reklama
Zakręcona czy Twój sikacz wyglądał jak ten Gorgusi ???
Swoją drogą Gorgusia on wygląda całkiem całkiem.... nie widać że wylądował w śmieciach ...hehehe
Beatka ...niestety nie mam jeszcze wyników,będą koło środy.
Krystianmartin ...daję Ci wirtualnego kopa !!! KOP !!!
Swoją drogą Gorgusia on wygląda całkiem całkiem.... nie widać że wylądował w śmieciach ...hehehe
Beatka ...niestety nie mam jeszcze wyników,będą koło środy.
Krystianmartin ...daję Ci wirtualnego kopa !!! KOP !!!
Załączniki
Matik2012
Fanka BB :)
Hej Pirania dzięki
29 dc Ja na razie nie planuję@ :-) ale zapewne lada moment będzie dziś tempka 36,81 wiec spadła :-( test w piątek pokazał cień ale w sobotę 3 zrobione nic no to wiadomo powtórka z rozrywki LIPA
Później wkleję zdjęcie bo zrobiłam udało mi się ustawić aparat żeby wyłapał takie delikatne kreski
29 dc Ja na razie nie planuję@ :-) ale zapewne lada moment będzie dziś tempka 36,81 wiec spadła :-( test w piątek pokazał cień ale w sobotę 3 zrobione nic no to wiadomo powtórka z rozrywki LIPA
Później wkleję zdjęcie bo zrobiłam udało mi się ustawić aparat żeby wyłapał takie delikatne kreski
Matik2012
nie nie plamię ale te bóle nie świadczą o nie nadchodzącej wstrętnej @ coś tam się działo więc pewnie dlatego małe opóźnienie . Gdyby coś miało być to w sobotę te by coś pokazało a tu nic . Szkoda gadać
zakrecona
Matikmojego cienia aparat w komorce nie lapie Jutro rano ide na bete i wszystko będzie jasne A Ty idziesz na bete?
Kazda wizyta w łazience na poczatku... bez oddechu;-)
Gorgusia nie smutaj sie ivnie denerwuj bo ja z Dorcia wpadne i porządek zrobimy:-) Jak pisaly dziewczyny MASZ NAS A MY BARDZO CIESZYMY SIE Z TEGO ŻE CI SIE UDAŁO. :-*
Kazda wizyta w łazience na poczatku... bez oddechu;-)
Gorgusia nie smutaj sie ivnie denerwuj bo ja z Dorcia wpadne i porządek zrobimy:-) Jak pisaly dziewczyny MASZ NAS A MY BARDZO CIESZYMY SIE Z TEGO ŻE CI SIE UDAŁO. :-*
Ostatnia edycja:
Matik2012
to trzymam kciuki zakręcona a dziś test też 0 więc ja to już kwestia czasu @
reklama
Podziel się: