
zgadza się Czarodziejko gdzie jesteś?:-):-) mi też brakuje Twoich kolorowych wklejanek, a dziś na tą szarugę za oknem, przydałoby się jakieś słoneczko:-)
Boze jak mi miło
Witam nowe dziewczyny starające się o synusiów,
Ja coraz bliżej @@ no więc czekam na kolejne wyliczenia
Pozdrawiam;-):-)
Kochanie ja juz tez odliczam cykle do staranek
W zalaczeniu Indie i ja
W zalaczeniu Indie i ja
Załączniki
Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
NO Medio tak tak , teraz czas na kibicowanie Tobie ...to jak pisałaś może być w każdej chwili . MOże Karolek nie da na siebie tyle czekać co Anika ;-)
ASUS a jak ty się czujesz ? wszystko w porządku ?
Beti Tomuś to chyba nie bardzo wiedział co się dzieje , choć wyglądał na szczęśliwego jak latał z rąk do rąk i dostawał nowe zabawki pod nos....
ASUS a jak ty się czujesz ? wszystko w porządku ?
Beti Tomuś to chyba nie bardzo wiedział co się dzieje , choć wyglądał na szczęśliwego jak latał z rąk do rąk i dostawał nowe zabawki pod nos....
anufifi u mnie jakoś leci , z moimi problemami ze zdrowiem nic nie jest pewne ale jutro zaczynam 31 tydzień i może jakoś dotrwamy do szczęśliwego finału . 20 mam usg a po Nowym Roku wizytę na Kopernika w Krakowie i jestem prawie pewna że mnie zostawią na oddziale , mam tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze i nie na długo tam zabawię . A poród nadal nie wiem gdzie ...................
Wszystkiego naj naj najlepszego dla Tomcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego naj naj najlepszego dla Tomcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anufifi
tęsknię...
Czarodziejko ładni Ci w tym zielonym :;-)
ASUS napewno wszystko będzie dobrze już 31 tydzień więc może byc tylko lepiej .
Jeśli chodzi o szpital to nie wiem sama, ale wiem że wszystkie moje koleżanki któe miały jakiekolwiek problemy zdrowotne w ciązy lub coś groziło dziecku rodziły na Kopernika ze względu na sprzet na oddziale neonantologii , wiem że nie masz dobrych doświdczeń jesli chodzi o ten szpital , ale moze to wynikało z tego że nie była to sprawa pilna ...inaczej pewnie wygląda to jak coś jest na ostrzu noża.
Moja mama często przebywa w szpitalach i po kilku nieudanych pobytach w różnych krakowskich szpitalach obecni jest pod opieka lekarzy z Kopernika i do żadego innego w razie kryzysu nie pozwala się zawieźć ....To jest jednak klinika i to powszechnie wiadomo najbardziej doświadczona ...ja bym sie chyba na nią zdała....
Dziekuję w imieniu Tomusia
A gdzie pozostałe dziewuszki ?????
ASUS napewno wszystko będzie dobrze już 31 tydzień więc może byc tylko lepiej .
Jeśli chodzi o szpital to nie wiem sama, ale wiem że wszystkie moje koleżanki któe miały jakiekolwiek problemy zdrowotne w ciązy lub coś groziło dziecku rodziły na Kopernika ze względu na sprzet na oddziale neonantologii , wiem że nie masz dobrych doświdczeń jesli chodzi o ten szpital , ale moze to wynikało z tego że nie była to sprawa pilna ...inaczej pewnie wygląda to jak coś jest na ostrzu noża.
Moja mama często przebywa w szpitalach i po kilku nieudanych pobytach w różnych krakowskich szpitalach obecni jest pod opieka lekarzy z Kopernika i do żadego innego w razie kryzysu nie pozwala się zawieźć ....To jest jednak klinika i to powszechnie wiadomo najbardziej doświadczona ...ja bym sie chyba na nią zdała....
Dziekuję w imieniu Tomusia
A gdzie pozostałe dziewuszki ?????
Medio
Sylwia75 nie wiem jak to będzie chciałabym troszkę wcześniej;-), mam często skurcze przepowiadające, fizycznie sie nie oszczędzamy, w domu mam schody więc jak sprzątam to latam tam i spowrotem. Karolek sam zadecyduje, ja musze się dostosowac, chyba że do 21 nic to może mi wtedy wywołają, by nie był zbyt duży.
Asus witaj Kotku!:-):-):-)Krzyś urodził się ok tydz po terminie, więc różnie i z Karolkiem może być.
Tak 19 mam usg i badanie ginekologiczne,w szpitalu- pierwsze w Anglii, bo tak to oni do środka nie zaglądają. No chyba,że położna będzie mnie wcześniej badać, bo na 16 grudnia mam położną w przychodni i ponoś kilka dni przed terminem lubia oni tu wykonywac masaz szyjki z jakims żelem by przygotować szyjke do porodu, ponoć to bardzo boli i nie wiem czy jakby co to wyrażę na to zgode.Pozdrawiam Cię i ścikam mocno.
Asus witaj Kotku!:-):-):-)Krzyś urodził się ok tydz po terminie, więc różnie i z Karolkiem może być.
Tak 19 mam usg i badanie ginekologiczne,w szpitalu- pierwsze w Anglii, bo tak to oni do środka nie zaglądają. No chyba,że położna będzie mnie wcześniej badać, bo na 16 grudnia mam położną w przychodni i ponoś kilka dni przed terminem lubia oni tu wykonywac masaz szyjki z jakims żelem by przygotować szyjke do porodu, ponoć to bardzo boli i nie wiem czy jakby co to wyrażę na to zgode.Pozdrawiam Cię i ścikam mocno.
anufifi ano właśnie - jeśli zdecyduję się na poród tam to tylko ze względu na dobro dziecka , ale wiem że dla mnie to będzie koszmar i wcale mnie ta perspektywa nie cieszy .
Medio trzymaj się i melduj codziennie co u Was słychać - ja obiecuję że będę zaglądać i sprawdzać co u Ciebie nowego . Wszystko będzie dobrze . Musi być
Medio trzymaj się i melduj codziennie co u Was słychać - ja obiecuję że będę zaglądać i sprawdzać co u Ciebie nowego . Wszystko będzie dobrze . Musi być
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Cześć dziewczynki normalnie nie nadanżam czytać za wami
tyle tu skrobiecie;-) super ze wyrównuje sie tu na forum :-)
zagladam na ile daje rady ale naprawde jeszcze tyle to tu Nas nie było super że tyle osób wiezy i chce próbować:-) a potem możemy napisac jak to sie ma do tej regułyyy czy sie sprawdza:-):-):-) jak narazie Ania ją potwierdza i Asus myśle że też;-):-)
buziaki
tyle tu skrobiecie;-) super ze wyrównuje sie tu na forum :-)
zagladam na ile daje rady ale naprawde jeszcze tyle to tu Nas nie było super że tyle osób wiezy i chce próbować:-) a potem możemy napisac jak to sie ma do tej regułyyy czy sie sprawdza:-):-):-) jak narazie Ania ją potwierdza i Asus myśle że też;-):-)
buziaki
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Witajcie, pierwszy raz udzielam się na tym wątku...
Chciałabym wiedziec, czy znacie jakies sposoby na to by począc chlopca..?:-)
Staranka za dwa tygodnie i chcialabym wiedziec
witam serdecznie i zapraszam do lektury ..... a na chłopca, to złoty strzał w owulke ......
Najlepiej pomiar robić późnym wieczorem (po 23:00).
testy zaczyna sie robić mniejwiecej w terminie planowanej owulki czyli jak cykl jest 28 dniowy, to test można zacząć robić ok. 12dc, wieczorową porą ( najpóźniej wypic 2 godziny przed testem), ale co do godziny to chyba nie trzeba czekać aż do 23, wystarczy godzina wieczorna, ja robiłam testy ok. 20.00 ...... żeby wrazie czego zdążyć z serduszkowaniem, bo o 23 to juz raczej sie odpoczywa po .......
a nam jednak pogoda pozwoliła na spacerek, między dzeszczami zaliczyliśmy Poznański Rynek
to Rzeźby lodowe na Poznanskim Rynku, ale jak ktos nie zdążył dzisiaj obejrzeć, to jutro pewnie będzie juz za późno bo topnieja w oczach ........ niektórych juz nie było można rozpoznać, bo kilku części im brakowało:
reklama
Czarodziejka
Witam wieczorną porą oj baby piszecie i piszecie.....ale dzieki temu uwielbiam tu przychodzic do Was i czytac
Jarzębinko ładna Z Ciebie mamusia i synek fajniuchny. Boze kiedy moj taki duzy bedzie
Babochy: Beti, Margeritta , sylwia gdzie sie podzialyscie?
Medio kochana trzymam za ciebie kciuki wiem ze juz na koncu coraz cięzej ...ale badz dzielna.
Coś slodkiego na SŁODKIE SNY
Jarzębinko ładna Z Ciebie mamusia i synek fajniuchny. Boze kiedy moj taki duzy bedzie
Babochy: Beti, Margeritta , sylwia gdzie sie podzialyscie?
Medio kochana trzymam za ciebie kciuki wiem ze juz na koncu coraz cięzej ...ale badz dzielna.
Coś slodkiego na SŁODKIE SNY
Ostatnia edycja:
Podziel się: