Antosia79
Fanka BB :)
Polisia jeszcze raz gratuluję!!!
Lukaa trzymam za Ciebie mocno && żebyś się nie bała. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze!!
Elmo Twoje usg wielkimi krokami się zbliżaJa akurat będę na urlopie, ale podglądać będę was jak tylko czas mi na to pozwoli;-)
Klaudia tulę mocno. Następny cykl będzie szczęśliwy!
Piranha u mnie to chyba już jest po owulce bo tempka rośnie A czy temperatura zawsze odzwierciedla przebytą owulację? Mam nadzieję że nic złego się u mnie nie dzieje, bo boli mnie podbrzusze i lędźwie:-(
Mama kubulki fajnie że zaglądasz. Całuski dla synusiów :*
Ewelin Twój syn niech głupot nie gada bo braciszka już ma. Trzymam za wizytę i potwierdzenie że w brzuszku mieszka piękna księżniczka!
Krystianmartin życzę zdrówka! Dbaj o siebie, a z Danii przywieź fasolkę!
Dorcia z tego żywiołu musi wyjść ciąża!!!
Elle fajnie że jeszcze działaliściez tego też wyjdą dwie kreseczki
Lukaa trzymam za Ciebie mocno && żebyś się nie bała. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze!!
Elmo Twoje usg wielkimi krokami się zbliżaJa akurat będę na urlopie, ale podglądać będę was jak tylko czas mi na to pozwoli;-)
Klaudia tulę mocno. Następny cykl będzie szczęśliwy!
Piranha u mnie to chyba już jest po owulce bo tempka rośnie A czy temperatura zawsze odzwierciedla przebytą owulację? Mam nadzieję że nic złego się u mnie nie dzieje, bo boli mnie podbrzusze i lędźwie:-(
Mama kubulki fajnie że zaglądasz. Całuski dla synusiów :*
Ewelin Twój syn niech głupot nie gada bo braciszka już ma. Trzymam za wizytę i potwierdzenie że w brzuszku mieszka piękna księżniczka!
Krystianmartin życzę zdrówka! Dbaj o siebie, a z Danii przywieź fasolkę!
Dorcia z tego żywiołu musi wyjść ciąża!!!
Elle fajnie że jeszcze działaliściez tego też wyjdą dwie kreseczki