reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Zakrecona ty sie pilnuj skoro masz takie spadki cukru... badasz sobie codziennie cukier?
Piranha
Fanka BB :)
Nuuuśka, warto dorzucić tabletki z wyciągiem z zielonej herbaty 315 mg, na in-gender dla kobiet polecają przy planowaniu synka następujące suplementy (nasza lista jest więc uszczuplona :-)): Evening Primose Oil 1000 mg, Robitissum 400 mg, Alka Selzter Gold 2100 mg, Green Tea 315 mg, Potassium 99 mg, Fertile-cm 3x1, False unicorn 900 mg, Fish Oil 1000 mg, kwas foliowy 2000 mg, Flaxseed Oil 1000 mg, L-Arginina 500 mg, Tribulus Terrestris. Myślę, że dla Ł. warto dorzucić jeszcze B-50, również Green Tea. Też coś czuję, że owulka teraz będzie znacznie szybciej , wtedy na pewno blokował ją Estrofem. Fajnie, że w tym cyklu bierzecie Q10 bo on poprawia i płodność i zwiększa szanse na implantację zarodka, normalnie przeżywam te Twoje staranka bardziej jak swoje :-)
Ja mam jakiś dziś mega męczący dzień (może dlatego, że Kaja drzemki nie miała ;-)) i przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że nie jadłam ani śniadania ani obiadu, zmęczenie kompletnie odbiera mi apetyt a głód wraca dopiero gdy M wróci i trochę odciąży przy dzieciach. Idę jeść
Ja mam jakiś dziś mega męczący dzień (może dlatego, że Kaja drzemki nie miała ;-)) i przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że nie jadłam ani śniadania ani obiadu, zmęczenie kompletnie odbiera mi apetyt a głód wraca dopiero gdy M wróci i trochę odciąży przy dzieciach. Idę jeść
zakrecona
Kiraa dobrze ze sie upomnialas bo wcześniej mialal Ci napisać co mozesz dorzucić (co ja bym dorzuciła) do zapiekanki i zapomniałam :-) wybacz
Ja nie jadłam kukurydzy a moze brokul?
olusia sprawdzam ale ja zawsze wiem kiedy to sie zbliza Robi mi sie gorąco,kreci w glowie,rece mi drza i oblewam sie potem :-( tylko 2 razy nie zdarzyłam sama zjeść glukozy lub cukierka mlecznego i zemdlalam ale to na samym początku teraz szybciej reaguje i wszyscy w domu i pracy wiedza co mi pomoze
Piranhu to nie ladnie tyle godzin nie jeść!! Smacznego kochana
Ja nie jadłam kukurydzy a moze brokul?
olusia sprawdzam ale ja zawsze wiem kiedy to sie zbliza Robi mi sie gorąco,kreci w glowie,rece mi drza i oblewam sie potem :-( tylko 2 razy nie zdarzyłam sama zjeść glukozy lub cukierka mlecznego i zemdlalam ale to na samym początku teraz szybciej reaguje i wszyscy w domu i pracy wiedza co mi pomoze
Piranhu to nie ladnie tyle godzin nie jeść!! Smacznego kochana
Ostatnia edycja:
maggie2205
Fan(ka)
Nuuuśka szkoda że tam u Was nie ma laryngologii ...
Lekarz do którego napisałam z opisem tomografii zasugerował mi endoskopię zatok
Piranhu smacznego :-)
Lekarz do którego napisałam z opisem tomografii zasugerował mi endoskopię zatok
Piranhu smacznego :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
zakrecona to dobrze ze wiesz jakie masz objawy zeby jak najszybciej zaaragowac.... :-) ja wiele razy mialam spadek cukru, przynajmniej tak mi sie wydaje, ale jak jestem w pracy, wtedy nawet bardzo czesto na stojaco bym spala... ale napije sie herbaty albo coli i to troszke postawia mnie na nogi....
Ale mi zrobilyscie smaka na zapiekanke... musze sobie jakas zrobic, nio ale nie dzis.. moze jutro... :-)
Ale mi zrobilyscie smaka na zapiekanke... musze sobie jakas zrobic, nio ale nie dzis.. moze jutro... :-)
maggie endoskopia zatok ?? o matko, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest. Enodskopia przewodu pokarmowego to tak, ale zatok ? mam rozumiec ze to w znieczuleniu ?? Bo na zywca grzebania rurka z kamerka w nosie sobie nie wyobrazam kiedy idziesz na konsultacje do swojego lekarza ? bo nie wiem czy pisalas kochana , przeoczylam moze Tez zaluje ze nie ma laryngologii, ani dentysty bo by sie bardzo przydaly. Kiedys byly ale lekarze sie wykruszyli niestety.
piranha smacznego kochana :* ja tak mam jak zaczne sprzatac i wpadne w wir, moge nie jesc sniadania, obiadu a potem nagle sobie uswiadamiam ze jestem glodna, albo Ł. mi to uswiadamia krzyczac ze jestem nienormalna
Dziekuje Ci za nowa dawke informacji, w takim razie jakby cos ( tfu tfu) to dorzuce od przyszlego cyklu B-50 i zielona herbate. Co do Alka Selzter Gold 2100 mg szukalam tego na allegro ale za chiny nie umiem znalezc :-(
piranha smacznego kochana :* ja tak mam jak zaczne sprzatac i wpadne w wir, moge nie jesc sniadania, obiadu a potem nagle sobie uswiadamiam ze jestem glodna, albo Ł. mi to uswiadamia krzyczac ze jestem nienormalna
Dziekuje Ci za nowa dawke informacji, w takim razie jakby cos ( tfu tfu) to dorzuce od przyszlego cyklu B-50 i zielona herbate. Co do Alka Selzter Gold 2100 mg szukalam tego na allegro ale za chiny nie umiem znalezc :-(
reklama
krystianmartin
Nuuuśka kiedy masz usg? dzisiaj czy jutro?
Piranha kochana dbaj o siebie i przekąsaj coś,żeby mieć duuuuzo siły i energii
Piranha kochana dbaj o siebie i przekąsaj coś,żeby mieć duuuuzo siły i energii
Podziel się: