reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuska szczerze nie wiem o której beda wyniki bo nigdy nie robiłam tam badan Wyblagam babki zeby jak najszybciej :-D
Kiraa,Nuuska pewnie że wysle smski tylko podajcie nr na pw Jak któraś chce to tez pisac :-D Mam abonament bez ograniczen ;-)

A zapomniałam Wygralismy ze Slupskiem ale byli niezadowoleni a prowadzacy musial czest mowic: kibicow energii Słupsk prosimy o spokój i nieuzywanie wulgarnych słów :-)

reklama
Dzięki za kciuki ale tak jak mówiłam nie potrzebnie właśnie była tyci plamka brąz wiec to już tuż tuż

u nas temperatura w dzień 26C gorąco można się opalać :) a w cieniu fajnie ochłodzić ale w nocy już 18C może być ;)

Nie nadrobiłam niestety, miałam gości a potem byliśmy z M i dzieciaczkami na zakupach, późno wróciłam.

Kiraa, anias, już progesteron powyżej 3 ng/ml świadczy o przebyciu owulki ale poniżej 10 ng/ml oznacza niewydolność ciałka żółtego, do starań o ciążę najlepiej gdy wynosi powyżej 15 ng/ml.

Kiraa, kciuki za jutrzejsze USG i za minimum jeden dzielnie wzrastający pęcherzyk!

zakręcona, mega kciuki za piękną betę!

Matik, kolejna ciąża biochemiczna? :-( A masz możliwość oznaczenia tych przeciwciał? Trzymam z całych sił kciuki by jednak @ Ciebie nie zawitała, grudzień musi być magiczny dla wszystkich Was!

Nuuuśka, krystianmartin, czekam rano na piękne tempki :-), krystianmartin, mega kciuki za niebosiężny progesteron!

Buziaki i do jutra!

Dzień dobry.
Kciuki i ciepłe myśli dla kogo tylko trzeba Kochane.
Zakręcona,Kiraa,Nuska &&&&&
Ja dziś cały dzień w pracy. Klientki bez przerwy od 10 do 21.... Już czuję się zmęczona. Noc była kiepska.....

hej kochane :*

zakrecona eh...ale poleciala :-(a powtarzalas test? to chyba dzien mega spadkow bo u mnie jak wczoraj u krystian - taki ze az po oczach bije :baffled:

piranha noo to dzis u mnie spadek i to taki ze hej. Nieladnie,wcale mi sie to nie podoba :dry:

krystian jak tempka ???:-) chcialam Cie poinformowac,ze siedzimy w tym razem !! Nawet spadki mamy takie same !! Czarowalas cos ??

kiraa trzymam mocno kciuki kochana za dzisiejsze usg - musi byc dobrze !!!!

Ostatnia edycja:
Ja szybciutko, bo jade do pracy...
zakrecona
mocno jeszcze trzymam kciuki,

nuska
ja tez mam mega spad...... Moze to jakas pogoda dzis, ze takie spady mamy

piranju
dzieki kochana

do wieczorka dziewczynki:cool2:

reklama
Dzień Dobry :)
Kciuki trzymam mocno :)
Powiedzcie mi czy jeśli zrobię badania hormonalne w 3dc, ale @ będzie wywołane Duphastonem to czy wyniki mogą być zaburzone? Nie wiem co robić, moje tempki b. rozchwiane... :( muszę w końcu ustalić przyczynę!
Miłego dzionka

Do góry