reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo witaj kochana ...Biedna Niunia...nam nigdy niestety te domowe środki nie pomagały :( zawsze kończyło się na Actitrinie albo Antybiotyku ...niestety !!! ZDRÓWECZKA dla Was obydwu !!!

Airfix to zostań z nami...udzielaj się ,trzymaj za nas kciuki...my się na pewno odwdzięczymy !!!

Matik trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!

Piranha...przepraszam,zapomniałam że trzeba mieć choć trzy "punkciki" !!!

Ana zdróweczka kochana !!! I uwierz wreszcie że i Tobie się uda !!! Na pewno już niedługo !!!

Nuuśka to czekamy na wieści wieczorne !!! &&& !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)
Nieśmiało chyba zaczynamy starania o córeczkę :) Muszę Was dokładnie przeczytać i wprowadzać w życie. Mam 13sto miesięcznego synka, niedoczynność tarczycy i policystyczne jajniki. Ciekawe jak będzie :)
Pozdrawiam!

ja obchodze imieniny i urodziny i zawsze zanim imie wybiore patrze kiedy ma imieniny itp ;p colinowi wyprawiam 29 wrzesnia bo najblizej bylo jego urodzin teraz troche zaluje ale juz nie zminiam :) a imieniny tego Logana bardzo mi by pasowaly w listopadzie :) elmo a ty imie wybrane? ja mam jeszcze zdjecie siusiaka ale z colinem z boku chcialam pokazac ale nie znalalzlam;/

boze dzis nadia tak zwymiotowala w przedszkolu bo sie tej jednej pani boi ze szok ;/ i taka polka co tam pracuje wkoncu w ziela to wszystko i naglosnila ze nadie bija itp ;/ ja plaklam z nia maz pozniej tez tak nam przykro bylo;/ i ta polka mowi ze popoludniu moge nadie przyproadzac do niej do grupy ona sie nia zajmie a nie jak tamte jędze krzycza na nia ;/ mowi do mnie to co ze nie umie jezyka po to tu jest zeby sie uczyc a nie stresoac dziecko jedna normalna babka

Dorcia ja trzymam kciuki za każda z WAS :) Żeby każdej spełniły się marzenia co do dzidziusia, jak i płci:) Ciekawe czy dziewczyny ktore sie wczesniej , duzo wczesniej udzielały , czy udało im się zaplanować płeć :) Bo jak na razie w tabelce 100% sprawdzalnosci :)

_Ewcik_ to skoro Ty tez masz niedoczynnosc tarczycy jak ja ( ja mam jeszcze hashi )i On nie podał Pregnylu to juz całkiem zgłupiałam, jeszcze sobie tłumaczyłam ze moze o ta tarczyce nie podał, a tu klops. Facet koło 50-tki , lekarz na oddziałe ginekologicznym, przyjmuje porody, opiekuje sie ciazami zagrozonymi bo chodzi do niego duzo dziewczyn, ufaja mu, a tu taka lipa teraz z tym pecherzykiem. A jeszcze dobija mnie fakt ze po CLO rosnie mi tylko jeden pecherzyk. Po dawce 1x1 -1 pecherzyk, po dawce 2x1 - 1 pecherzyk gigant. Byłyby dwa chociaz to byłoby wiecej pewne ze sie uda

Gorgusia będzie dobrze :) Musi być dobrze :) Też mam problemy z tarczyca i też walcze o bobaska, teraz odpuszczam do lata :) bo musze sie pozbierac troche

Elmo Moja znajoma w ciazy na poczatku i pod koniec zażywałą syrop *spam* dla kobiet w ciazy i Prenatal GripCare - to tez dla kobiet w ciazy tylko kapsułki. Zdrówka Ci życzę :)

Ostatnia edycja:
Daria straszna ta historia z przedszkolem i ta wychowawczynia! Ja bym tak tego nie zostawila. Napisz list do dyrekcji albo - nie wiem jak to w niemczech wyglada ale tutaj w UK mozesz do council napisac skarge na przedszkole. Skoro Nadia zwymiotowala to tylko oznacza, ze jest w bardzo duzym stresie przez ta glupia babe!!

Apipregna - Apipol ten syrop :)

maz tgo nie zostawi tak powidzial ze jak sie nie zmienia to ja przeniesiemy i pojedziemy do miasta tam wlasnie sie sklada skargi na te opiekunki , ide z nia a ona do mnie tak podrodze a nie bedzie tej glupiej pani ona na mnie krzyczy :baffled: ona sie tlumaczy bo jej nie rozumia a ja mowie co to pierwsze dziecko co nie umie dobrze jezyka mowie kto jak kto ale niemcy zbytnio madrzy nie sa bo 5 raz sie mnie pytala jak sie nazywam i nie umiala powiedziec a od 4 latki wymagaja idealnego niemieckiego ;/ zobaczymy jak bedzie z ta polka bo ona taka jako jedyna tam co sie przejela nadia ;/ w ogole jak zwymiotowała to ja musialam sprzatac bo one sie nie ruszyly;/ i wszystkie dzieci dzis mialy rozmowe dlaczego bja nadie i ze ja tak zle traktuja ;/

ooooo Gorgusia witaj kochana! no proszę przybywają sierpniowko-wrzesniowki :) czytaj odkąd była Pirania, zaraz sobie przypomnę od której strony :D trzymam kciuki, tu jest super!

Daria gratki synka i podziwiam, że już myslisz o kolejnym i w ogóle :) rewelacyjny też sprzęt usg, rany!

aaa Elmo wiesz ja chodzę prywatnie, ale usg jest oddzielnie i mam przyjść dopiero na połówkowe stąd tak podpytywałam, może pójdę gdzieś indziej w tym 13,5 tc jak sugeruje Pirania, zaraz będę próbować się umówić :)

Ewelin własnie daj znać jak się czujesz?

ja jestem szczęśliwa, że zdrowe i już teraz zaczynam analizować płeć :p tak, jak przewidziały dziewczyny. Cieszę się też, że w końcu będę mogła chwalić się swoim stanem, bo w sumie to tylko rodzina wie i tak jakoś mi dobrze z tego powodu :)

reklama
Do góry