reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

lilly dzieki kochana :) co do mopa, ja dlugo sie juz zastanawiam nad zakupem ale ciagle cos, i mowie sobie -aaaa poczekam.
Ale teraz sprawa sie odnowila bo na allegro wpadlam na stronke z mopami i stwierdzilam ze musze sie Was spytac. Bo niektore mopy maja rowniez funkcje odkurzacza :-) A mycie para powiedzmy sobie szczerze podobno jest bardzo higieniczne :-)

dorcia hehe mazial Ci paprochy powiadasz ?? :wściekła/y: ja tez szmatowa jestem ale doszlam do wniosku ze trzeba sobie jakos zycie urozmaicic ;D

reklama
Witajcie dziewczynki.dawno nie zagladalam.ciesze sie ze u was spokoj :-) ja nadal karmię,@ nie ma,a chęci na staranka coraz większe.nie potrafię tego mojego szkraba odstawić,zero wsparcia ze strony m :-( cóż zrobić... pozdrawiam was wszystkie.trzymam kciuki za same dobre wieści i spokój :-)

Dzień dobry :tak:

Czy to tutaj na tym wątku urodzę w przyszłym roku syna? :laugh2::laugh2::laugh2:

Jakieś wskazówki? Bo mąż powiedział, że do skutku. :laugh2::laugh2::laugh2:

Mi tam jest wszystko jedno, obsługę dziewczynek mam opanowaną, choć chciałabym się sprawdzić w roli matki syna. ;-)

Imię dla córki jakby co mamy, imię dla syna szukamy. :-p

Lilijanna nieeeeeeee synusia urodzisz na porodówce....ale My pomożemy Ci zajść w ciążę ...hehehehehehe !!!:-D:-D:-D
Dobre w te jaja jesteśmy !!!
WITAJ !!!

Nuuśka a Ty co ? Śpisz ???
Jesteś a Cię nie ma ?
Te paprochy rozmazane to kurz i "koty" latające po domu...wiesz o czym mówię ???

Właśnie miałam kolędę.... i nadszedł moment z kopertą... a ksiądz do mnie.. nie trzeba będzie z mężem na wózek potrzebować:-D. Chłopaki siostrę będą mieli...:szok: a ja..ale ja nie jestem w ciąży... a ksiądz .. a skąd wiesz nigdy nie wiadomo co to po tych moich modlitwach tu się wydarzy :-D....

Ale mi się fajnie zrobiło:-)

Lilijanna witaj:-D

Krystianmartin,ale masz super księdza :-) oby jego modlitwy zostaly szybko wysluchane :-) u mnie wczoraj byl i na szczescie szybko sie zmyl hihi ;-)
Kurcze,co tu wpadne i was poczytam,to nakrecam sie niepotrzebnie,bu ;-)

Matik, Roszpunka on akurat jest spoko, ale bałam się, ze przyjdzie inny ten z którym mam na pieńku:szok:. A skąd mu to przyszło do głowy.. ta siostra to nie wiem hehe.. a niech się wymodli za mnie bo jak na razie to szykuje się cykl bezowulacyjny.

liliajka witaj :D Jesli chodzi o poczecia to tylko u Nas !!!! Tylko z Nami pelen serwis w dzien i w nocy !!:-D

dorcia no jestem jestem, ale mam dzis taki zapizdziel w pracy ze palcem do tylka ciezko trafic :eek: normalnie zgromadzenie narodowe po tych Swietach i wolnych...szok. Ale pocieszam sie, bo jeszcze tylko 3 dni :D

Wiecie co ? ....nigdy, przenigdy nie rozrywaly mnie jajca tak jak teraz !!! :szok: jak to ma byc cykl bezowulacyjny to ja nie chce juz wiecej kurde !! :no:

roszpunka a wiesz kochana ze ostatnio o Tobie myslalam ??? :D Twoje staranka juz coraz blizej, zobaczysz jak to wszystko szybciutko przeleci, zobaczysz :)**

krystian super ksiadz :-) u mnie niestety ksiedza nie bylo, bo obydwoje bylismy w pracy kiedy byla koleda...no i na bank jestesmy juz na czarnej liscie ksiedza :wściekła/y:

piranha a Ty kochana gdzie sie podziewasz?? co tak cichutko ??? jak dzieciaczki ?

reklama
Do góry