reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia to dawaj do mnie na rogaliki drożdżowe z jabłkami:-D. Dzisiaj miałam taki dzień do dupy, cały czas chodziła mi po głowie mysl, że znowu sie nie udało, że już nigdy nie będę w ciąży, że mam wszystkiego dosyc ... no i żeby nie mysleć wysłałam tate po drożdże i zrobiłam rogaliki

Kiraa AZS Koszalin i Energa Czarni Słupsk ;-) Kiedyś jak widziałam w tv mecz koszykówki to odrazu inny kanal włączalam :-) i jakis rok temu otworzyli nam nowa hale widowiskowo sportową i chcielismy isc zobaczyć jak wygląda hala i akurat AZS gral i całkiem inaczej ogląda sie mecz na żywo Teraz co jakis czas chodzimy bo nas wciagnelo :-) a koszalin ze slupskiem od zawsze rywslizuje ze sobą i sa niezle emocje.Cala hala ubrana na bialo w kolorystyce druzyny :-)
Ty dzisiaj kochana działasz? &&&&

Krystianmartin mniam rogaliki :-) o muszę zrobić w tyg bo juz dawno nie robilam :-)

Kiraa
ROGALIKI
10dkg drożdży
1/2 szklanki mleka
2 łyżeczki cukru
około 1 kg mąki
1 margaryna kasia
1 śmietana kwaśna
3 całe jajka
Drożdże rozpuścić w ciepłym mleku i dodać cukier. Odstawić zaczyn do wyrośnięcia. Mąkę(najpierw 0,5kg), margarynę, jajka i śmietanę wymieszać i dodać rozczyn i wyrobić ciasto. (podsypując mąkę) gdy odkleja się od rąk wstawiamy do lodówki na 1 godzine. Dzielimy na 4 części, każda wałkujemy wycinamy trójkąciki, nadziewamy( czym chcemy) zwijamy rogaliki i układamy na blaszce wyłozonej papierem do pieczenia. smarujemy roztrzepanym jajkiem i pieczemy w nagrzanym 180 stopni piekarniku 15-19 minut. Posypujemy cukrem pudrem
Zobacz załącznik 598146

Krystianmartin z Koszalina:-) o widzisz ja od urodzenia tu mieszkam:-) Długo mieszkalas?
Rogaliczki przepysznie wyglądają:-) slinka cieknie

Ostatnia edycja:
reklama
Zakręcona 19 lat. Chodziłam do Bronka:-D Potem wyjechałam do Szczecina , no a teraz jestem w Dębnie. Moi rodzice nadal mieszkają w Koszalinie. Może kiedys pójdziemy na spacer z wózeczkami:-D Moi rodzice mieszkaja na Gierczak

Lecę Martinka wykąpac

Ostatnia edycja:
Do góry