reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Daria 9 -cy się starałaś? jakoś wcześniej czytając twoje posty nie wiem dlaczego odniosłam wrażenie ze Ty bez problemu większego zaszłaś?

Krystianmartin idzie tempka w górę wiec może może jest dobrze a to plamienie to co to implantacja? &&&&&&&&&&&& trzymam kciuki żeby tak

no i taki masaż? wow super
a powiedz mi biegasz dalej czy rowerek tak intensywnie ćwiczyłaś prawda?

Nuśka trzymam kciuki żeby się udało
zielona szkoła 1000 zł to gdzie te dzieci jadą? to pomyśl co by było jak będzie x2:baffled:

masaka Tu w Hiszpani też mają coś takiego na zakończenie szkoły podstawowej i lecą w góry Pirenejskie na lądzie, fajnie fajnie ale taka zabawa 500euro a ja x2 :tak: no super i zero zniżek dla nas :crazy: rewelacja

reklama
araki ja Cie przepraszam, ale nie ma na co patrzec :rofl2::wściekła/y: Dzis pooooleciala wiec pewnie znowu jedna wielka dooopa. Jutro wstaje wczesnie bo dzis Ł.smigal z Ola wiec tempka bedzie juz o 7 ! :laugh2:
Bo Ty sie stresowac nie mozesz :-)

Matik ja zaczelam starania jak byla jagienka , beatka , czarodziejka dido itp(czarodziejka nie planowala ale dopingowała ) ;p im wszystkim sie udalo a ja ciagle walczylam;p pozniej przyszla pirahna i wniosla nowe rzeczy ale ja nie zdarzylam z nich skorzystac tylko z tych starych czyli odstep wapn i magnez witamina c zurawina i omega 3 :) no i w grudniu zaszlam bo juz odpuscilam wtedy tak bardziej to planowane bo nie chcialam duzej roznicy miedzy nadia a colinem

araki a 3 lata to powinno byc dobrze to juz bardzo rozumne dziecko i chetne do pomocy :)

Araki dzięki za pamięć
Ja jak tylko zobaczyłam za każdym razem 2 kreseczki mówiłam dzieciom że będzie i później że jednak nie , ale jak 1 ciąża trwałą 3 m-ce to trochę zdążyliśmy się na cieszyć , miałam takie słuchawki do słuchania tętna dzidzi w brzuchu i moi chłopcy tak słuchali , wiadomo że to jeszcze nie było słychać ale oni mieli radość ogromną myślę że to pozwala się wstępnie przybliżyć
a zazdrość będzie na początku bo kogo nie znam to jak ma 2 dzidzię to jest to najpierw szok mały ale trzeba przytulać nie krzyczeć ,dać prezent jak będą usg , narodziny itp. po prostu pokazać ż się troszczy o to dziecko:tak::-)

Nuuśka, mój szczęśliwy wykres wyglądał bardzo podobnie, prawie ten sam kształt górki, w 9 dpo IDENTYCZNY spadek a w 10 dpo mega skok aż o 0,25 w górę :-), podobno częściej są ciąże z wykresów, w których przed implantacją jest wyrzut estrogenu ...a on jak wiemy obniża PTC, na razie super to wygląda! A spadki nad linią pomocniczą to żadne spadki :-) U Krzysia to niestety nie jest odreagowywanie po przedszkolu bo odkąd Kaja się pojawiła to tak było, raz lepiej a raz gorzej ale ogólnie zawsze źle. Słyszałam już teksty, że Krzyś chce by kaję zabrała śmieciarka na wysypisko albo karetka do szpitala :-(

mamakaja, dzięki kochana! :-*

araki, ja okres pojawienia się Kai w domu i zachowanie Krzysia wspominam mega źle i nie będę się tu rozpisywać bo mój synek jest dość specyficzny a pewnie i jego zachowanie jest raczej rzadkością. Ciężko mi było go przygotować bo on jeszcze nie mówił i nie wiedziałam ile rozumie z tego wszystkiego (choć próbowałam). Gdy pierwszy raz zobaczył Kaję (leżała wtedy w foteliku samochodowym) to zaczął krzyczeć i płakać, reagował tak gdy tylko ją brałam albo gdy zaczynała płakać. To były mega trudne, pełne krzyków i histerii miesiące w moim życiu, jestem pewna, że Twój synek zakocha się w siostrze a ty będziesz wspominać to ze łzami wzruszenia w oczach, zobaczysz.

Matik, taki smutek bije z Twoich postów :-(, tak bardzo chcę by Twoje marzenie nareszcie się spełniło i NAPRAWDĘ wierzę, że tak niebawem będzie.

:-) hej!
Wpadam na szybkiego.

Daria, mamakaja :tak: to już początek 6 tyg. A za 2 dni usg na którym wszystko się okaże. Niestety przy pustym jaju beta też rośnie,a zarodek się nie pojawia. :happy: ale jestem dobrej myśli. :-( martwi mnie tylko to,że mimo stosowania dupka mam małe plamienia,z rana lub wieczorem,ale przez cały dzień na szczęście nic.

araki myśmy jeszcze nie powiedzieli Małej o dzidziusiu w brzuszku,czekam na serduszko. U nas myślę nie będzie problemu,bo córa bardzo chce mieć siostrzyczke,i pewnie będzie mi we wszystkim chętnie pomagać. :dry: natomiast na braciszka prawie się rozpłakała,bo chłopczyka nie chce. :happy: któreś z nas na pewno będzie zadowolone z płci:laugh2:. :eek: może synek oswoi się z tą myślą do czasu narodzin? Choć wiem że wiele starszego rodzeństwa czuje się odsunięte na boczny tor. :-( nie wiem co poradzić.

Nuśka :rofl2: ooooooo jaaaaaa....jaki piękny spadek implantacyjny!!! :-p też taki miałam,szykuj się mamuśka na II krechy:-)!!! Obiecasz że jak jutro tempka sięgnie 36,90 to zrobisz teściora?!!! :-) no obiecaj.....!

:wściekła/y: moja córa całkowicie się rozłożyła...chyba pierwszy raz w życiu na antybiotyku się skończy,:sad: a ma uczulenie na peniciline i strasznie się boje. o 13 lekarz,zobaczymy co wyjdzie.

reklama
Dzięki Pirania widzisz nawet płaczę jak czytam takie posty jak twój :zawstydzona/y:

w tym cyklu nie będę mierzyć tempki , przynajmniej teraz tak mi się wydaje

testów też nie

chcę się trochę poruszać rower , biegać , spacer

i tyle zobaczymy bo już nic więcej nie zrobię , nie mam siły

jaką lubicie kawę ? możecie mi napisać?:-)

Do góry