reklama
Matik2012
Fanka BB :)
polecam wylicza mniej więcej dni na chłopca i na dziewczynkę Kalendarzyk małżeński - planowanie dziecka w PIEKIELKO.com - PIEKIELKO.com
maran-atha
Matik nie polecaj tego bo to lipa takie rozumowanie sie nie sprawdza trzeba sie opierac na ph, diecie + suplementy a wyliczenia nic nie daja to tak samo jak chińskie kalendarze jednym sie sprawdza innym nie...
mamakaja
Dzięki Maran, że napisałaś o tych kalendarzach negatywnie. Wiem, że to nie chiński ale ja się cały czas na nim opieram i dlatego chciałam już skończyć ze staraniami bo do końca roku wychodzi mi chłopak.Szczerze to mnie podbudowałaś.Chce już być w ciąży nie chcę czekać aż chiński pokaże dziewczynkę czyli u mnie dopiero luty 2014
A ten małżeński też bujda.
Ale mam dziś humor dziewczyny, ze wszystkimi bym się gryzła, chyba na @
Kurcze nikogo tu nie ma, M wybył z młodym na plac zabaw i bym sobie popisała.Szkoda.No nic do jutra.
A ten małżeński też bujda.
Ale mam dziś humor dziewczyny, ze wszystkimi bym się gryzła, chyba na @
Kurcze nikogo tu nie ma, M wybył z młodym na plac zabaw i bym sobie popisała.Szkoda.No nic do jutra.
Ostatnia edycja:
reklama
Elle87
KochajacaMama87
Mamakaja testem się nie martw bo może faktycznie za szybko zrobiony i jak @ nie przyjdzie to zrób dzień po i zobaczymy ;-) tempka cały czas ładna i nie raz widziałam większe spadki a potem II kreseczki więc trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& widzę że masz 25 lat tak? ja 26 i w sierpniu też mam chłopaka
Matik Maran ma rację też bym się tym kalendarzem nie sugerowała, już chyba prędzej chińskim ;-)
Antosia Dorcia super tempki
Ja dziś jaka senna chodzę, na pół przytomna do tego boli mnie jakby @ miała przyjść i prawy jajnik ale do @ myślę że jeszcze trochę ;-)
Matik Maran ma rację też bym się tym kalendarzem nie sugerowała, już chyba prędzej chińskim ;-)
Antosia Dorcia super tempki
Ja dziś jaka senna chodzę, na pół przytomna do tego boli mnie jakby @ miała przyjść i prawy jajnik ale do @ myślę że jeszcze trochę ;-)
Podziel się: