reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Milena gratuluję!!! Fajnie że jesteś już za a 90% to bardzo dużo! Ja wierzę że nosisz dziewuszkę pod serduszkiem:tak: A możesz napisać w którym dniu miałaś owulację(dokładna data)?

reklama
Ewelin czytałam już kiedyś ten artykuł jest na prawdę świetny i wszystko się zgadza:)

Antosia nie jestem pewna kiedy dokładnie doszło do poczęcia ale myslę ze 2 dni przed owulacją.

Dzięki Maran, że napisałaś o tych kalendarzach negatywnie. Wiem, że to nie chiński ale ja się cały czas na nim opieram i dlatego chciałam już skończyć ze staraniami bo do końca roku wychodzi mi chłopak.Szczerze to mnie podbudowałaś.Chce już być w ciąży nie chcę czekać aż chiński pokaże dziewczynkę czyli u mnie dopiero luty 2014:szok:
A ten małżeński też bujda.
Ale mam dziś humor dziewczyny, ze wszystkimi bym się gryzła, chyba na @
Kurcze nikogo tu nie ma, M wybył z młodym na plac zabaw i bym sobie popisała.Szkoda.No nic do jutra.

Ostatnia edycja:
reklama
Mamakaja testem się nie martw bo może faktycznie za szybko zrobiony i jak @ nie przyjdzie to zrób dzień po i zobaczymy ;-) tempka cały czas ładna i nie raz widziałam większe spadki a potem II kreseczki więc trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& widzę że masz 25 lat tak? ja 26 i w sierpniu też mam chłopaka :-D
Matik Maran ma rację też bym się tym kalendarzem nie sugerowała, już chyba prędzej chińskim ;-)
Antosia Dorcia super tempki :tak:
Ja dziś jaka senna chodzę, na pół przytomna do tego boli mnie jakby @ miała przyjść i prawy jajnik :eek: ale do @ myślę że jeszcze trochę ;-)

Do góry