reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maggie WITAJ PONIEDZIAŁKOWO !!!
Przesyłeczka doszła :-D już dzisiaj zostanie wymieniona na pluszaki !!! DZIĘKUJĘ !!!

Krystianmartin na pewno odezwie się jak tylko da radę !!! Ale wiem ( sikorki mi doniosły) że jest "stosunkowo" zajęta !!!

Gorgusia ...to czekamy ...już niedługo się dowiemy ...co za napięcie !!!

Olusia jak tam ???

Nuuśka Ty pracoholiczko jedna....nie zaglądasz do nas....niedobra !!!

Ostatnia edycja:
Odebralam czesc wynikow.... I chyba nie jest dobrze...:(

Estradiol 15pg/ml.

Faza folikularna 21-251
Okoloowul 38-649
Lutealna 21-312
Po menopazuzie <10-28

Prolaktyna 26,3ng/ ml 5,2-26,5
Testosteron 0,86 nmol/l. 0,38-1,97

Juz mam zaczac ryczec??:(

Anias ...kurcze nie znam się...tylko mi tu proszę nie ryczeć !!!
Zaraz zerknie tu Piranha i pomoże !!!
PIRANHA przybywaj...potrzebujemy Cię !!!

Witam sie i ja :-)

Dzieki wielkie dziewczyny za trzymanie kciuków !!
:-D

Bylam na becie, wlasnie wrocilam do domu... wyniki ok 20... rano nie moglam pojechac.... wczoraj wieczorem pobolewal mnie brzuch jak na @, juz myslalam ze dostalam @ ale nie... czulam takie cieplo, a dzis jakis dziwny skurcz mi sie pojawil ktory promieniowal do plecow... nio nic czekamy na wyniki...
gorgusia gratulacje :-)
krystianmartin, jestem myslami z toba.... :-)

Dorcia czekam na wyniki.... jak bede wiedziec od razu napisze....

Piranha a moze blastus zagniezdzic sie pozniej ? czy to musi byc szybko?

Cześć dziewczyny! To mój pierwszy post na tym forum. Podczytuję Was już od jakiegoś czasu - niestety (mimo szczerych chęci) nie jestem w stanie przeczytać całego wątku :( Bardzo chciałabym się do Was przyłączyć - w grupie zawsze raźniej :) Kilka słów o mnie: Mam wspaniałego synka (4,5 -latka), kochającego męża, ale ....... pewnie jak się domyślacie .......... do kompletu brakuje nam jeszcze córeczki. Mam już 30 lat - także mój zegar biologiczny tyka. Marzyłam o małej różnicy wieku między dziećmi, ale czas ucieka, a tu nic ... Ciężko się zdecydować. Wiem, że z wiekiem będzie jeszcze trudniej. Po rozważeniu wszystkich "za" i "przeciw" stwierdziliśmy, że nigdy nie będzie idealnego czasu, a my będziemy coraz starsi, więc może trzeba spróbować. Szukałam w wielu miejscach informacji o planowaniu płci, aż trafiłam na ten wspaniały wątek na tym forum :) Nadzieja na spłodzenie córeczki wróciła :) Byłoby mi bardzo miło, gdybyście zechciały przyjąć mnie do swojego grona :) P.S. Nie mam pojęcia jak pisać posty (wszystko zlało się w jedną całość, emotikony się nie pokazują) - przepraszam za chaos!

reklama
Do góry