reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo witaj kochana ...Biedna Niunia...nam nigdy niestety te domowe środki nie pomagały :( zawsze kończyło się na Actitrinie albo Antybiotyku ...niestety !!! ZDRÓWECZKA dla Was obydwu !!!

Airfix to zostań z nami...udzielaj się ,trzymaj za nas kciuki...my się na pewno odwdzięczymy !!!

Matik trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!

Piranha...przepraszam,zapomniałam że trzeba mieć choć trzy "punkciki" !!!

Ana zdróweczka kochana !!! I uwierz wreszcie że i Tobie się uda !!! Na pewno już niedługo !!!

Nuuśka to czekamy na wieści wieczorne !!! &&& !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)
Nieśmiało chyba zaczynamy starania o córeczkę :) Muszę Was dokładnie przeczytać i wprowadzać w życie. Mam 13sto miesięcznego synka, niedoczynność tarczycy i policystyczne jajniki. Ciekawe jak będzie :)
Pozdrawiam!

ja obchodze imieniny i urodziny i zawsze zanim imie wybiore patrze kiedy ma imieniny itp ;p colinowi wyprawiam 29 wrzesnia bo najblizej bylo jego urodzin teraz troche zaluje ale juz nie zminiam :) a imieniny tego Logana bardzo mi by pasowaly w listopadzie :) elmo a ty imie wybrane? ja mam jeszcze zdjecie siusiaka ale z colinem z boku chcialam pokazac ale nie znalalzlam;/

boze dzis nadia tak zwymiotowala w przedszkolu bo sie tej jednej pani boi ze szok ;/ i taka polka co tam pracuje wkoncu w ziela to wszystko i naglosnila ze nadie bija itp ;/ ja plaklam z nia maz pozniej tez tak nam przykro bylo;/ i ta polka mowi ze popoludniu moge nadie przyproadzac do niej do grupy ona sie nia zajmie a nie jak tamte jędze krzycza na nia ;/ mowi do mnie to co ze nie umie jezyka po to tu jest zeby sie uczyc a nie stresoac dziecko jedna normalna babka

Dorcia ja trzymam kciuki za każda z WAS :) Żeby każdej spełniły się marzenia co do dzidziusia, jak i płci:) Ciekawe czy dziewczyny ktore sie wczesniej , duzo wczesniej udzielały , czy udało im się zaplanować płeć :) Bo jak na razie w tabelce 100% sprawdzalnosci :)

_Ewcik_ to skoro Ty tez masz niedoczynnosc tarczycy jak ja ( ja mam jeszcze hashi )i On nie podał Pregnylu to juz całkiem zgłupiałam, jeszcze sobie tłumaczyłam ze moze o ta tarczyce nie podał, a tu klops. Facet koło 50-tki , lekarz na oddziałe ginekologicznym, przyjmuje porody, opiekuje sie ciazami zagrozonymi bo chodzi do niego duzo dziewczyn, ufaja mu, a tu taka lipa teraz z tym pecherzykiem. A jeszcze dobija mnie fakt ze po CLO rosnie mi tylko jeden pecherzyk. Po dawce 1x1 -1 pecherzyk, po dawce 2x1 - 1 pecherzyk gigant. Byłyby dwa chociaz to byłoby wiecej pewne ze sie uda

Gorgusia będzie dobrze :) Musi być dobrze :) Też mam problemy z tarczyca i też walcze o bobaska, teraz odpuszczam do lata :) bo musze sie pozbierac troche

Elmo Moja znajoma w ciazy na poczatku i pod koniec zażywałą syrop *spam* dla kobiet w ciazy i Prenatal GripCare - to tez dla kobiet w ciazy tylko kapsułki. Zdrówka Ci życzę :)

Ostatnia edycja:
Daria straszna ta historia z przedszkolem i ta wychowawczynia! Ja bym tak tego nie zostawila. Napisz list do dyrekcji albo - nie wiem jak to w niemczech wyglada ale tutaj w UK mozesz do council napisac skarge na przedszkole. Skoro Nadia zwymiotowala to tylko oznacza, ze jest w bardzo duzym stresie przez ta glupia babe!!

Apipregna - Apipol ten syrop :)

maz tgo nie zostawi tak powidzial ze jak sie nie zmienia to ja przeniesiemy i pojedziemy do miasta tam wlasnie sie sklada skargi na te opiekunki , ide z nia a ona do mnie tak podrodze a nie bedzie tej glupiej pani ona na mnie krzyczy :baffled: ona sie tlumaczy bo jej nie rozumia a ja mowie co to pierwsze dziecko co nie umie dobrze jezyka mowie kto jak kto ale niemcy zbytnio madrzy nie sa bo 5 raz sie mnie pytala jak sie nazywam i nie umiala powiedziec a od 4 latki wymagaja idealnego niemieckiego ;/ zobaczymy jak bedzie z ta polka bo ona taka jako jedyna tam co sie przejela nadia ;/ w ogole jak zwymiotowała to ja musialam sprzatac bo one sie nie ruszyly;/ i wszystkie dzieci dzis mialy rozmowe dlaczego bja nadie i ze ja tak zle traktuja ;/

ooooo Gorgusia witaj kochana! no proszę przybywają sierpniowko-wrzesniowki :) czytaj odkąd była Pirania, zaraz sobie przypomnę od której strony :D trzymam kciuki, tu jest super!

Daria gratki synka i podziwiam, że już myslisz o kolejnym i w ogóle :) rewelacyjny też sprzęt usg, rany!

aaa Elmo wiesz ja chodzę prywatnie, ale usg jest oddzielnie i mam przyjść dopiero na połówkowe stąd tak podpytywałam, może pójdę gdzieś indziej w tym 13,5 tc jak sugeruje Pirania, zaraz będę próbować się umówić :)

Ewelin własnie daj znać jak się czujesz?

ja jestem szczęśliwa, że zdrowe i już teraz zaczynam analizować płeć :p tak, jak przewidziały dziewczyny. Cieszę się też, że w końcu będę mogła chwalić się swoim stanem, bo w sumie to tylko rodzina wie i tak jakoś mi dobrze z tego powodu :)

reklama
Do góry