Jestem jestem !!
Zwlec sie z loza nie moglam
a tu taka frekencja od rana jak to mi
Dorcia napisala !!
Zaraz poszperam w tym wykresie nie wiem co sie poknocilo, ale to nie ja ! Zaczne od konca, temperatura taka jak przedwczoraj 36,61 co dziwne bo jesli dzis 13 dzien po, to i pod tym wzgledem ten cykl jest INNY bo to za wysoka jak na ten dc. No i nie spada a powinna
bo...jak sie domyslacie na tescie jedna tlusta krecha.
No wiec zagrzewam sie psychicznie na kolejny cykl, choc nie powiem jestem troche podlamana ale to chyba norma przed @ eh. Bedzie lepiej !
zakrecona, maggie, kiraa, elmuś dziekuje za kcukaski
maggie jak tak dalej pojdzie to na prawde dolacze do Ciebie kiedy Ty sie bedziesz starac...pieronska malpa
krystianmartin i sie nie udalo to Wasze czarowanie
Ale moze w kolejnym cyklu bedzie lepiej, w koncu kiedys musi nie ?
Dorcia tere fere ze kopa ? to kop :-)
piranha jak sie patrze na ten moj wykres to Ci powiem ze nic z niego nie rozumiem. 13 dzien po i brak spadku ? moze owulacja jednak zaskoczyla Nas w innym dniu, choc myslac logicznie to nie bardzo bo na usg plynu nie bylo juz wiec tak w sumie szczerze to nie rozumiem
tu test kicha a spadku brak. Nie chodzi o to ze robie sobie jeszcze nadzieje, nie nie ale po prostu w 13 dniu po to i nie raz juz @ sie pojawiala a tu nawet jeszcze temp. nie poleciala.
myfanwy mam nadzieje, ze u Ciebei beda lepsze wiesci
edit. ze strona enpr.pl cos sie porobilo bo dziewczyny na innych watkach tez nie maja wykresow, wchodze na stronke, ale dalej juz mnie nie wpuszcza wyswietla sie blad i tyle, wiec moze i wszystkie zezarlo ale mam nadzieje ze naprawia to dziadostwo
LISTOPAD 2013
Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17/18.11 ( 10 cykl starań )
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)