reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuuśka, warto dorzucić tabletki z wyciągiem z zielonej herbaty 315 mg, na in-gender dla kobiet polecają przy planowaniu synka następujące suplementy (nasza lista jest więc uszczuplona :-)): Evening Primose Oil 1000 mg, Robitissum 400 mg, Alka Selzter Gold 2100 mg, Green Tea 315 mg, Potassium 99 mg, Fertile-cm 3x1, False unicorn 900 mg, Fish Oil 1000 mg, kwas foliowy 2000 mg, Flaxseed Oil 1000 mg, L-Arginina 500 mg, Tribulus Terrestris. Myślę, że dla Ł. warto dorzucić jeszcze B-50, również Green Tea. Też coś czuję, że owulka teraz będzie znacznie szybciej :tak:, wtedy na pewno blokował ją Estrofem. Fajnie, że w tym cyklu bierzecie Q10 bo on poprawia i płodność i zwiększa szanse na implantację zarodka, normalnie przeżywam te Twoje staranka bardziej jak swoje :-)

Ja mam jakiś dziś mega męczący dzień (może dlatego, że Kaja drzemki nie miała ;-)) i przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że nie jadłam ani śniadania ani obiadu, zmęczenie kompletnie odbiera mi apetyt a głód wraca dopiero gdy M wróci i trochę odciąży przy dzieciach. Idę jeść :-D

Kiraa dobrze ze sie upomnialas bo wcześniej mialal Ci napisać co mozesz dorzucić (co ja bym dorzuciła) do zapiekanki i zapomniałam :-) wybacz
Ja nie jadłam kukurydzy a moze brokul?
olusia sprawdzam ale ja zawsze wiem kiedy to sie zbliza Robi mi sie gorąco,kreci w glowie,rece mi drza i oblewam sie potem :-( tylko 2 razy nie zdarzyłam sama zjeść glukozy lub cukierka mlecznego i zemdlalam ale to na samym początku teraz szybciej reaguje i wszyscy w domu i pracy wiedza co mi pomoze
Piranhu to nie ladnie tyle godzin nie jeść!! Smacznego kochana

Ostatnia edycja:
zakrecona to dobrze ze wiesz jakie masz objawy zeby jak najszybciej zaaragowac.... :-) ja wiele razy mialam spadek cukru, przynajmniej tak mi sie wydaje, ale jak jestem w pracy, wtedy nawet bardzo czesto na stojaco bym spala... ale napije sie herbaty albo coli i to troszke postawia mnie na nogi....

Ale mi zrobilyscie smaka na zapiekanke... musze sobie jakas zrobic, nio ale nie dzis.. moze jutro... :-)

maggie endoskopia zatok ?? :szok: o matko, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest. Enodskopia przewodu pokarmowego to tak, ale zatok ? mam rozumiec ze to w znieczuleniu ?? Bo na zywca grzebania rurka z kamerka w nosie sobie nie wyobrazam :no: kiedy idziesz na konsultacje do swojego lekarza ? bo nie wiem czy pisalas kochana , przeoczylam moze :zawstydzona/y: Tez zaluje ze nie ma laryngologii, ani dentysty bo by sie bardzo przydaly. Kiedys byly ale lekarze sie wykruszyli niestety.

piranha smacznego kochana :* ja tak mam jak zaczne sprzatac i wpadne w wir, moge nie jesc sniadania, obiadu a potem nagle sobie uswiadamiam ze jestem glodna, albo Ł. mi to uswiadamia krzyczac ze jestem nienormalna :wściekła/y:
Dziekuje Ci za nowa dawke informacji, w takim razie jakby cos ( tfu tfu) to dorzuce od przyszlego cyklu B-50 i zielona herbate. Co do Alka Selzter Gold 2100 mg szukalam tego na allegro ale za chiny nie umiem znalezc :-(

reklama
Do góry