reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurka nie mam czasu dużo pisać, bo zaraz na urodziny chrześnicy lecimy.
Ale Zakręcona- pokażę mój śmietnikowy test, na którym tylko ja chyba widziałam kreskę ;) 1452465_629750517062062_49444593_n.jpg

Poza ty, dzięki,że jesteście. Krótko tu jestem ,ale lepiej mi tu niż na sierpniówkach ;)

Załączniki

• 1452465_629750517062062_49444593_n.jpg
    1452465_629750517062062_49444593_n.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Zakręcona czy Twój sikacz wyglądał jak ten Gorgusi ???
Swoją drogą Gorgusia on wygląda całkiem całkiem.... nie widać że wylądował w śmieciach ...hehehe

Beatka ...niestety nie mam jeszcze wyników,będą koło środy.

Krystianmartin ...daję Ci wirtualnego kopa !!! KOP !!!

Załączniki

• 1719[1].jpg
    1719[1].jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 24
Hej Pirania dzięki :)
29 dc Ja na razie nie planuję@ :-) ale zapewne lada moment będzie dziś tempka 36,81 wiec spadła :-( test w piątek pokazał cień ale w sobotę 3 zrobione nic no to wiadomo powtórka z rozrywki LIPA
Później wkleję zdjęcie bo zrobiłam udało mi się ustawić aparat żeby wyłapał takie delikatne kreski :tak:

nie nie plamię ale te bóle nie świadczą o nie nadchodzącej wstrętnej @ coś tam się działo więc pewnie dlatego małe opóźnienie . Gdyby coś miało być to w sobotę te by coś pokazało a tu nic . Szkoda gadać

Matikmojego cienia aparat w komorce nie lapie Jutro rano ide na bete i wszystko będzie jasne A Ty idziesz na bete?
Kazda wizyta w łazience na poczatku... bez oddechu;-)
Gorgusia nie smutaj sie ivnie denerwuj bo ja z Dorcia wpadne i porządek zrobimy:-) Jak pisaly dziewczyny MASZ NAS A MY BARDZO CIESZYMY SIE Z TEGO ŻE CI SIE UDAŁO. :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry