reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana no jak to co ???!!!! FASOLCIA W TOBIE ZAMIESZKALA KOCHANA !!! :-):-):-) dwie krechy jak nic, ciaza jak nic, strasznie sie ciesze !!!! :-):-) Nie ma watpliwosci - @ pozegnalas na najblizsze 9 miesiecy :D

reklama
Ja nadal nie mogę w to uwierzyć . siedzę i się cała trzęsę ze stresu.
co ja powinnam teraz zrobić? kiedy wybrać się do lekarza ? czy brać już jakieś witaminy bo nic nie biorę. niedowierzam. ...
ale smutno mi bo nie ma mnie w statystykach Waszych:( nie łape się na żadną tabelkę.

Mar-chew najpierw Tobie bardzo gratuluje :))
Ana czekałam na wieści od Ciebie ! Z samego rana sprawdzałam czy już sikłaś ;) I powiem Ci - wielkie gratulacje uwierz wreszcie ze sie udało ;) Jest cień drugiej kreseczki, On się nie bierze z nikąd :-) Ale się cieszę, naprawdę, tak bardzo pragnełas maluszka i jest, udało się :-D

A mnie doły łapią, płakać mi się chce- bo przecież chciałam w tym miesiącu żeby się udało, żeby wreszcie się udało, a tu torbiel... jestem zła o to że lekarz do tego doprowadził i na prawde płakać mi się chce, bo jednak się nie udało - cykl jakiś krótki 26dni:/ już od 3 dni @ szaleje-też jakas dziwna, bardziej przypomina krwotok taki sredni niż okres, nigdy w takiej postaci płynnej @ nie miałam ( sorki za opis ;) ) wiec dociera do mnie że dopiero w lato zacznę znów starania. A jeszcze moje dziecko ciagle pyta-czy moze na zawsze zabrac Kubusia do domu ( dzidzius mojej kuzynki ) ,bo On chce zeby On był jego, bo nie chce byc sam jak dorośnie... Boże za co to wszystko mnie spotyka, rok starań i nic..

Dziewczyny dziękuje że jesteście ze mną. naprawdę. jesteście pierwszymi osobami które znają moją nowinę. nawet M jest w pracy i myśli że nic z tego. ale nie powiem nikomu innemu. nie będę zapeszać.
Nuśśka- jakiego ja mam stresa, jakbym nigdy w ciąży nie była. tak bardzo się teraz boje czy wszystko jest ok. Ty też kochana doczekasz się II kreseczek w tym miesiącu &&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia, Wiedzma- teraz Wy &&&&&&&&&&&&&

ann na bank to ciaza moj zaden test nie byl tak widoczny:-D to moj test z colinem P1075363.jpg ledwo cos widac;p a chlopak juz ma 13 miesiecy;p

Załączniki

• P1075363.jpg
    P1075363.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Anna jestes w ciąży. Kochana to dopiero poczatek więc lekka kreska, ale zobaczysz za kilka dni będzie mocna. GRATULUJĘ z całego serca.
maggie rozbrajasz mnie hehe, na oślep wierzysz w moją corcię. To zdjęcie tyłeczka, ale bez nóg, tam gdzie strzałka i trzy wzgórki to łechtaczka i wargi(ja tak przynajmniej tak rozumiem - słynne trzy białe linie) 22 paxdziernika ma USg u mojego gna więc mam nadzieje ze wtedy juz będzie lepiej widoczne)

dorcia teraz twoja kolej.Trzymam kciuki kochana.

Polisa super jesteś. Ja właśnie dlatego z nikim nie rozmawiąłam o tym, dopiero teraz kolezanka spytała się mnie czy planowałam a ja mowie ze tak. wcześniej nic nie mówiłam bo wiedzialam że jak mi się nie uda to będą sie smiac.Nie martw się , zobaczysz będzie corcia, wiem ze martwisz się odstępem ale pamiętaj że speniłas tak dużo innych punktów że będzie córa. Trzymam kciuki.

Ana ja spokojnie poczekalabym dwa dni, i poszlabym w piatek na betke :-) Zebys juz miala na pierwsza wizyte u lekarza.Do Niego chyba mozesz sie juz umowic, ale najlepiej tak zeby to byl 6-7 tydzien zeby juz bylo widac serduszko :*
I nie miej stresa, wszystko bedzie dobrze !! Najwazniejsze ze sie udalo, ze pod serduszkiem nosisz swojego/Waszego Aniolka. Teraz tylko sie nie denerwuj, nie stresuj, duuuzo usmiechu i szczescia :happy: Suplementy odstawia sie juz chyba po potwierdzonej ciazy prawda ? Sama nie wiem, tu niech sie dziewczyny wypowiedza.
Ale od rana kurcze siedzialam tu i wypatrywalam wiesci od Ciebie !! Strasznie sie ciesze :*

Airfix a czemu odsuwacie staranka do lata przyszlego roku ? Strasznie mi przykro. U mnie od wczoraj chlupie, ze tak sie wyraze. I niestety @ staja sie bardziej obfitsze niz wczesniej,ale wiem ze na to ma wplyw miesniak :/ Boje sie ze on moze utrudniac mimo wszystko zajscie w ciaze eh...
a torbiel, z czego ta torbiel ? To ta z niepeknietego pecherzyka giganta ? Masz jakies usg w najblizszym czasie zeby mozna bylo sprawdzic czy ladnie sie wchlonela ?

Ostatnia edycja:
ANA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
WIEDZIAŁAM !!!
WIEDZIAŁAM !!!
WIEDZIAŁAM !!!
Kurcze jak ZAJEBIŚĆIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GARTULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Który masz dzień cyklu kochana ????

Jejuśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W tej euforii zapomniałam napisać że doczytam resztę jak już oddeleguję Młodego do rodziców !!!
Nuuśka jakie wywody miłosne...żeby z tego czasem dzieci nie było....albo niech wreszcie będą ...a co !!! Najwyżej powiemy że niepokalane poczęcie albo że wiatropylne jesteśmy ....nie ????​

Ostatnia edycja:
reklama
Ana nawet cień cienia drugiej kreski oznacza ciążę, gratulacje! :)
Nuuuśka u nas babcia też jest niereformowalna, jeśli chodzi o kupowanie różnych kolorowych bzdur ;)
Polisia Ludzie tak niestety maja, irytujace... Jak powiedzialam znajomej, ze planuje corke, to rzucila, ze hahaha i ze pewnie na opak urodze bliznieta plci meskiej...

Ostatnia edycja:
Do góry