reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej
Kiraa super że wszystko wraca do normy. Jakiej czułości test robiłaś?

Nuuuśka za dominujący pęcherzyk na usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Musi się udać. :-D

Dorcia mam nadzieję, ze już lepiej. Ściskam.

maggie uściski z samego rana:-)

Piranha
chyba estrogeny zaczęły wzrastać, bo zły humor odszedł.. wraca nadzieja i wiara:-D.

Olusia, Zakrecona, Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zobacz załącznik 595981

Dzień doberek dziewczyny
O jeszcze ma podium sie załapałam;-)
Kiraadobrze ze gorączki juz nie masz
Krystianmartin za Ciebie tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Załączniki

• miłego.jpg
    miłego.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 24
dzien dobry :DDDD ktora dzisia ktora ktora ??? trzecia ??? :-)

Olusia pewnie,ze Cie wpisze tylko podaj mi kochana date spodziewanej @ i ktory cykl, ewentualnie miesiac sie staracie. A polubienie siebie hehe..nie daloby sie chyba inaczej :-) Tu sa same super babeczki !!

maggie moge Ci podac strone Lecznicy do ktorej jezdzimy z Olusia Lecznicadd | Szpital im. I. Mościckiego. Lecznica Dzieci i Dorosłych w Chorzowie NZOZ. Poradnia laryngologiczna to tez Szpital dla Doroslych kochana, tu wykonuja endoskopie zatok, warunki maja na prawde super, to polprywatna Lecznica, Ty nie pokrywasz zadnych kosztow, ewentualnie tylko osobny pokoj z wyzywieniem jesli bys chciala tak to wszystko masz zapewnione w ramach kontraktu NFZ.

krystian jak nie intotne ?? wszystko przecie jest istotne, a taki jeden dzien zbliza Cie do mnie :-D odnosnie dzisiejszego usg - najbardziej mnie ciekawi reakcja gin kiedy powiem jej ze bralam oczywiscie CLO a tu tak malo pecholi...no no cos slabo na mnie dziala :wściekła/y::wściekła/y:

zakrecona powiem Ci, ze mnie marzy sie zmiana od 8-16. idealna dla samej siebie, domu i dzieci.Dobrze, ze tesciow mamy obok bo byloby ciezko cokolwiek ogarnac, bo Ola za mala jeszcze na to, zeby w domu siedziala bez opieki, poza tym ja bym jej dala klucze a ona na bank przyszlaby po jednym dniu bez Nich :wściekła/y: Wiek totalnego roztrzepania ! W zeszlym roku okulary zostawila zasypane w piachu na boisku szkolnym, gdyby nie dzieci nie znalazlabym ich, bo ona uparcie twierdzila ze zaniosla je do klasy. Telefon miala az miesiac, bo pare razy SAM spadl na podloge w szkole, tu sie klapka uszkodzila, tu szybka, az wreszcie nie chcial sie wlaczyc, No ale oczywiscie popsul sie SAM bo jakbys nie wiedziala, to wszystko sie psuje i niszczy samo...:cool2:

Ostatnia edycja:
Ja już poza podium ...no chyba że czwarte miejsce się zalicza na medal-może czekoladowy ????

WITAJCIE BABY !!!
Ja dzisiaj humorek mam lepszy !!!
Katar mija,oczy jakby też lepsze,gardło nie boli ....żegnaj choróbsko !!! Mam nadzieję PAPA

Będę mieć wieczorkiem trochę więcej czasu to pogawędzimy trochę...na razie idę ogarnąć mieszkanie...dwa dni nie sprzątałam więc jest mega Sajgon

MIŁEGO DZIONECZKA

Hej babeczki! Nie nadrobiłam Was niestety, cała nocka nieprzespana (córcia coś marudna była) a od rana bolesne skurcze żołądka, boli mnie też brzuch, jest mi zimno i czuje się do kitu, oby szybko minęło bo muszę mieć siły dla moich dwóch łobuziaków.

Nuuuśka
, mega kciuki za dzisiejsze USG. Co do Alka Selzter Gold to mogę Ci kupić na eBay i podać Twój adres do wysyłki, już kilku babeczkom z BB tak kupiłam :-), jakby co pisz smska albo PW.

Dorcia, strasznie się cieszę, że już lepiej u Ciebie!

krystianmartin, tak trzymać kochana :-), estrogeny będą teraz coraz wyższe :-D

Może potem uda mi się z Wami poklepać, oby mi przeszło bo od rana czuje dosłownie przerażenie jak ja dam radę z moją absorbującą dwójeczką i takim fatalnym samopoczuciem.

Pirahna kochana SIŁY na dzisiaj ....duuużo siły i żeby szybciutko wszystkie dolegliwości poszły w niepamięć !!! BUZIAKI naładowane pozytywną energią ślę !!!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry