Bry ! Oczywiscie jak co dzien ostatnio - pierwsza !
piranha Kochana jak rozkazesz tak uczynie,nie ma nic przyjemniejszego jak wspolne zachodzenie w ciaze
tylko ze ten moj wykres cos sie knoci ! Jak ostatnio na poczatlu ladnie szla w dol tak teraz temp. pnie sie w gore. Moze jej sie dnie cyklu pomylily ??
Choc mnie sie wydaje, ze moze to byc zasluga tego ze pierwszy cykl od pol roku jestem bez zadnych wspomagaczy - wczesniej byl 3 miesiace Castagnus, teraz 3 miesiace Ziolka, teraz oczyszczenie
krystian mam nadzieje, ze zalanie @ pomoglo i nie bede musiala jechac do Ciebie z moim dzwonem ...a duuuzy jest wiec sie boj !!
Najstarsza najstarsza no no, kobieta wyglada na tyle na ile sie czuje, mnie szef ostatnio powiedzial,ze nie powinnam sie malowac bo to mnie postarza. Pytam sie go - o ile ? A on do mnie ze w makijazu wygladam na 30 lat, wiec powiedzalam mu ze niewiele sie pomylil bo mam 27
Dorcia dzien dobry
zmywara wstawiona, i chodzi :-) Wczoraj kociarnia usilnie chciala wejsc do srodka. Moze by tak ...?
zakrecona trzymam w takim razie kciuki za wizytke
maggie prosze Was !! 35 lat i sie zastanawiasz czy stara nie jestes !! No ja niestety chyba tym swoim dzwonem wyrusze w podroz po Polsce, baa, po swiecie po czesc z Nas to swiatowa jest
stara to bedziesz jak Ci drugie tyle strzeli, a poki co cieszmy sie mlodoscia a nie marudzmy !!
Mnie pare rzeczy juz obwislo niestety, tu i owdzie boczki sie zadomowily, wskoczylam w rozmiar +1, ale kurcze obysmy tylko takie zmartwienia mialy to by bylo cudnie
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014