reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix- dziekuje. właśnie przedchwilą zrobiłam test owu. i ta kreska jest jeszcze ciemniejsza niż testowa. :) ale dziś bez przytulanek:) a żel będzie za jakieś dwie godziny bo nie mogę go u mnie dostać:(
nie wiem czy to już za późno nie bedzie

reklama
Airfix, mamakaj tak mi przykro. Chce napisac abyście nie płakałay ale czasami wyrzucenie z siebie żalu troszkę pomaga. tak bym chciała aby Wam wszystkim udało sie szybko zobaczyć te II kreseczki.

elle jednak odkładacie starania do wiosny 2014? Ale odwiedzaj nas chociaż, wiem że zawsze trzymałaś kciuki za moją córcię, teraz ja bym chciała za twoja. Ale nic poczekam.Trzymaj się

Airfix tak jak radzi maran skończ całkowicie ta znajomość bo ona cię wykończy. Co za baba az się wierzyć nie chce.

mamawczesniaka ciesze sie że usłyszałaś bijące serduszko. A plamienia sa niegroźne.To sa niezapomniane chwile.NIech dzidzia zdrowo rośnie a ty odpoczywaj.

daria normalnie straszne to co piszesz. to jak to jest z ta opieka w Niemczech, dopiero konające dziecko zasługuje na zainteresowanie a tak to tylko czekać.

luka co tam u Ciebie bo też cały czas o tobie myślę. odezwij się, choc jedno słówko napisz czy wszystko OK.

elmo gdzie jesteś?Jak się czujesz?co U Ciebie?

Ana87 moze byc i za dwie godzinki :) . Juz po starankach to teraz pilnuj niskiego PH tak jeszcze z 2 dni, jak dasz dzis Rephresh to spokojnie trzymac bedzie 3 dni :) U mnie dzis 4 dzien po zaaplikowaniu drugiej dawki i nawet nie powtarzam jej bo Ph SLICZNE :))))

U mnie dzis dwie ciemniejsze kreseczki na ovu, ale testowa nie jest ciemniejsza od kontrolnej-wiec to jeszcze nie to, takie mi wychodza 2 dni przed pozytywnym testem , wiec moglabym dzialac dzis i jutro, ale boje sie porazki ....

Elle przykro mi z powodu @:-( Myślałam że uda Ci się w tym cyklu:-(
Mówisz, że staracie się teraz na wiosnę 2014? Jeśli unormuję do tego czasu swoje tsh to też tak planuję, będziemy się może razem starać:-)
Airfix tyle problemów ze zdrowiem, nie wiedziałam że tak to u Ciebie wygląda:-( Ale zobaczysz los się odwróci i będziesz jeszcze mamusią córuni;-)
Mamawcześniaka gratuluję bijącego serduszka:tak:
No ja może dziś będę miała wyniki prolaktyny. Powiem Wam, dobrze że tu trafiłam, na to forum. Jeśli nie byłoby mnie tu to przed planowaniem dzidziusia zrobiłabym tylko morfologię i to wszystko.Pamiętam, jak Piranha radziła zrobienie tsh. Poszłam po skierowanie na tsh i wyszło najpierw 3,9 ( w trakcie cyklu, nie wiedziałam wtedy jeszcze że to ma być początek cyklu), a teraz 6,39 ( 5dc). Gdyby nie Wy nawet nie wiedziałabym, że mam problem z tarczycą.Dziękuję.

Airfix- niegdzie nie mogę dostać tego rephresh:(:(:(:(
wszystkie apteki obdzwoniłam:(
co mogę zamiast tego rephresh???????????????????????????????
Airfix-u mnie wczoraj testowa była taka jak kontrolna i myślałam ze to już. a dziś rano zrobiłam i testowa jest bardzooo ciemna.

Ostatnia edycja:
Hej
Cóż moge napisać? Znowu rozkręca się @, znowu się nie udało, jak zawsze, to już po prostu standard.
Lukaa co u Ciebie kochana?
Elle ściskam Cię mocno, jak ja Ciebie dobrze rozumiem
mamakubulki dzieki ale znowu sie nie udało
Elmo ?

ewelin oni tutaj sa tacy ze leki to w ostatecznosci np lekarz jest dobry wiedzial od razu co i jak ale leki zeby zapisac to naprawde;/ powiedzial ze diete na rozowolnienie poco go faszerowac lekami jak moze minac jak nie minie to w ostatecznosci da no i jak dlej te nogi bedzie kurczyl to na kolejne usg ale ja mialam z polski lek asecurin junior w aptece nam to dali jak colin mial kupki przy zebach i do tego mu zrobilam herbate z rumianku nie to samo dziecko :) przeciez on tak plakal ze to bylo nie do opisania:-( jak poszlam z katarem colina to wiesz co mi kazal zrobic sol ugotowac czy jakos tak i zakraplac nos;/ poszlam do apteki i kupilam sol morska mniejszy klopot:-p to jest tak jak ja nic na plamienia nie dostaje sa tacy jacys dziwni

krystian no nie wierzę, a tak czekałam na piątek. kiedy teraz staranka?
Elmo ja też Cię wypatruję ? gdzie jesteś? odezwij się kochana

reklama
Do góry