reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny mija rok od naszych udanych staranek. to wlasnie w tych dniach uskutecznialismy przytulanki. jak ten czas pedzi jak oszalaly,dopiero co sie staralismy o okruszka a Ona spi tu teraz u mojego boku. pamietam jak dzis jak jadac do pl na swieta BN na kazdym postoju sprawdzalam ph :zawstydzona/y: szalalo jak oszalale i zbijalam w pocie czola rephreshem... 20.12 ostatnie przytulanki w domku a pozniej kombinacje alpejskie w gosciach :D hehe. 21.12 cale 15h w drodze padnieci na pyski jeszcze numerek trzeba bylo zaliczyc- hihi jak za kare a nie z przyjemnosci.w pl kupilam lactovaginal i dopiero po jego aplikacji zbijalo mi superasnie ph i utrzymywalo sie dlugo niskie. przytulalismy sie jeszcze 22 i 23, ovu mialam prawdopodobnie 25 w poludnie bo wtedy tez bardzo bolal mnie jajnik i zalewal mnie plodny sluz. w udanym cyklu odpiscilam mierzenie tempki,testy owu(jedynie po wczesniejszych mies mialam jakies rozeznanie jak to u mnie wyglada z tymi cyklami) w ogole sie nie nastawialam,ze sie uda (bo wczesniejsze 2 cykle sie nie udawalo a taka zylam nadzieja) takze 28.12 poszlismy z em na saune i masazyk, w sylwka wypilam ze 2-3 drinki i na lajcie w dniu w ktorym powinnam dostac @ zrobilam testa (wczesniejsze cykkle robilam juz testy 2 dni przed@)

Kiraaa
mnie dobijalo to mierzenie tempki i te doliny jak tempka przed @ spadala, w cyklu w ktorym sie udalo olalam mierzenie temp bo tylko sie tym stresowalam i niepotrzebnie nakrecalam a tak to mialam troche spokoju w glowie

Ann kochana :-)

az mi sie buzia usmiechnela w tym ponurym dniu....:cool::cool: Wyobrazam sobie Twoje kombinacje alpejskie w gosciach. Ja mialam takie 9 dni temu, mielismy w moja owu gosci z malymi dziecmi na caly weekend, nie pytaj co byly za kombinacje, a teraz nastepne kombinacje beda ... Bo bedziemy u mojej mamy...:cool2:
Ja tez sie zastanawiam czy zostawic mierzenie tempki w nast cyklu.... Zobaczymy
sciskam mocno i dzieki za opis jest rewelacyjny :happy2:

Pianiu, mam jedynie możliwość zrobienia badań w 5dc, rozumiem, że powinnam odpuścić i cierpliwie (!) poczekać na kolejny cykl? Znając moje szczęście pewnie nigdy nie trafię w ten 3dc:no:

Dzien dobry :))

Ja od rana w pracy !! a jak mi sie chce kurde !!

piranha a widzisz, to nie doczytalam w takim razie, co do Acardu wiem wiem :-) To zakodowalam ze od poczatku FL jednak :)))) a jak robimy w koncu z Estrofem-em ? od 8 dc zaczac brac po 3 tabletki czy jak ? :wściekła/y::-) bom tego nie spamietala przepraszam !! :*
Jak Krzys ?? W ogole a propo choinki, u Nas niestety choinki w domu nie ma, z racji kociastych to niewykonalne bo rozniosly by ja w ciagu paru h :-D Juz to przerabialam i niestety nigdy wiecej !! Chyba ze je oddeleguje na wakacje na Swieta to wtedy tak :-p

Dorcia dzien dobry :*** jak sie czujesz kochana ??

ann ale sliczne dzieciaczki !!! :D Az milo popatrzec :tak: na Twoim przykladzie po raz kolejny mozna stwierdzic ze cykle z odstawienia wszystkiego na prawde sa szczesliwe :happy2:

kiraa jak temp. dzis ? bo ja w pracy niestety nie moge podgladnac wykresow na OW. :dry:

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )

STYCZEŃ 2014

mamuśkamimi - termin @ 04.01 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 06.01. ( 8 cykl starań )
zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 12 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .01 ( 21 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)

roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Hej babeczki

Kurcze coś mi się nie podoba ten mój cykl....właśnie wróciłam od gina (ale byłam u innego niż w piątek, bo tamten ma wolne) Pęcherzyk ma 18 mm a w piątek miał 16 mm ?! :-( test właśnie zrobiłam i dalej negatywny Jeszcze tam jest bardzo słaby sprzęt i niemogła powiedzieć czy jest komrka w pęcherzyku Jakos mnie dobiła dzisiejsza wizyta :-(
Piranhu powiedz mi kiedy teraz powinniśmy zadziałać ? Testy będę robiła dalej

Kiraaa ja tempka ?

Nuska
niestety tempka dalej spada:baffled: mysle ze zaraz bedzie @ ... Szykuje sie na kolejny cykl
dzieki za troske kochana, oby dzis dzien szybciutko Ci minal w pracy

kiraa niedobrze :-( no tak, bo ja tak patrze, i Ty juz jestes po terminie @ :zawstydzona/y: kurcze kurcze !! Ale do trzech razy sztuka jak to mowia, oby wiec ten trzeci cykl jesli juz musi nadejsc byl szczesliwy :tak:

zakrecona hmmm czyli ze przez 3 dni urosl Ci o 2mm?? :baffled: Dziwne to troche...a moze to inny pecherzyk ? Co ten gin powiedzial ?

reklama
Nuska teraz sie modle o szybka @ zeby czasu nie tracic :cool:
dupka dzis juz nie biore@ ff wyznacza mi na jutro....dzieki za wsparcie, buzka

Do góry