reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej
Nuuuska zadzwonił budzik, ja wzięłam termometr zmierzyłam.. kolejny spadek. Wstałam do toalety, do kuchni wziąść lek patrze a tu 5:20 a nie 6:30. Połozyłam się dalej ale sama wiesz, że juz ta tempka jest do niczego, Po godzinie leżenia 36,85, ale zapisałam ta z godziny 5:20. U Ciebie ten spadek jest obiecujacy.A u mnie raczej nici z tego cyklu.:-( Zaraz jade do szpitala na progesteron. Pewnie rewelacji nie będzie.

Piranha to juz chyba nici z tego cyklu cio kochana?

Dorcia buziaki

Miłego dnia

reklama
krystian to po prostu dodaj kochana dp tej z 5.20 0,1st. i bedzie mniej wiecej wtedy taka jaka by byla gdybys zmierzyla o czasie !! I nie martw sie, co to za nastawienie ???? Jak ma sie udac, to sie uda Nam obu zobaczysz, a progesteron bedzie na pewno piekny wiec mi tu nie wypisuj glupot bp zajade tam do Ciebie i zobaczysz !!! kiedy bedziesz miec wyniki ??

Dorcia no wlasnie, milego dzionka :)

Nuuuska nie wiem kiedy wyniki. Wiesz co okropnie mnie bola (.)(.). Normalnie lepiej nie dotykać. Ale ja tak mam przed@. Dam Ci znak jak wróce ze szpitala.

Dziewczyny z przykrością informuje ze ta chole.... @ przyszla :'(
Siadam do kompa i zamawiam testy owulacyjne, świeczki,żurawinę i pewnie cos tam jeszcze sie skończyło
Chyba za szybko cieszyłam sie ladnym wykresem... No coz za dwa tyg będziemy walczyć o nasze marzenie :-)
Bardzo Wam dziekuje za wszystko
Dobra bo obiecałam swojemu K ze nie będę płakać a lzy same leca...odezwę sie wieczorem bo dziś idziemy pooglądać mieszkanka

Trzymajcie sie kochane :-*

zakrecona tule Cie mocno, ale pamietaj, nie poddawaj sie !!!!!! :* bedzie dobrze, zobaczysz.
W wolnej chwili podaj mi date styczniowej @.

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 18.12 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )

STYCZEŃ 2014

zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuska ten cyl miałam krótszy więc tak na moje oko 6-9.01.2013

Kurcze tak mi się wydaje że owul bedzie 22-23 a 21 mamy zaproszenie na dwie 30 naszych znajomych :-(

Piranhu po owulacji odstawiłam te suplementy które powiedzialaś i teraz zastanawiam się czy zacząc znowu łykać castagnus czy już nie (żeby nie namieszał)??

Witajcie :-D
Ale pogoda do bani ...buuuu

Zakręcona ...a ja nie tulę !!! Nie ma co się załamywać !!! Będzie kolejny cykl jesteś mega przygotowana więc nie ma bata żeby się nie udało !!! Trzymam mocno kciuki ... i ciepło myślę cały czas !!!

Krystianmartin
...jak tylko będzie wynik to skrobnij mi smska ! &&&&&&&&&&&

Nuuśka przecież wiesz że u wielu dziewczyn ten szczęśliwy cykl to były same górki i doliny....w niewielu jest idealnie wysoko tempka. Przez najbliższe 9 dni znowu nie prasuję ...trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&

Matik jak tam ???

Maggie co u Ciebie ?

Dorcia gory i doliny....hah.....taaaa ale zeby az tak ? :p bo takiego spadku odkad robie pomiary to jeszcze nie odnotowalam :dry:
mam nadzieje, ze jutro nadrobi choc troszke !! :zawstydzona/y:

krystian wiesz ze mnie zawsze po owulacji przez @ bolaly (.)(.) niemilosiernie, ale teraz spokoj, jak miesiac temu. Moze to cisza przed burza :wściekła/y:

reklama
Dorcia staram sie myśleć pozytywnie choc troszeczkę mnie to dobilo...
Teraz dopiero wiem dziewczyny co to znaczy bo na poczatku oczywiście mówiliśmy ze jak sie nieuda.to będzie nastepny cykl ale chyba nienastawialismy sie na niepowodzenie i dlatego smutno..
Dopiero ktos kogo spotka to samo rozumie co to znaczy

Znalazłam plus dzisiejszej.@ :-) zaoszczędzilam na badaniu bo wscieklabym sie jakbym poszla a popołudniuby przyszła @

Do góry